- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бях насилена от познат на приятеля ми... Какво да правя ?!
Здравейте,
бях попадала на този сайт преди, но така и никога не си бях мислела, че може и аз да реша да се обръщам за съвет тук... От няколко дни се чудя дали да споделя тук за проблема който имам, но след като не се реших да го направя с никой реален познат, реших че мога да го направя тук... в най-лошия случай, поне никой не ме познава.
Преди около 2-3 седмици ми се случи нещо отвратително, за което по принцип не искам да си спомням, но за съжаление не успявам...
На 17 години съм, от около година си имам сериозен приятел. В злополучната вечер, беше събота преди около две седмици, бяхме поканени от наша приятелка у тях на купон. Гаджето ми щеше да пътува рано на другия ден нанякъде и се чудехме дали да ходим изобщо, но понеже знаехме че ще е готино, решихме да до отидем и да си тръгнем по-навреме. Така и направихме. Партито се получаваше готино и когато към дванадесет гаджето ми предложи да си ходим, на мен казано честно не ми се тръгваше и го помолих да останем още малко. Той обаче трябваше наистина да става рано на другия ден и затова трябваше наистина да тръгва, но се разбрахме аз да остана още малко и да се прибера по-късно с една приятелка, която да ме изпрати до вкъщи с приятеля си и колата му. .. Малко след като си тръгна, към мене взе да се присламчва един от неговите приятели - Иван. Започва да ме подпитва защо си и тръгнало гаджето ми и защо ме е оставил сама. Опитах се за му обясня ситуацията, но той като че ли не чуваше, или по-скоро не искаше да чуе... На няколко пъти се местих из апартамента при други познати, но той си намираше повод пак да дойде при мен и пак ме заговаряше. В един момент взе да ми говори някакви глупости, как от доста време ме харесвал, но не бил го показвал защото съм била гадже на приятеля му, но ако между нас нещата не вървели, той бил насреща... Усетих го накъде бие, но не му обърнах много внимание - отдадох го на алкохола, въпреки че определено не изглеждаше да е и пил много... Все пак за да не станат недоразумения, му обясних че нито сме скъсали с приятеля ми, нито пък имаме намерение да го правим скоро, и тактично го помолих да ме остави на мира... Стори ми се че това подейства, защото когато отново го оставих и отидох при едни други приятели, този път не ме последва. Видях го да хвърля по някой странен поглед към мен, но поне не се домъкна, поради което реших че всичко е ОК.
В един момент обаче реших да отида да се освежа в банята. След малко на вратата се почука, вратата леко се отвори и се подаде главата на Иван. Реших че иска да ползва тоалетната (банята и тоалетната бяха едно цяло) и му казах че ей сега излизам. За моя изненада обаче, вместо да се дръпне, той отвори изцяло вратата и нахълта, затваряйки я след себе си. Попитах го какво иска, а той ми отвърна че само искал да си поговорим пак. Опита се да ми прави някакви плоски комплименти за това колко добре изглеждам и т,н. Казах му да не се мъчи и се опитах да мина покрай него и да изляза, но неочаквано той ми препречи пътя. Попитах го какво прави, на което той вместо да отговори, ме сграбчи и опита да ме целуне. Спрях го и го попитах учудено какво прави. Той само се ухили и ме попита не съм ли искала да се възползвам от ситуацията и да се позабавляваме ?!? След което демонстративно заключи вратата след себе си и започна да се приближава към мен. Опита се отново да ме целуне - отблъснах го отвратена. Отново се опитах да го заобиколя и да се добера до вратата, но той отново ми препречи пътя и продължи да пристъпва към мен.. Накрая, когато нямаше къде да отстъпвам, ме притисна до стената. Пак понечи да ме целува и започна да ми пуска ръка. Опитах се да го отблъсна и започнах да се дърпам, но той беше доста по-силен, а и нямаше много място в тясното помещение. Започна да ме опипва и за мой ужас дори започна да се опитва да ме съблича. Започнах да се дърпам още по силно, но въпреки съпротивата ми, гадняра успя да разкопчee дънките ми и ги смъкна около коленете ме, след което ме бутна с лице към мивката... До този момент, по принцип си мислех, че само се лигави нещо и изобщо не очаквах и не бях подготвена за това, което се случи... Опитах се да се измъкна, но той беше доста по-силен и просто нямах шанс. Докато се дърпах и се опитвах да се освободя, го усетих как зад мен се разкопчава. Започнах да го моля да не го прави и да ме пусне, но напразно.... Притисна ме в мивката, с едната си ръка ми запуши устата, а с другата сграбчи бикините ми и ги смъкна надолу, след което грубо проникна в мен... Насили ме права, върху мивката. През цялото време, докато ме насилваше. държеше устатата ми запушена с ръка, като същевременно бях принудена да гледам ухилената му физиономия в огледалото пред мен докато грубо ме тласкаше.. Продължих да се опитвам да дърпам и да се опитвам да се освободя, но нямаше какво да направя - беше доста по-силен от мен и просто нямах шанс да се отскубна.... всичко продължи около 10 минути... накрая олигофрена се изпразни в мен... След като свърши, доволно започна да се закопчава. Изчака ме малко да се позабърша с тоалетна хартия, и след като вдигнах гащичките и дънките си, отключи вратата и излезе, като преди това ме заплаши, че ако кажа на някого, ще разкаже че сме го направили доброволно.... След като се пооправих още малко, излязох от тоалетната. В коридора имаше доста хора, които ме видяха да излизам от там, и се замислих, че най-вероятно са видели и Иван да излиза от там малко преди мен, представих си какво са си помислили докато вратата беше заключена... За част от секундата прехвърлих мислено какво да правя, но реших да не казвам за случилото се – просто не можех да си представя всички да разберат за станалото и просто реших да си спестя срама да разказвам за това което ме сполетя. Поседях още малко на партито и даже не дочаках приятелката ми - викнах си такси и си отидох. Като се прибрах взех дълъг душ и изпих хапче за всеки случай...
Няколко дена след това не бях на себе си. Не знаех какво да правя – както казах, бях решила да не подавам оплакване, но се чудех дали да кажа приятеля си, но в крайна сметка реши да не го правя -не знам дали толкова от страх кретена дето ме насили да не каже че съм го направила доброволно, колкото може би повече от срам от случилото се... Така обаче се налага да виждам гадняра тъй като с гаджето ми сме в една компания с него. Определено ми е неприятно... но ме е страх, че ако кажа на приятеля си, Иван може да изпълни заканата си и да ме обвини, че съм го направила доброволно, като не знам как ще докажа противното, а и може и изтървах правилния момент да споделя това…. От друга страна ме е страх, че в даден момент кретенът, може да се похвали на някого, че е правил секс с мене и тогава каквото и да обяснявам. ще е безполезно... по принцип си мисля, че няма логика да рискува да прави това и не ми се иска сама да повдигам темата, но знам ли какво ще стане... наистина не знам какво да правя и ме е страх да не се разчуе случката и гаджето ми да разбере за случилото се в тоалетната по време на купона. Дали някой е имал подобен проблем ? Ще съм благодарна на всеки, които ми даде съвет какво е най-добре да направя ?!?
Най - добре ажи на приятеля си истината аз съм сигурна че ще ти повярва . Щом те обича следователна държи на теб . Това което ти се е случило е ужасно и не трябва да го криеш в случея не си ти извършителката , а жертвата . Няма от какво да се срамуваш . Рано или късно тъпака ще се изпусне , а тотава както каза ти самата всички обяснения ще са напразни . Говори с приятеля си той те обича и ще те разбереУспех
Ами какво да ти кажа мила..Това,което си преживяла е наистина ужасно,на никой не го пожелавам..Според мен макар и да е минало толкова много време е по-добре да кажеш на приятеля си за случката.Сигурно след нея си се променила доста,а и отношението ти към този Иван.Така,че според мен най-добре е да му кажеш ти,защото представи се,че чуе от някой друг..тогава вече със сигурност ще се усъмни в теб..А ако този Иван изкаже своята версия вече ще бъде твоята дума с/у неговата.Но се пак моя съвет е да споделиш с гаджето си,със сигурност ще ти олекне доста.Но се пак ти си решаваш.Аз бих те и посъветвала да си направиш тестове за болести,ако не си сигурна в тоя Иван,за всеки случай.Защото се пак е било без кондом.И дано всичко да се оправи!Искренно ти го пожелавам!
