- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бях насилена от познат на приятеля ми... Какво да правя ?!
Наистина съжеляавам за тебе ..но както казаха и преди мене кажи на приятеля си и на родителите си.... пък и помисли ..щом си е го позволил един път значи може другият път да хареса гаджето на друг негово приятел ...и да я сполети същата съдба... като кажеш ще помогнеш и на себе си и на другите момичета....
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Кажи на приятеля ти веднага (не е лошо да покажеш и някоя синина).Кажи на всички, които със сигурност ще ти повярват за да не се ти тази, която открито ще го обвини.А...и дано мъжа ти да го спука от бой!!!![]()
![]()
Hollaback nigga...
Първоначално написано от air_J
abe mom4e ti normalen li si be? v podobna situaciq ti n mojesh da kreshtish ot ujas xax?
Vmesto na nas da go be6e pisala po dobre na nego da mu be6e kazala su6toto 1 kum 1![]()
![]()
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
виждам, че девиантните фантазии на автор на възраст много х17 години се радва на завиденен отклик! то това вероятно е и целта!
а после се питаме къде ловували педофилите.......
всеки който се опитвал да си позволява малко по-груба интимност с момиче без то да е съгласно знае че резултатите могат да бъдат плачевни за него, то е пищене, въртяне, чудо...
така че поне напиши:
това е моя сексуална фантазия....
а не : еди какво ми се случи ..
ебати
или поне си признай че ти е харесало за това не казваш на никой))
бой, йебанье и чалга
ако на мен ми се случи такова нещо предполагам че ще кажа на приятеля си , а ако съм на мястото на приятеля ти ще му откасна ........ и ще му го навра в гърлото
Кажи веднага на приателя си..ако се бавиш ще е по лошо
Ако не виждате темата е от 3 месеца,за къде понапред давате съвети,то каквото било,било е вече!
наистина ако те обича,ще те разбереПървоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...