.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Град
    Middle of nowhere

Издържате ли?

Общо взето странна ситуация - винаги когато едно момиче ме погледне просто не мога да се сдържа и извръщам поглед... точно 2 секунди по-късно отново поглеждам към нея и ако тя още гледа към мен пак извръщам очи от нея (мисля, че е повече от ясно, че... да кажем, че не ми е безразлична...още повече че имам някаква история с нея)
    Та въпроса ми е - на други случва ли се или просто аз все още съм недорасляк?
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Град
    Враца
    е незнам ама аз винаги като гледам някое момиче си мисля че се не забелязва а то всички го виждат
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Middle of nowhere
    skatemore и при мене е така ама мен ме забелязват само въпросното момиче и тоя дето седи до мене в даскало, през останалото време съм прекалено внимателен и никой не ми обръща внимание ама в скучните часове какво да правя, все към нея гледам
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Може би е някакво притеснение знам ли..

Като знаеш какво ще направиш я зяпай, зяпай... и така няколко пъти, после ще свикнеш да не гледаш на др място.

Град
    Middle of nowhere
    insane_baby не става, щото това върви от 2 години насам, все едно и също та почнах да се чудя верно ли съм толкова зле

Град
    Видин
    Да бе и аз като погледна към една яка девойка от класа и тя веднага се обръща към мене все едно някой й казва "Обърни се ония пак те гледа" Мн странно не мога да й се нарадвам
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Е вие какво мислите сладури,разбира се кога едно момче гледа..и се обръщаме и гледкаме и ние.. :P Аз примерно много се кефя на едно момче,често като ходя на кафе го засичам..гледа ме,гледа..и като се обърна и той мръдне поглед..направо да го изядеш Не че нещо не си в ред..просто това си е рефлекс да поглеждаш встрани като те засече девойката,че наблюдаваш..а може би има и малко притеснение?
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Незнам аз като ги гледам и те като ме погледнат и им казвам да се мръднат,че не виждам от огромния им задник.
    Доста е мило нали?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Незнам аз като ги гледам и те като ме погледнат и им казвам да се мръднат,че не виждам от огромния им задник.
    Доста е мило нали?

word!
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

w0sh сигурна съм,че сваляш от раз с тая реплика
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от [`eL`
    ]w0sh сигурна съм,че сваляш от раз с тая реплика
    Разтапям ги както се топи сладолед в задника на Азис.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Доста е мило нали?
    Дреанай .. кво да те правим.
    The Spark

Не се и съмнявам.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Доста е мило нали?
    Дреанай .. кво да те правим.
    Обичайте скандалния ми танц.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Доста е мило нали?
    lovim та!

А по темата:

Стегни се малко бе, пич. Като ги погледнеш им се усмихни и ги застреляй на място. Защо трябва да извръщаш поглед? Пък и така пращаш грешни сигнали. Като поглеждаш настрани и ги караш да си мислят, че ги намираш за неприятни.
    He who runs with aggression walks with no dignity

И аз така...гледа ме момчето,много е готин,ама като си срещнеме погледите и веднага се отмествам...инстинкт

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    И аз по принцип си отмествам погледа, ама ако съм в много яко настроение или се ухилвам много или иm намигам и те се изчервяват
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от sexita
    И аз така...гледа ме момчето,много е готин,ама като си срещнеме погледите и веднага се отмествам...инстинкт
    Оф и аз така
    Some things are better left unsaid!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Стегни се малко бе, пич. Като ги погледнеш им се усмихни и ги застреляй на място. Защо трябва да извръщаш поглед? Пък и така пращаш грешни сигнали. Като поглеждаш настрани и ги караш да си мислят, че ги намираш за неприятни.
    Съгласна съм! (Ти винаги си прав )Аз като се заглеждам по някой и ако случайно ме погледне и той се усмихвам и после свеждам поглед срамежливо хахахах Иначе наистина е тъпо само да я погледаш и нищо. Усмихни се,направи няква гримаса ако сте в час... Кажи и нещо с тоя поглед защото иначе наистина може да си мисли че я гледаш защото косата и е ужасна/изцапала се е/не я харесваш ...Те момичетата са странни

Град
    Middle of nowhere
    Crafter, сигурно трябва да положа малко усилия ама какво да направя като с един поглед ме кара да си изгубя ума?

Град
    В АдА
    Доста е мило нали?
    Леле тва го кажи на няква дет не и пука да видиш тогава

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ем, като видя, че ме гледа някой, който и да е, просто се усмихвам. Нямам навика да се обръщам на другата страна.

Аз се усмихвам като засека нечий симпатичен поглед Като види, че я гледаш смигли и, усмихни се, импровизирай. Кофти е да погледнеш в страни.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    Crafter, сигурно трябва да положа малко усилия ама какво да направя като с един поглед ме кара да си изгубя ума?
    Е, ти пък сега. С един поглед...
    Спрете да ги поставяте на пиедестал тези момичета бе. Сами си вкарвате главата в торбата. Ти трябва да бъдеш ловеца, а не жертвата.
    Опитай се да се отпуснеш и да не се тревожиш чак толкова. И какво е най-лошото, което можеш да се случи? Да ти се откачи окото, ако тя не ти отвърне на усмивката ли?
    От друга страна, ако и тя ти се усмихне, действаш смело. Направо я дърпаш след часа и й казваш:
    - Отиваме на кафе и не искам да чувам "не" и оправдания.
    И я оставяш с пръст в уста. К'во толкова се плашите...
    He who runs with aggression walks with no dignity

ми да на мен ми се случва много често
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си