- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бях насилена от познат на приятеля ми... Какво да правя ?!
Хубав роман.
.. po dobre mu kaji na pr-ti .. az ako rabera che na moita pr-ka nqkoi tova i go e napravil ......... olovoto v nego shte byde mn ..
Ако това е инстина....Бих ти казал да кажеш на момчето да му строши кокалите на онва говедо...и се пак....ти съчувствам![]()
Entombed For live
задължително му кажи на приятеля си...как ще си мълчиш?!Няма никакъв смисъл от това да си премълчаваш и да търпиш всичко това...даже най добре кажи и на родителите си...това остава за цял живот...ако държи на теб и ти вярва ще го строши тоя негов "приятел"!
Успех и друг път не бъди сама без приятеля си...!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1-во Този ИВАН не е приятел н Гаджето ти !
2-ро кажи на гаджето си и този Иван ако бях аз щеше да изяде един хубав бой !![]()
съчуствам ти...много кофти![]()
![]()
![]()
ако е истина това е трябвало веднага да кажеш на приятеля си...Въпреки,че ми е много чудно как 10 минути те е е**л и ти си не си направила нищо за да се измъкнеш...![]()
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
Кажи му ! Той ще ти повярва ако наистина те обича, съветвам те да кажеш и на полиицията, та да си получи заслуженото ! Е*ати глупака![]()
![]()
![]()
Такива са за избиване.
Аз мисля,че би било добре да подадеш оплакване в полицията.А относно гаджето ти,по-добре ти да му кажеш,отколкото да разбере от другаде и тогава наистина каквото и да кажеш,той няма да ти повярва.
Това,което ти се е случило е ужасно...
offline forever!
Значи и при мене имаше нещо подобно...
Пак така бяхме на купон с приятлката ми и аз тръгнах по-рано понеже имах изпит на другия ден и трябваше да ставам рано, а и без това и преди съм я оставял така със нейни приятелки и знам че нищо няма да се случи.
След като се върнах от изпита се видяхме с нея и забелязах, че нещо не е наред и съответно я попитах какво има.Тя отначало отричаше, но накрая успях за изкопча от нея за какво наистина стажа дума и разбрах, че нов приятел в компанията, който аз дори не съм и виждал, понеже той е дошъл след като аз съм си заминал се опитал да я насили докато била на терасата за да се освежи, но тъкмо докато се опитвал( въпреки, ч е го е предупредила кой съм и че ходим с нея от доста време, той продължил) да направи нещо подобно като при тебе(за което искренно съжалявам), нейна приятелка дошла да я види защо се е забавила толкова и така нищо не е станало.
След като разбрах кой е тоя няма нужда да споменавам какви бяха последствията за него.Така, че моят съвет към тебе е- кажи на приятеля си само той може да ти помогне...
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
УЖАС!Този въпросен играч, който се е възползвал от теб е в действителност едно нищо според мен... по този груб начин и все пак е приятел и сте в една компания...БОКЛУК бих казала аз! ИИИИ какво чакаш...кажи на гаджето си!Ако наистина държи на теб ще ти повярва!Просто не ми го побира акъла... не ми е минавало през ума за такова нещо и сега като го прочетох... :O Успех!
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
Това е просто ..... просто е трябвало да кажеш на приятеля ти още на момента...Сигурен съм,че 1 вата му реакция,щеше е да причисли Иванчо към електорото (на някой стълб)...Поне това бих направил аз...
кажи на приятеля си па той ше опраи Иванчо че го по утупа малко че му понатроши костите. и ако Иван пак те доближи подаваш оплакване и да се фака по чукарите![]()
Не мога да повярвам че виждам някои от коментарите.... ?!? Значи, как беше - всяка изнасилена - сама си го е търсила... или се не си е стояла вкъщи, или се била облякла твърде секси и т.н... така ли ? Баси какви дебили имало тука ?!
Много ми е интересно колко хора ще се развикат в момента, в които подпийнал познат ги доближи повече и преди да се се усетили, колко далече може да стигне.... и ми е много интересно как се вика със запушена уста... и как се измъкваш от хватката на някой, които е почти 2 пъти по-тежък от тебе ?!?
Вече съжалявам, че изобщо споделих за случилото се...
Все пак благодаря за подлрепата и съветите на повечето от изказалите се.
Въпреки сърцераздирателния ти коментар някак си не можа да ме разчувстваш и продължавам да подлагам на съмнение доколко си изнасилена. Както вече казах, твоята ситуация ми напомня на вица - ама вий май мъ ибиетьи. Съжалявам, ако мнението ми не те устройва.Предварително предупреждавам - без злостни коментари относно поста ми, защото няколко дни няма да мога да следя темата и просто няма смисъл от заяждания на дребно без да мога да се защитя по някакъв начин.
