.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111

Re: Бях насилена от познат на приятеля ми... Какво да правя

Цитирай Първоначално написано от RedRoses
    Здравейте,

бях попадала на този сайт преди, но така и никога не си бях мислела, че може и аз да реша да се обръщам за съвет тук... От няколко дни се чудя дали да споделя тук за проблема който имам, но след като не се реших да го направя с никой реален познат, реших че мога да го направя тук... в най-лошия случай, поне никой не ме познава.

Преди около 2-3 седмици ми се случи нещо отвратително, за което по принцип не искам да си спомням, но за съжаление не успявам...

На 17 години съм, от около година си имам сериозен приятел. В злополучната вечер, беше събота преди около две седмици, бяхме поканени от наша приятелка у тях на купон. Гаджето ми щеше да пътува рано на другия ден нанякъде и се чудехме дали да ходим изобщо, но понеже знаехме че ще е готино, решихме да до отидем и да си тръгнем по-навреме. Така и направихме. Партито се получаваше готино и когато към дванадесет гаджето ми предложи да си ходим, на мен казано честно не ми се тръгваше и го помолих да останем още малко. Той обаче трябваше наистина да става рано на другия ден и затова трябваше наистина да тръгва, но се разбрахме аз да остана още малко и да се прибера по-късно с една приятелка, която да ме изпрати до вкъщи с приятеля си и колата му. .. Малко след като си тръгна, към мене взе да се присламчва един от неговите приятели - Иван. Започва да ме подпитва защо си и тръгнало гаджето ми и защо ме е оставил сама. Опитах се за му обясня ситуацията, но той като че ли не чуваше, или по-скоро не искаше да чуе... На няколко пъти се местих из апартамента при други познати, но той си намираше повод пак да дойде при мен и пак ме заговаряше. В един момент взе да ми говори някакви глупости, как от доста време ме харесвал, но не бил го показвал защото съм била гадже на приятеля му, но ако между нас нещата не вървели, той бил насреща... Усетих го накъде бие, но не му обърнах много внимание - отдадох го на алкохола, въпреки че определено не изглеждаше да е и пил много... Все пак за да не станат недоразумения, му обясних че нито сме скъсали с приятеля ми, нито пък имаме намерение да го правим скоро, и тактично го помолих да ме остави на мира... Стори ми се че това подейства, защото когато отново го оставих и отидох при едни други приятели, този път не ме последва. Видях го да хвърля по някой странен поглед към мен, но поне не се домъкна, поради което реших че всичко е ОК.

