- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бях насилена от познат на приятеля ми... Какво да правя ?!
kazwai my... hem priqtelq ti shte my chypi glawata ot boi(kakto shte naprawqt powecheto momcheta tuka za swoite momicheta)
nai - dobre mu kaji, ako toi te obicha i ti v ima doverie, zna4i 6te ti povqrva....a i ti kaza che vryzkata vi ne e skoroshna a e otdavna znachi bi trqbvalo da te razbere....a za tozi deto te e nasilil.....mojesh da se oplachesh....no nedei da kriesh rano ili kysno 6te razbere i priqtelq ti i 6te stane o6te po-zle...tainite pogubvat horata....taka 4e....pomisli si... aza sluchiloto se..naistina e otvratitelno![]()
Историята ме докара до плач...Наистина ли има такива мъже?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябвало е да риташ в топките и да крещиш !
Тая тема абсолютно същата съм я 4ела и преди...
Да ти еба и майката да се гавриш с такива неща!![]()
![]()
Робинята на Quench
Най-добре дай линк към тази тема на гаджето ти. Така мисля, че колкото и оня смотляк да говори, че било доброволно той няма да му повярва. Той ще знае какво да прави с "приятеля" му.![]()
Sindel темата е стара, погледни датата.Сигурна ли си, че е ебавка или просто си я чела преди няколко месеца?Първоначално написано от SINDEL
Бая отдавна я 4етох... Със сигурност беше пускана преди пове4е от година... Де да знамПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Робинята на Quench
ако наистина толкова те обича ще те разбере затова мисля че е по добре да му кажеш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от Virtual^Reality
+1
това ако се случи при мен някога недаи боже ще убия човека които го е направил просто това заслужава педераса
а пък и сега чудното е дали ти не казваш така просто ако тоя иван му каже че сте правили секс да кажеш ето гледаи пуснах тема в тинпроблем там прочети и ще разбереш всичко ама дали....
И мене ми намирисва на ебавка... Просто разказа ми звучи като написан с желание... Начина по който е описано как я е насилил звучи като написан с ентусиазъм. Един вдействително насилен човек не би го написал по този начин никога...Първоначално написано от SINDEL
Ima. Az sashto sym nasilvana ot myj, vsyshnost bqha dvama.Първоначално написано от Чичко_Полицай
P.S. Ako temata e ebavka e ebasi prostashkoto, nqmam dumi prosto, da se gavrish s podobno neshto!!!!!!!!!!!!!!!
ГоркотоПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
Искрени съболезнования на всички, които са преживяли такова ужасно нещо...
аве насилена..
трънки
някой по-умен преди мен се обади че ти не си крещяла, не си го блъскала..
можела си да се защитиш, ама не си искала май май..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1Първоначално написано от sexy_sladuranka___
aко те обича ще ти повярва
![]()
![]()
Ти прост ли си ве?!?Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
На тва къпане ли му викаш?Първоначално написано от RedRoses
Първоначално написано от RedRoses
Като ти пъхна един хуй в устата ще те видя как ще викаш.Първоначално написано от RedRoses
![]()
Тва хапче според тебе какво е било?Аналгин ли?Нещастник!Първоначално написано от RedRoses
Знаеш ли, чувала съм не едно изнасилено момиче как говори за "случката". Нито едно не си е позволявало да изпада в такива подробности като теб, просто защото го боли и му е неприятно.
Не мисля, че си била изнасилена и моля да ме извиниш, ако написаното е истина. Аз имам право да изказвам собствено мнение
Та... по темата - ако е истина, кажи на приятеля си.
Миличка, знаеш че те обичам, но моля те сдържай се от такива коментари.Първоначално написано от Sigrina
Дори и да не е истина, такива неща стават(погледни няколко поста по нагоре).Нека историята ви накара да се замислите, и най-вече ние мъжете да се замислим, защо е нужно да го правим.![]()
Е така е, за съжаление се случват...Първоначално написано от Чичко_Полицай
Но ако на нея не са и се случили е супер тъпо да се ебава с тва...
И btw, не знаех, че ме обичаш :Ь
Отвърни на чувствата ми иначе няма да ти се обадя повече... :PПървоначално написано от Sigrina
И аз няма да ти се обадя повече ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Много нереална ми изглежда тая история , нямаш ли родители , сливи ли имаш в устата има си съответните органи за това ...!
Най-рационалното решение на проблема е да идеш у Иван с една лопата и да я накривиш в главата му но за съжаление тва е трябвало да стане веднага след случилото се![]()
Споко Sports, той теб обича :Ь Няма да попреча на любовта ви :ЬПървоначално написано от SpOrTs_GiRl