.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Хубав роман.

.. po dobre mu kaji na pr-ti .. az ako rabera che na moita pr-ka nqkoi tova i go e napravil ......... olovoto v nego shte byde mn ..

Ако това е инстина....Бих ти казал да кажеш на момчето да му строши кокалите на онва говедо...и се пак....ти съчувствам
    Entombed For live

Мега фен Аватара на Hilary_
    задължително му кажи на приятеля си...как ще си мълчиш?! Няма никакъв смисъл от това да си премълчаваш и да търпиш всичко това...даже най добре кажи и на родителите си...това остава за цял живот...ако държи на теб и ти вярва ще го строши тоя негов "приятел"! Успех и друг път не бъди сама без приятеля си...!!!

1-во Този ИВАН не е приятел н Гаджето ти !
    2-ро кажи на гаджето си и този Иван ако бях аз щеше да изяде един хубав бой !
    съчуствам ти...много кофти

ако е истина това е трябвало веднага да кажеш на приятеля си...Въпреки,че ми е много чудно как 10 минути те е е**л и ти си не си направила нищо за да се измъкнеш...
    ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Кажи му ! Той ще ти повярва ако наистина те обича, съветвам те да кажеш и на полиицията, та да си получи заслуженото ! Е*ати глупака

Такива са за избиване.
    Аз мисля,че би било добре да подадеш оплакване в полицията.А относно гаджето ти,по-добре ти да му кажеш,отколкото да разбере от другаде и тогава наистина каквото и да кажеш,той няма да ти повярва.
    Това,което ти се е случило е ужасно...
    offline forever!

Значи и при мене имаше нещо подобно...
    Пак така бяхме на купон с приятлката ми и аз тръгнах по-рано понеже имах изпит на другия ден и трябваше да ставам рано, а и без това и преди съм я оставял така със нейни приятелки и знам че нищо няма да се случи.
    След като се върнах от изпита се видяхме с нея и забелязах, че нещо не е наред и съответно я попитах какво има.Тя отначало отричаше, но накрая успях за изкопча от нея за какво наистина стажа дума и разбрах, че нов приятел в компанията, който аз дори не съм и виждал, понеже той е дошъл след като аз съм си заминал се опитал да я насили докато била на терасата за да се освежи, но тъкмо докато се опитвал( въпреки, ч е го е предупредила кой съм и че ходим с нея от доста време, той продължил) да направи нещо подобно като при тебе(за което искренно съжалявам), нейна приятелка дошла да я види защо се е забавила толкова и така нищо не е станало.

След като разбрах кой е тоя няма нужда да споменавам какви бяха последствията за него.Така, че моят съвет към тебе е- кажи на приятеля си само той може да ти помогне...
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

УЖАС!Този въпросен играч, който се е възползвал от теб е в действителност едно нищо според мен... по този груб начин и все пак е приятел и сте в една компания...БОКЛУК бих казала аз! ИИИИ какво чакаш...кажи на гаджето си!Ако наистина държи на теб ще ти повярва!Просто не ми го побира акъла... не ми е минавало през ума за такова нещо и сега като го прочетох... :O Успех!
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Това е просто ..... просто е трябвало да кажеш на приятеля ти още на момента...Сигурен съм,че 1 вата му реакция,щеше е да причисли Иванчо към електорото (на някой стълб)...Поне това бих направил аз...

Град
    ПлуТоН
    кажи на приятеля си па той ше опраи Иванчо че го по утупа малко че му понатроши костите. и ако Иван пак те доближи подаваш оплакване и да се фака по чукарите

Не мога да повярвам че виждам някои от коментарите.... ?!? Значи, как беше - всяка изнасилена - сама си го е търсила... или се не си е стояла вкъщи, или се била облякла твърде секси и т.н... така ли ? Баси какви дебили имало тука ?!

Много ми е интересно колко хора ще се развикат в момента, в които подпийнал познат ги доближи повече и преди да се се усетили, колко далече може да стигне.... и ми е много интересно как се вика със запушена уста... и как се измъкваш от хватката на някой, които е почти 2 пъти по-тежък от тебе ?!?

Вече съжалявам, че изобщо споделих за случилото се...