В един момент обаче реших да отида да се освежа в банята. След малко на вратата се почука, вратата леко се отвори и се подаде главата на Иван. Реших че иска да ползва тоалетната (банята и тоалетната бяха едно цяло) и му казах че ей сега излизам. За моя изненада обаче, вместо да се дръпне, той отвори изцяло вратата и нахълта, затваряйки я след себе си. Попитах го какво иска, а той ми отвърна че само искал да си поговорим пак. Опита се да ми прави някакви плоски комплименти за това колко добре изглеждам и т,н. Казах му да не се мъчи и се опитах да мина покрай него и да изляза, но неочаквано той ми препречи пътя. Попитах го какво прави, на което той вместо да отговори, ме сграбчи и опита да ме целуне. Спрях го и го попитах учудено какво прави. Той само се ухили и ме попита не съм ли искала да се възползвам от ситуацията и да се позабавляваме ?!? След което демонстративно заключи вратата след себе си и започна да се приближава към мен. Опита се отново да ме целуне - отблъснах го отвратена. Отново се опитах да го заобиколя и да се добера до вратата, но той отново ми препречи пътя и продължи да пристъпва към мен.. Накрая, когато нямаше къде да отстъпвам, ме притисна до стената. Пак понечи да ме целува и започна да ми пуска ръка. Опитах се да го отблъсна и започнах да се дърпам, но той беше доста по-силен, а и нямаше много място в тясното помещение. Започна да ме опипва и за мой ужас дори започна да се опитва да ме съблича. Започнах да се дърпам още по силно, но въпреки съпротивата ми, гадняра успя да разкопчee дънките ми и ги смъкна около коленете ме, след което ме бутна с лице към мивката... До този момент, по принцип си мислех, че само се лигави нещо и изобщо не очаквах и не бях подготвена за това, което се случи... Опитах се да се измъкна, но той беше доста по-силен и просто нямах шанс. Докато се дърпах и се опитвах да се освободя, го усетих как зад мен се разкопчава. Започнах да го моля да не го прави и да ме пусне, но напразно.... Притисна ме в мивката, с едната си ръка ми запуши устата, а с другата сграбчи бикините ми и ги смъкна надолу, след което грубо проникна в мен... Насили ме права, върху мивката. През цялото време, докато ме насилваше. държеше устатата ми запушена с ръка, като същевременно бях принудена да гледам ухилената му физиономия в огледалото пред мен докато грубо ме тласкаше.. Продължих да се опитвам да дърпам и да се опитвам да се освободя, но нямаше какво да направя - беше доста по-силен от мен и просто нямах шанс да се отскубна.... всичко продължи около 10 минути... накрая олигофрена се изпразни в мен... След като свърши, доволно започна да се закопчава. Изчака ме малко да се позабърша с тоалетна хартия, и след като вдигнах гащичките и дънките си, отключи вратата и излезе, като преди това ме заплаши, че ако кажа на някого, ще разкаже че сме го направили доброволно.... След като се пооправих още малко, излязох от тоалетната. В коридора имаше доста хора, които ме видяха да излизам от там, и се замислих, че най-вероятно са видели и Иван да излиза от там малко преди мен, представих си какво са си помислили докато вратата беше заключена... За част от секундата прехвърлих мислено какво да правя, но реших да не казвам за случилото се – просто не можех да си представя всички да разберат за станалото и просто реших да си спестя срама да разказвам за това което ме сполетя. Поседях още малко на партито и даже не дочаках приятелката ми - викнах си такси и си отидох. Като се прибрах взех дълъг душ и изпих хапче за всеки случай...

Няколко дена след това не бях на себе си. Не знаех какво да правя – както казах, бях решила да не подавам оплакване, но се чудех дали да кажа приятеля си, но в крайна сметка реши да не го правя -не знам дали толкова от страх кретена дето ме насили да не каже че съм го направила доброволно, колкото може би повече от срам от случилото се... Така обаче се налага да виждам гадняра тъй като с гаджето ми сме в една компания с него. Определено ми е неприятно... но ме е страх, че ако кажа на приятеля си, Иван може да изпълни заканата си и да ме обвини, че съм го направила доброволно, като не знам как ще докажа противното, а и може и изтървах правилния момент да споделя това…. От друга страна ме е страх, че в даден момент кретенът, може да се похвали на някого, че е правил секс с мене и тогава каквото и да обяснявам. ще е безполезно... по принцип си мисля, че няма логика да рискува да прави това и не ми се иска сама да повдигам темата, но знам ли какво ще стане... наистина не знам какво да правя и ме е страх да не се разчуе случката и гаджето ми да разбере за случилото се в тоалетната по време на купона. Дали някой е имал подобен проблем ? Ще съм благодарна на всеки, които ми даде съвет какво е най-добре да направя ?!?
    Девойко направо кажи на приятеля си да му разпити физиономията .... няма кво да му мислиш и едно оплакване за инзасилване може да пуснеш в МВР .Тва си е доста сериозно ... чисто изнасилване и в квайна сметка кво пи като се е изпразнил в тебе ... дойде ли ти изобщо ? Или и ще ставаш майка на един болен мозък ... не му мисли казвай на приятеля си да го пребие ако държи на теб де... но мисля че е така за 1 година връзко поне ще го попребие удачно

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Ебати дебила,

Бих го заколил ако ми беше приятел

Деби и копелето...
    ~ EviL DeViL ~

Мале ако бях на мястото на приятеля ти...
    По добре му кажи какво е станало и после пиши кво е станало с тоя нещастник
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

...