![]()
Левски шампион але але!
kaji na gadjeto 6te ti olekne mnogo pove4e.Ti e 4oveka koito moje da ti pomogne!
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Изнасилването е твърде сериозно престъпление срещу личността за да си прави някой майтап с това!Няма значение дали е успяла да вика или не-никой няма право да посяга на друг против волята му!Момиче,преодолей срама си и говори докато е време с приятеля си и с родителите си!За да повярва приятеля ти на теб,а и за да няма и други пострадали от този Иван!Докато четох разказа ми мина през ума мисълта-възможно ли е приятеля ти да знае за случката,щом те е оставил там сама...За това по-добре говори първа!И дано мисълта ми да е грешна...
Надеждата умира последна!!!
Ходих с едно момиче, дето такава история ми разказа, че се притеснявах да я прегърна докато сме легнали. Нямаш си на идея някои хора какви истории могат да разказват. Не си правят майтап, а просто идеята им е да се гаврят с теб и да виждат как те "хвърлят в тъч".Първоначално написано от nikita29
НО... не казвам, че авторката на темата е такава.
И все пак, начина по който е написана темата ми прилича просто на еротичен разказ. Съжалявам наистина, но стила, начина, кулминацията на разказа + предистория и т.н. Не знам!
Това ми въздейства направо, като сценарий за филм. Историята никак не ми въздейства стресиращо, а по-скоро в друга насока. Чак се замислих колко лесно е било и се зачудих, защо никога не съм правил и аз така. Говоря чисто психологически на какви мисли ме наведе. Не, че съм изнасилвач или, че имам желание да стана!През цялото време, докато ме насилваше. държеше устатата ми запушена с ръка, като същевременно бях принудена да гледам ухилената му физиономия в огледалото пред мен докато грубо ме тласкаше..
И все пак, ако не е така както си мисля(надявам се да е просто разказ), вече много хора преди мен ти казаха. Кажи на приятеля си първо и ако развитието на събитията не те задоволи - кажи и на родителите си!
П.П Не ми се сърди, изказвам лично мнение и не е задължително да го приемаш, като нещо много важно! [/quote]
трябваше да кажеш веднага на всички![]()
Хахахаха, тая/тоя лъже, та дрънка.
Или историята е напълно съчинена (по-вероятния вариант), или на момичето всъщност много й е харесало цялото това "изнасилване".
Той влиза, пипа я, целува я, съблича я, опъва я в продължение на десет минути, оправя се и си излиза... Тия на някой друг. В такова положение всеки нормален човек би викал, крещял, дерял, скубил, хапил, ритал и т.н. Освен това помещението е тясно, ако стане боричкане, всички навън ще разберат. Най-малкото ще го захапя за гнусната ръка и ще се развикам като македонска народна певица.
Ти остави, ами и модерите се хващат на цялата история. Цирк, та цирк.
Another version of the truth
Оле миличка много ми е мачно за теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Разбирам страха ти,но според мен трябва да кажеш на приятела си.Парво защото на самата теб ще ти олекне и второ защото ако разбере от друг повярваи ми ще стане по-зле.Дори може да стане не обратимото да се ядоса от това че не си му казала и да те зареже.А и ако му каже може би ще се чувстваш малко или много защитена.
Още веднаж ще кажа че много ти сачувствам
![]()
![]()
.Надявам се да сам ти помогнала
absoliuten malumnik..... nai dobre kaji na priqtelq si kakvo e stanalo,6tom ste zaedno pove4e ot godina mislq 4e se poznavate i 6te te razbere i 6te ti povqrva i nai malkoto koeto e.... 6e mu mahne glavata na onq `gospodin eba4`
кажи на приятеля си и осади тва копеле каде ти е причинило това !!!!!!![]()
![]()
Несам прочел постовете прочетах само темата.. от до. Та ще бъда кратак.
Ако сам на твое място коля и продавам на ограни.
...Казваш на приятеля ти или на баща ти за това ..И ако някой от тях държи истински на теб..Отиват и го правят инвалид и му режат Т****ите и Х**..Макар и това не би изкупило вината му и страданието ти. Без никаква полиция ,че нищо не правят те.. Просто незнам как мълчиш още..
трябва да му кажеш .. 1000% щото ако аз бях на стото ан гаджето ти оя нямаше да осатне жив и 2 сек не вярвам фрд ти да не напрви нищо а най малкото пък - да не ти повярва ..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!