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Ако преживея подобно нещо, сигурно ще съм в шок дни наред. Аз също мисля, че трябва да кажеш на приятеля си, все пак от доста време сте заедно, а тази случка не е като да си паднала по стълбите и да ти мине след време. Подобни неща едва ли се забравят лесно, ти сама го каза. По-добре му разкажи всичко, преди да е дочул изкривената история от някой познат. Той като мъж и твой приятел, сам ще реши какво да прави... Надявам се да няма милост...
Мила, определено си изживяла голям стрес. Сподели с приятеля си. Мисля че ако те обича ще вземе насериозно това и няма да го остави намира това нещастно копеле.![]()
НЕПРЕМЕННО КАЖИ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ!!! Защото тоя тъпанар Иван ще се похвали на някого и тогава да видиш... всички ще разберат като се разчуе тая случка , пък и щом сте в 1 компания приятеля ти няма начин да не разбере затова най-добре да го чуе от теб!!!
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Не можев да не му кажеш.Просто няма смисъл да не му кажеш разираш ли?Тези хора са ви видяли, че излизате заедно от банята.В техните глави вие сте правили нещо интимно вътре и това ще се разчуе. Ако с приятеля ти си имате сериозни отношения и си имате доверие няма как да не ти повярва!! А и ако не ти повярва значи не те заслужава.Значи не трябва да сте заедно.
Как предпочиташ да си седиш кротко, да си премълчаваш и да ти е гадно или да кажеш на приятеля си истината? Защото ако не му кажеш хем ти е гадно за случилото се, хем ти е гадно че криеш истината от приятеля си. Няма смисъл.
За съжаление ако се оплачеш в полицията вече е късно, защото е било отдавна и мисля, че нищо няма да се получи.Неговите думи срещу твоите. Трябваше веднага след акта да отидеш, щяха да изследват и наличието на сперма. Но не те упреквам, знам че си била в шок и не си мислиа за това тогава.
Просто поговори с него още сега. Успех мила !
кажи на приятеля си. това, че онзи може да каже нещо изобщо не трябва да те притеснява. щом приятеля ти те обича и държи на теб значи ще повярва на теб, а не на някакъв пумяр. ако бях на неговото място и приятелката ми каже такова нещо изобщо няма да го изслушам какво ще ми каже... директно ще му ходят на посещения в реанимацията на другия ден
Kato prochetoh istoriqta ti i...se potresoh..Ne moga da si predstavq da mi se sluchi..a to stava EI TAKA IZVEDNUJ - nai-neochakvano...Suvetvam te da my kajesh..tui kato ako naistina ti vqrva i obicha..Fakta che TI mu spodelqsh smekchava kazanoto 50 %... A i ako razbere ot dryg chovek- EDVA LI MOJESH da go ubedish ,che naistina e biLo PO NASILSTVEN PUT... Inache - ebasi priqtelq...Dan0 moq priqteL nqma takiva Fr-s... CHEEE....
![]()
![]()
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Така, както го описваш - това не е изнасилване, бейби! Той те съблича, опипва, целува, ебе и ти не издаваш ни стон, ни писък. Чувал съм, че когато дадено момиче я изнасилват и има шанс някой да я чуе тя вика ли вика с все сила и с пълен глас, ти защо не си направила така? Да не си била пресипнала? Ето заради такива случаи смятам, че понятието изнасилване е силно преувеличено. В такава ситуация като твоята е можело лесно да се измъкнеш, или най-малкото да крещиш като луда, докато някой те чуе, а не да обясняваш колко силен бил и как е нямало какво да направиш. Малко ми прилича на вица - ама не, моля ви се, недейте, не, ама какво, ама защо, ама вий май мъ ибетьи?![]()
Левски шампион але але!
ole tova e ujasnooooooooooo![]()
![]()
abe kaji ne samo na fr si ami i neznam ujas
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
abe iznasilvane e da napravqt ne6ut protiv volqta ti a tq sto apti kaza 4e se e opitala da se mahne pak i s zapishena usta!?!?!Първоначално написано от air_J
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Понякога от шок не можеш да реагираш както трябва...Първоначално написано от air_J
Много си глупава... вече 3 седмици и да не кежеш на момчето..
Сега вече изглежда, че ти е харасало и че е било одброволно...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
каквото и да правиш срама си остава за цял живот.