Цитирай Първоначално написано от komara
    Мале ако бях на мястото на приятеля ти...
    По добре му кажи какво е станало и после пиши кво е станало с тоя нещастник
    +1

Аз лично се поставям на мястото на приятеля ти ... ако е станало такова нещо , ще искам да разбера всичко и ще повярвам на момичето до мен ... За това сподели с него , все пак той е момче и той ще реши какво ще прави ... Лично аз съм леко невъздържан и си мисля , че ако чуя подобно нещо от приятелката ми , че е насилена от МОЙ ПРИЯТЕЛ подчертавам МОЙ !!! Директно избухвам и отивам да се разправям физически с него ... Все пак говори с приятеля си , това е съвета който преобладава ! Кажи после какво е станало !
    Девствеността е лечима , когато се открие навреме

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

аз съм съгласен с Air_J - как така ще я изнасили на купон..

въобще не съм съглесен обаче че това е срам, това не е срам и позор за тебе бе момиче, как може от такива съображения да си премълчаваш, това е много глупаво, оле как се дразня като хората не си знаят правата, не може да те изнасили и после тебе да те е срам и страх!!! Ми ти можеш да го направиш на нищо!! Дори и сега, след толкова време, има си методи да се докаже по законен начин изнасилването (чрез разпитвания и техники за измъкване на самопризнание), да не говорим, че така като не предприемаш нищо обнадеждаваш всички които имат наклонности да изнасилват момичета, аз не разбирам защо женската част от читатателите тука се съгласяват с тебе, ти им правиш лоша услуга така!!! - ПРОСТОТИЯ!!!
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Признавам, че не съм прочела коментарите преди мен, само историята ти.
    Според мен трябва да му кажеш, нали те обича и трябва уж да те защитава. Ако е предан и искрен в чувствата си и ти има доверие няма да се поколебае и за мик на кого да повярва. А ако не ти повярва-можете да сключите уговорка това да остане между вас в случай, че скъсате....дано не се стигне до там де.
    Кажи му, това не е срамно недай си боже да се случи на мен, сигорно бих умряла от срам и не бих имала и наполовина такава решителност това, че ще кажа както сега, но все пак, опитай се да споделиш. Онзи негодник трябва да си получи заслуженото.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    v edno sypersko grad4e
    1-во нз дали темата е евавка или не,но ако не е аз да си кажа..
    2-ро момичето беше написало,че не е могло да се измъкне,защото той е бил доста по-силен,а някой от форума каза,нещо от рода,че ако искала можела да вика и да се съпротивлява,но тя не го направила.Аз ще задам един въпрос - не ви ли се е случвало приятелят ви да ви хване и да не можете да се измъкнете от ръцете му?!?! извинявайте, ама са рядко срещани момичетата,които могат да се "преборят" физически с някое момче.А и всяка би се панирала в такава ситуация.
    3-то КАЖИ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ! защо ли? Защото той може да ти помогне!Да иде и да му разкаже играта на онзи,да поговори с теб,да те успокои,да ти помогне да се справиш с това,просто той ако е Човек ще те разбере
    мисля,че на мн малко момчета би им дошло на ума,че приятелките им са го наравили нарочно (въпреки,че има и такива момичета де )

пожелавам ти успех и дано всичко да се оправи
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    v edno sypersko grad4e
    аа и разбирам колко те е срам но ти си жертвата,за съжаление,ти си нямала голям избор,така че недей да се страхуваш и срамуваш.Няма от какво.
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Поговори с приятеля си и родителите си. най-добре е да сте заедно 4-мата. Така той ще ти повярва и няма да има съмнение в него. за тези неща трябва да се говири честно и открито. Когато бях 6-ти клас 1 момче се опитваше да ме целува и да ме опипва в класната стая през междучасията. Оплаках се на нащте, на директора и го изключиха. Дори и доказателство не искаха. Щом съм имал смелостта да го кажа пред родителите си, значи е така.

Град
    sofia
    mnooo ste prosti, 4ak i suveti davate

vijte 4e tva e nekvo literaturno razkaz4e kopnato ot nqkude

bahti i prostite hora

дае ко са вживявате .. направихте го ебати драмата , ебати филма..... 2/3 от подобни теми на тази са измислица да не кажа всички.Вий обаче са филмирате здраво и : направи тфа,кажи на тоя ахахахах много сте ми смешни,честно.
    ето я ZAMUNDA.NET

Пълна глупост. Пак някой ни е хванал за слушатели. Нека модераторите да видят ИП адреса, може да се окаже някой постоянен писател.

В какъвто и шок да изпаднеш, не може да си траеш докато те изнасилват. А ако си траеш - значи не е изнасилване.

