.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Наистина съжеляавам за тебе ..но както казаха и преди мене кажи на приятеля си и на родителите си.... пък и помисли ..щом си е го позволил един път значи може другият път да хареса гаджето на друг негово приятел ...и да я сполети същата съдба... като кажеш ще помогнеш и на себе си и на другите момичета....
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Кажи на приятеля ти веднага (не е лошо да покажеш и някоя синина).Кажи на всички, които със сигурност ще ти повярват за да не се ти тази, която открито ще го обвини.А...и дано мъжа ти да го спука от бой!!!
    Hollaback nigga...

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Така, както го описваш - това не е изнасилване, бейби! Той те съблича, опипва, целува, ебе и ти не издаваш ни стон, ни писък. Чувал съм, че когато дадено момиче я изнасилват и има шанс някой да я чуе тя вика ли вика с все сила и с пълен глас, ти защо не си направила така? Да не си била пресипнала? Ето заради такива случаи смятам, че понятието изнасилване е силно преувеличено. В такава ситуация като твоята е можело лесно да се измъкнеш, или най-малкото да крещиш като луда, докато някой те чуе, а не да обясняваш колко силен бил и как е нямало какво да направиш. Малко ми прилича на вица - ама не, моля ви се, недейте, не, ама какво, ама защо, ама вий май мъ ибетьи?

abe mom4e ti normalen li si be? v podobna situaciq ti n mojesh da kreshtish ot ujas xax?

Vmesto na nas da go be6e pisala po dobre na nego da mu be6e kazala su6toto 1 kum 1
    ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    виждам, че девиантните фантазии на автор на възраст много х17 години се радва на завиденен отклик! то това вероятно е и целта!

а после се питаме къде ловували педофилите.......

всеки който се опитвал да си позволява малко по-груба интимност с момиче без то да е съгласно знае че резултатите могат да бъдат плачевни за него, то е пищене, въртяне, чудо...
    така че поне напиши:
    това е моя сексуална фантазия....
    а не : еди какво ми се случи ..
    ебати
    или поне си признай че ти е харесало за това не казваш на никой))
    бой, йебанье и чалга

Град
    Никъде и Навсякъде
    ако на мен ми се случи такова нещо предполагам че ще кажа на приятеля си , а ако съм на мястото на приятеля ти ще му откасна ........ и ще му го навра в гърлото

Голям фен
    Кажи веднага на приателя си..ако се бавиш ще е по лошо

Град
    На изток от рая
    Ако не виждате темата е от 3 месеца,за къде понапред давате съвети,то каквото било,било е вече!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    не е установено още :]]
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Най - добре ажи на приятеля си истината аз съм сигурна че ще ти повярва . Щом те обича следователна държи на теб . Това което ти се е случило е ужасно и не трябва да го криеш в случея не си ти извършителката , а жертвата . Няма от какво да се срамуваш . Рано или късно тъпака ще се изпусне , а тотава както каза ти самата всички обяснения ще са напразни . Говори с приятеля си той те обича и ще те разбере Успех
    наистина ако те обича,ще те разбере
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Град
    Там някъде :)
    Ами кажи му,но се чудя защо още не си!Преживяла съм насилване и си премълчах..от страх,от срам и сега съжалявам че не казах нещо...по-добре късно отколкото никога !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си