- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Издържате ли?
аз като се разкарвам из центъра, като има момиче пред мен ягледам право в очите и тя като се загледа в мен извръща поглед, с това съм я спечелил.поне аз така си мисля![]()
а може би си грозен и не иска да те гледа ?Първоначално написано от freezingskull
![]()
Последният път като бях на един купон,имаше едно момче сефте се запознахме с него.И непрекъснато му засичах погледа и се гледаме продължително време,и така много пъти по едно време нз защо ми стана много смешно и се разхилих ,та и той покрай мен де .......сигурно съм му съсипала целия ентусиазъм![]()
Прав си абсолютно, залавям се за работаПървоначално написано от Crafter
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
po dobre ne si izvra6tai pogleda kato momi4e moga da ti kaja 4e e mn sladko nqkoi da te zqpa kato se obarne6 i se ysmihniПървоначално написано от Eternal Silence
ako tq ti se ysmihne zna4i te haresva ako vednaga se obarne zna4i ne te haresva...
ili drug variant ako e po - pritesnitelna nz
![]()
М да.. определено не трябва така... поглеждай но ако имаш чувства към тва момиче , направи първата крачка или щом те погледне усмихни й седа видиш как вместо ти , тя ще почне да пише по форумите и да казва: " Хора едно сладко момче от училището все ме гледа и щом го поглдна ми се усмихва. Какво да правя?
" да видиш как ще има да се чуди
Хехех
не се Сдухвай иначе, просто промени подхода
Успех от мен..
ако ти трябва нещо съветче... долу е емайла ми..
не се притеснявай , попитай
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
хохо тия погледи най ги обичам :P когато видя някой пич по улицата трудно си отмествам погледазяпам до последно
а когато усетя че някой си ме гледа аз му хвърлям един палав поглед и мигам като кукличка на парцали
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]