Темата е нереалистична, разказа очевидно е съчинен.

Ама е весело как всички се вързват, дори и потребители, които се предполага, че са по-интелигентни от средното за форума.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Пълна глупост. Пак някой ни е хванал за слушатели. Нека модераторите да видят ИП адреса, може да се окаже някой постоянен писател.

В какъвто и шок да изпаднеш, не може да си траеш докато те изнасилват. А ако си траеш - значи не е изнасилване.

Темата е нереалистична, разказа очевидно е съчинен.

Ама е весело как всички се вързват, дори и потребители, които се предполага, че са по-интелигентни от средното за форума.
    Предпочитам да отговоря в случай, че е вяено от колкото да се подигравам и да реафирам остро. А ако темата е ебавка този човек е болен мозък да се шегува с подобни неща.
    Но пак казвам, предпочитам да реагирам така. Нищо не губя в края на краищата.

hottie
    Guest
    Така си е. Аз когато прочетох историята не изпитах това ужасно чувство, което по принцип се изпитва, а ... друго.. и даже ме хвана срам от себе си и си казах - абе това ако е истина ...не мога да мисля по този начин. Все едно има вместена еротика някъде.
    Както и да е,де... то си е за нея/него. Но от такива идиоти следващият път като наистина се напише сериозна тема никой няма да повярва и това е много жалко.

Фен
    Град
    Пловдив
    Представям си мойта приятелка някой да я насили камо ли да е мой приятел.Ще го убия направо.Кажи на приятели ти да се погаври с него както той с теб,да усети какво си приживяла така че да го запомни завинаги.Леле представям си на мен ако ми се случи право го пращам в гроба

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Е, други как реагират правилно? Ама моля ви се! По начина, по който го описва не може и дума да става за изнасилване. Човека влиза, съблича я, ебе я и си излиза като пич. Тя не е споменавала да е викала (дори не е споменала, че се е опитала да вика), нито се е разревала (защото, когато те изнасилят и ревеш доколкото съм чувал) нито да се е съпротивлявала кой знае колко. Единственото, което знаем е, че е спала с някакъв културист, дето е бил толкова як, че тя не е могла да му попречи да и свали дънките, гащите, да и го вкара, да я ебе 10 минути, да свърши в нея, и най-накрая да си излезе като пич със самодоволна усмивка. Той ако е било изнасилване дали ще я заплашва, че ще се похвали, че е спала с него доброволно? Как ще се хвали, ако е била излязла от тоалетната раздърпана, тъжна, разревана и омерзена? Та нали всеки ще я попита какво е станало и защо така е станало. Отгоре на това какво е чакала, че не е отишла в полицията? Да не би пък случайно полицаите да не кажат на приятеля й за "изнасилването"? Сметнете ме за безчувствен гадняр, но това за мен НЕ Е изнасилване, а обикновенно ебане, само че в малко по-груб вариант. Ако авторката се появи да даде по-смислени обяснения на действията си преди, по време на, и след акта, щото така е изнасилване само за самата нея и тези, които като каже някоя девойка, че е изнасилена и веднага вярват, без да подложат и на минимално съмнение.

Ти не си добре ако мислиш, че тоя е пич за точа, че я е насил егати мъжката сулидарност. Повечето момичета след такова нещо не могат да го преживеят и съм чувала за такива които слагат край на живота си само заради такива "пичове" като този олигофрен направо нямам думи.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Така си е. Аз когато прочетох историята не изпитах това ужасно чувство, което по принцип се изпитва, а ... друго.. и даже ме хвана срам от себе си и си казах - абе това ако е истина ...не мога да мисля по този начин. Все едно има вместена еротика някъде.
    Както и да е,де... то си е за нея/него. Но от такива идиоти следващият път като наистина се напише сериозна тема никой няма да повярва и това е много жалко.
    Ми то това е идеята бе бейби. Пича затова ги пише тея творби. Защото самият той се дърви докато ги пише. И целта му е да събуди такива усещания и в другите.