Все пак благодаря за подлрепата и съветите на повечето от изказалите се.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Въпреки сърцераздирателния ти коментар някак си не можа да ме разчувстваш и продължавам да подлагам на съмнение доколко си изнасилена. Както вече казах, твоята ситуация ми напомня на вица - ама вий май мъ ибиетьи. Съжалявам, ако мнението ми не те устройва. Предварително предупреждавам - без злостни коментари относно поста ми, защото няколко дни няма да мога да следя темата и просто няма смисъл от заяждания на дребно без да мога да се защитя по някакъв начин.
    Левски шампион але але!

kaji na gadjeto 6te ti olekne mnogo pove4e.Ti e 4oveka koito moje da ti pomogne!
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Испания
    Изнасилването е твърде сериозно престъпление срещу личността за да си прави някой майтап с това!Няма значение дали е успяла да вика или не-никой няма право да посяга на друг против волята му!Момиче,преодолей срама си и говори докато е време с приятеля си и с родителите си!За да повярва приятеля ти на теб,а и за да няма и други пострадали от този Иван!Докато четох разказа ми мина през ума мисълта-възможно ли е приятеля ти да знае за случката,щом те е оставил там сама...За това по-добре говори първа!И дано мисълта ми да е грешна...
    Надеждата умира последна!!!

Цитирай Първоначално написано от nikita29
    Изнасилването е твърде сериозно престъпление срещу личността за да си прави някой майтап с това!
    Ходих с едно момиче, дето такава история ми разказа, че се притеснявах да я прегърна докато сме легнали. Нямаш си на идея някои хора какви истории могат да разказват. Не си правят майтап, а просто идеята им е да се гаврят с теб и да виждат как те "хвърлят в тъч".

НО... не казвам, че авторката на темата е такава.

И все пак, начина по който е написана темата ми прилича просто на еротичен разказ. Съжалявам наистина, но стила, начина, кулминацията на разказа + предистория и т.н. Не знам!

През цялото време, докато ме насилваше. държеше устатата ми запушена с ръка, като същевременно бях принудена да гледам ухилената му физиономия в огледалото пред мен докато грубо ме тласкаше..
    Това ми въздейства направо, като сценарий за филм. Историята никак не ми въздейства стресиращо, а по-скоро в друга насока. Чак се замислих колко лесно е било и се зачудих, защо никога не съм правил и аз така. Говоря чисто психологически на какви мисли ме наведе. Не, че съм изнасилвач или, че имам желание да стана!

И все пак, ако не е така както си мисля(надявам се да е просто разказ), вече много хора преди мен ти казаха. Кажи на приятеля си първо и ако развитието на събитията не те задоволи - кажи и на родителите си!

П.П Не ми се сърди, изказвам лично мнение и не е задължително да го приемаш, като нещо много важно! [/quote]

трябваше да кажеш веднага на всички

Хахахаха, тая/тоя лъже, та дрънка.

Или историята е напълно съчинена (по-вероятния вариант), или на момичето всъщност много й е харесало цялото това "изнасилване".

Той влиза, пипа я, целува я, съблича я, опъва я в продължение на десет минути, оправя се и си излиза... Тия на някой друг. В такова положение всеки нормален човек би викал, крещял, дерял, скубил, хапил, ритал и т.н. Освен това помещението е тясно, ако стане боричкане, всички навън ще разберат. Най-малкото ще го захапя за гнусната ръка и ще се развикам като македонска народна певица.

Ти остави, ами и модерите се хващат на цялата история. Цирк, та цирк.
    Another version of the truth

Оле миличка много ми е мачно за теб .Разбирам страха ти,но според мен трябва да кажеш на приятела си.Парво защото на самата теб ще ти олекне и второ защото ако разбере от друг повярваи ми ще стане по-зле.Дори може да стане не обратимото да се ядоса от това че не си му казала и да те зареже.А и ако му каже може би ще се чувстваш малко или много защитена. Още веднаж ще кажа че много ти сачувствам .Надявам се да сам ти помогнала

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    absoliuten malumnik..... nai dobre kaji na priqtelq si kakvo e stanalo,6tom ste zaedno pove4e ot godina mislq 4e se poznavate i 6te te razbere i 6te ti povqrva i nai malkoto koeto e.... 6e mu mahne glavata na onq `gospodin eba4`

кажи на приятеля си и осади тва копеле каде ти е причинило това !!!!!!

Голям фен
    Несам прочел постовете прочетах само темата.. от до. Та ще бъда кратак.
    Ако сам на твое място коля и продавам на ограни.

...Казваш на приятеля ти или на баща ти за това ..И ако някой от тях държи истински на теб..Отиват и го правят инвалид и му режат Т****ите и Х**..Макар и това не би изкупило вината му и страданието ти. Без никаква полиция ,че нищо не правят те.. Просто незнам как мълчиш още..

трябва да му кажеш .. 1000% щото ако аз бях на стото ан гаджето ти оя нямаше да осатне жив и 2 сек не вярвам фрд ти да не напрви нищо а най малкото пък - да не ти повярва ..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си