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Е, други как реагират правилно? Ама моля ви се! По начина, по който го описва не може и дума да става за изнасилване. Човека влиза, съблича я, ебе я и си излиза като пич. Тя не е споменавала да е викала (дори не е споменала, че се е опитала да вика), нито се е разревала (защото, когато те изнасилят и ревеш доколкото съм чувал) нито да се е съпротивлявала кой знае колко. Единственото, което знаем е, че е спала с някакъв културист, дето е бил толкова як, че тя не е могла да му попречи да и свали дънките, гащите, да и го вкара, да я ебе 10 минути, да свърши в нея, и най-накрая да си излезе като пич със самодоволна усмивка. Той ако е било изнасилване дали ще я заплашва, че ще се похвали, че е спала с него доброволно? Как ще се хвали, ако е била излязла от тоалетната раздърпана, тъжна, разревана и омерзена? Та нали всеки ще я попита какво е станало и защо така е станало. Отгоре на това какво е чакала, че не е отишла в полицията? Да не би пък случайно полицаите да не кажат на приятеля й за "изнасилването"? Сметнете ме за безчувствен гадняр, но това за мен НЕ Е изнасилване, а обикновенно ебане, само че в малко по-груб вариант.Ако авторката се появи да даде по-смислени обяснения на действията си преди, по време на, и след акта, щото така е изнасилване само за самата нея и тези, които като каже някоя девойка, че е изнасилена и веднага вярват, без да подложат и на минимално съмнение.
![]()
Левски шампион але але!
Ами прав си донякъде.И аз се очудих, че не е викала в началото преди да й запуши устата. Прекалено лесно ми се стори.Все пак е имало хора точно наоколо.Първоначално написано от air_J
НО по принцип може да изпаднеш в паника и да забравиш какво правиш. Казвам го от личен опитЕдин се опита да ме насили преди доста време и в първия момент не можах да реагирам. Бях в супер шок. Но изведнъж нещо ми стана и успях да избягам. Но определено не се сетих да викам де... не че имаше кой да ме чуе
![]()
За щастие нищо не ми направи идота му с идиот !!
Тоя Иванчо не е никакъв приятел на твоя. Аз немога да си представя с мойте приятели някой да направи така на другия.... Даже и като малки ако се скараме нещо родителите ни все ни питаха заради момиче ли е и ние винаги сме се смеели.Дори и като малки не сме се карали за момиче.Споделяли сме си и си споделяме и вярвам че имам 2-ма истински приятелиа тоя е ебати мършоляка загорял тоя заслужава гаджето ти да го убие
Kaji na priqtelq si ... NEPREMENNO ... toi trqbva da znae , zashtoto v kraina smetka nishto ne ostava skrito .. a i kakto kaza mnogo hora sa vi vidqli da izlizate ot toaletnata zaedno i koi znae kakvo sa si pomislisi .. mislq che priqtelq ti shte te razbere i nqma nujda da se sramuvash nqmalo e kakvo da napravish ...
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Кажи на приятела си бай дъ уей и също така намери някои приятели да го пребият тоя Иван. .. не се базикам.
( Само си представи, че го пазиш в тайна и тоя Иван каже на приятеля ти.. после как ще го убедиш в обратното...) кажи му сега
The Spark
Абе нещо цялата тая история ме съмнява... извинявай ама тва не е изнасилване... просто в момента си търсиш оправдание... ама не се притеснявай... курвенца като тебе на всяка крачка... твоя ше си намери някоя друга.. не е проблем... а и впрочем кажи му на човекам, и не му слагай рога със собствените му приятели!!!![]()
Напротив тя спомена че не е викала отначалото преди да й запуши устата защото мислела че този Иван се бъзикал . А й да вярно е че може да се стъписаш и да не моежеш да реагираш ама все пак не е нужна кой знае каква реакция за да викне да кажеш да се опитва да се измкъне може да не се усети за правилен начин ама то викането си е инстинкт .Първоначално написано от the_hottie
Ами първо говори с родител.. това мога да препоръчам. Обясни как стоят нещата и го съдете... къф е смисъла ако кажеш на приятеля си...той ще те гледа вече по съвсем друг наичин вече омърсена! Бъди съвестна и говори с най добрата си приятелка и после с родители . Няма какво да го мислиш. Ще мине ще замине и той няма да получи заслуженото си.
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Бас че темата е ебавка...![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
kofti e,4e si premal4ala,trqbva6e vednaga da saob6ti6,nai-malko na blizak priqtel ili dori na va6te,ti ne si vinovna..gorki4kata