Мега фен Аватара на amatorium
    Istinata ti e che ili q fantazirash taq istoriq ili ako ne, bilo ti e hubavo i ti si e iskalo. Puk govori mi kakvoto iskash posle ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от crazy_didi
    Е, други как реагират правилно? Ама моля ви се! По начина, по който го описва не може и дума да става за изнасилване. Човека влиза, съблича я, ебе я и си излиза като пич. Тя не е споменавала да е викала (дори не е споменала, че се е опитала да вика), нито се е разревала (защото, когато те изнасилят и ревеш доколкото съм чувал) нито да се е съпротивлявала кой знае колко. Единственото, което знаем е, че е спала с някакъв културист, дето е бил толкова як, че тя не е могла да му попречи да и свали дънките, гащите, да и го вкара, да я ебе 10 минути, да свърши в нея, и най-накрая да си излезе като пич със самодоволна усмивка. Той ако е било изнасилване дали ще я заплашва, че ще се похвали, че е спала с него доброволно? Как ще се хвали, ако е била излязла от тоалетната раздърпана, тъжна, разревана и омерзена? Та нали всеки ще я попита какво е станало и защо така е станало. Отгоре на това какво е чакала, че не е отишла в полицията? Да не би пък случайно полицаите да не кажат на приятеля й за "изнасилването"? Сметнете ме за безчувствен гадняр, но това за мен НЕ Е изнасилване, а обикновенно ебане, само че в малко по-груб вариант. Ако авторката се появи да даде по-смислени обяснения на действията си преди, по време на, и след акта, щото така е изнасилване само за самата нея и тези, които като каже някоя девойка, че е изнасилена и веднага вярват, без да подложат и на минимално съмнение.

Ти не си добре ако мислиш, че тоя е пич за точа, че я е насил егати мъжката сулидарност. Повечето момичета след такова нещо не могат да го преживеят и съм чувала за такива които слагат край на живота си само заради такива "пичове" като този олигофрен направо нямам думи.
    Не мога да ти отговоря, защото не разбрах какво си написала.
    Левски шампион але але!

Не мога да ти отговоря, защото не разбрах какво си написала.
    Еми как ще разбереш, като тя изобщо не е наясно какво коментира...

Предвид изразените мнения, относно дефиниция на изнасилването и тълкуване на споделената история, доколко това е изнасилване, бих препоръчал на тези, които искат да научат повече, да погледнете следните статии, които могат да бъдат полезни, както за изразилите мнения в този характер, така и за авторката на темата.

http://www.teenproblem.net/s/1327.html
    http://www.teenproblem.net/s/1322.html
    http://www.teenproblem.net/s/1291.html

Моето мнение е, че историята съдържа признаци, които поставят под съмнение истинността й, но и за това не може да се твърди със сигурност. От историята си личи, че е налице изнасилване, предвид това, че е осъществено проникване против волята на пострадалата, а това, че тя не е извършила действия, с които да отблъсне насилника, не оправдава последния. Още повече, в историята се посочва, че е била със запушена уста и е изпитвала страх, така че, ако историята и истинска, препоръчвам на авторката да сподели на своите родители, които да потърсят съдействие от полицията или директно тя да сигнализира, защото е налице извършено сериозно престъпление.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

:)

Ае лек не те знам ама май прекалено мн гледаш "от местопрестъплението" .
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Трябва ти силно успокоително( аптеката + разгледай из интернет кои влиаят най-добре на хората ) дълъг и кръгъл предмет - предназначен за гъз и някво въже
    Отиваш при този Иван под претекст, че искаш още - успокоителното по много начини може да се даде/сокове и т.н./ и след като го хване и той се дрогира и стане неадекватен го изнасилваш с металния предмет най-брутално
    That's it.

lele ujas az ako bqx 6tqx da my stro6a kazana v glavata i da bqgam no ti zadaljitelno kaji na gadjeto si i ako toi ne povqrva mu pokaji kakvo si napisla tuk i toi 6te te razbere.SIGYRNA SAM
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

mislq che veche shte se nauchish da ne ostavash sama bez priqtelq ti trqbvvalo e da si tragnesh s nego . nai dobre mu kaji kakvo e staanalo mislq che she te razbere zashtoto rano ili kasno she razbere ot ivan she se skarat i toi she kaji naebah priqtelkataa ti a y ili she pochne da te iznudva a y ili she se istarve no shte se razbere nai dobre mu kaji ti na priqtelq ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си