Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Цитирай Първоначално написано от air_J
Е, други как реагират правилно? Ама моля ви се! По начина, по който го описва не може и дума да става за изнасилване. Човека влиза, съблича я, ебе я и си излиза като пич. Тя не е споменавала да е викала (дори не е споменала, че се е опитала да вика), нито се е разревала (защото, когато те изнасилят и ревеш доколкото съм чувал) нито да се е съпротивлявала кой знае колко. Единственото, което знаем е, че е спала с някакъв културист, дето е бил толкова як, че тя не е могла да му попречи да и свали дънките, гащите, да и го вкара, да я ебе 10 минути, да свърши в нея, и най-накрая да си излезе като пич със самодоволна усмивка. Той ако е било изнасилване дали ще я заплашва, че ще се похвали, че е спала с него доброволно? Как ще се хвали, ако е била излязла от тоалетната раздърпана, тъжна, разревана и омерзена? Та нали всеки ще я попита какво е станало и защо така е станало. Отгоре на това какво е чакала, че не е отишла в полицията? Да не би пък случайно полицаите да не кажат на приятеля й за "изнасилването"? Сметнете ме за безчувствен гадняр, но това за мен НЕ Е изнасилване, а обикновенно ебане, само че в малко по-груб вариант. Ако авторката се появи да даде по-смислени обяснения на действията си преди, по време на, и след акта, щото така е изнасилване само за самата нея и тези, които като каже някоя девойка, че е изнасилена и веднага вярват, без да подложат и на минимално съмнение.
Ами прав си донякъде.И аз се очудих, че не е викала в началото преди да й запуши устата. Прекалено лесно ми се стори.Все пак е имало хора точно наоколо.
НО по принцип може да изпаднеш в паника и да забравиш какво правиш. Казвам го от личен опит Един се опита да ме насили преди доста време и в първия момент не можах да реагирам. Бях в супер шок. Но изведнъж нещо ми стана и успях да избягам. Но определено не се сетих да викам де... не че имаше кой да ме чуе
За щастие нищо не ми направи идота му с идиот !!
Напротив тя спомена че не е викала отначалото преди да й запуши устата защото мислела че този Иван се бъзикал . А й да вярно е че може да се стъписаш и да не моежеш да реагираш ама все пак не е нужна кой знае каква реакция за да викне да кажеш да се опитва да се измкъне може да не се усети за правилен начин ама то викането си е инстинкт .