.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    аз като се разкарвам из центъра, като има момиче пред мен ягледам право в очите и тя като се загледа в мен извръща поглед, с това съм я спечелил.поне аз така си мисля

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от freezingskull
    аз като се разкарвам из центъра, като има момиче пред мен ягледам право в очите и тя като се загледа в мен извръща поглед, с това съм я спечелил.поне аз така си мисля
    а може би си грозен и не иска да те гледа ?

Последният път като бях на един купон,имаше едно момче сефте се запознахме с него.И непрекъснато му засичах погледа и се гледаме продължително време,и така много пъти по едно време нз защо ми стана много смешно и се разхилих ,та и той покрай мен де .......сигурно съм му съсипала целия ентусиазъм

прави ти предложение за сватба

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    Crafter, сигурно трябва да положа малко усилия ама какво да направя като с един поглед ме кара да си изгубя ума?
    Е, ти пък сега. С един поглед...
    Спрете да ги поставяте на пиедестал тези момичета бе. Сами си вкарвате главата в торбата. Ти трябва да бъдеш ловеца, а не жертвата.
    Опитай се да се отпуснеш и да не се тревожиш чак толкова. И какво е най-лошото, което можеш да се случи? Да ти се откачи окото, ако тя не ти отвърне на усмивката ли?
    От друга страна, ако и тя ти се усмихне, действаш смело. Направо я дърпаш след часа и й казваш:
    - Отиваме на кафе и не искам да чувам "не" и оправдания.
    И я оставяш с пръст в уста. К'во толкова се плашите...
    Прав си абсолютно, залавям се за работа
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

Re: Издържате ли?

Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    Общо взето странна ситуация - винаги когато едно момиче ме погледне просто не мога да се сдържа и извръщам поглед... точно 2 секунди по-късно отново поглеждам към нея и ако тя още гледа към мен пак извръщам очи от нея (мисля, че е повече от ясно, че... да кажем, че не ми е безразлична...още повече че имам някаква история с нея)
    Та въпроса ми е - на други случва ли се или просто аз все още съм недорасляк?
    po dobre ne si izvra6tai pogleda kato momi4e moga da ti kaja 4e e mn sladko nqkoi da te zqpa kato se obarne6 i se ysmihni ako tq ti se ysmihne zna4i te haresva ako vednaga se obarne zna4i ne te haresva... ili drug variant ako e po - pritesnitelna nz

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    М да.. определено не трябва така... поглеждай но ако имаш чувства към тва момиче , направи първата крачка или щом те погледне усмихни й се да видиш как вместо ти , тя ще почне да пише по форумите и да казва: " Хора едно сладко момче от училището все ме гледа и щом го поглдна ми се усмихва. Какво да правя?" да видиш как ще има да се чуди Хехех не се Сдухвай иначе, просто промени подхода Успех от мен.. ако ти трябва нещо съветче... долу е емайла ми.. не се притеснявай , попитай
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

хохо тия погледи най ги обичам :P когато видя някой пич по улицата трудно си отмествам погледа зяпам до последно а когато усетя че някой си ме гледа аз му хвърлям един палав поглед и мигам като кукличка на парцали
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си