- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво стил4е на обли4ане имате
Стил- прошляк
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Хубав
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Семпло , обикновено и удобно . Не се правя на "фешънка , метълка , емовка , рапърка , смъкната , чалгарка , пънкарка или хипи" . Слушам всякаква музика , дори и "чалга" както я наричаме , защото смятам , че имя някои песни , които заслужават внимание , НО МУЗИКАТА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОПРЕДЕЛЯ СТИЛА МИ НА ОБЛИЧАНЕ !![]()
^ Ъпсурт - колко кораво!
What you give is what you get!
Ехаа..
Най - добрите, а?
Добро утро м/у другото. :Д
What you give is what you get!
хахаха не е истина колко е вярно това което казвате !Първоначално написано от ATAKABG
Абсолютно нормален.... Преобладава черното.....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Я се обличаме както ни аресва.
Нямам нито една маркова дреха в гардероба си,но никой никога не ми е критикувал облеклото.Мисля,че имам собствен стил.Не се водя по никакви моди и т.н.,не съм прекалено размъкната..най-често съм с 1-2 размера по-големи дънки,някаква блузка/потник и мнооого гривни ^^ Обичам да си шия разни фигурки по дрехите и да си правя бижута.За обувки - по-удобни от кецовете и джапанките здраве му кажи![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Нямам![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Абе всички тука повтарят колко оригинален и странен бил стилът им.
Моят си е съвсем обикновен-дънки, тениска, суетшърт, кецки. :P
нося се като себе си...стила ми се мени според настроението...един ден може да приличам на клошар,друг да мязам на метъл...понякога имам вид и на кифла...
не мисля ,че съм оригинална,уникална,странн а или нещо такова...обличам това,което ми харесва и ми е удобно
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Емиии широките панталони и кецовете... И тениска...Е понякога разнообразявам и слагам блуза през зимата... Суитчър в краен случай...![]()
Еми не съм фешън, не съм метъл, не съм емо, не съм хипи.. Ебала ли съм го... Не съм и смъкната.. ама май там най-добре се в вписвам.. иначе стилът ми е ШАРЕН...И това е всичко....
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Както казва 1 приятел,стилът ми е готин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз нямам никакав кот ми падне убличам и сега съм решил да си взема по модерни дънки и ризи-тениски-пуловери-и с хубав парфюм да се сдобия и прическа-прическата в училище ще ми направят но за дрехите и парфюма е трудно нищо не разбирам да има някой от силистра да ми помогне в избора че да са издокарам та да ме харесват-Твърдо вярвам че с по модерни дрехи и прическа ще съм супер но ме няма в тая област.едно твардо HELPP
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
ами чесно ви каам няма човек дето да се облича по зле от мене ..
ама вобще не ми пука ...не съм оригинална или нещо такова .... супер обикновенни дрехи .. малумщина пълна ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от the_hottie
България не е само София. И не всичко извън София е селания. Глупаво е да разсъждавате така.
А по темата - стремя се да изглеждам възможно най-женствено и елегантно.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ми аз съм си такъв - небрежно елегантен... камуфлаж, кубинки, бръсната глава и бомбър...![]()
бранникь!
аз сум си трвурдо смукнат не ми пука кво мислят някои хора за това просто ми е удобно и това е малко по нагоре в темата про4етох некви коментари (явно от вурли 4алгари) 4е смукантия стил е сме6ен и т.н. но на мен пук те са ми сме6ни тожа е
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват