- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кажете НЕ на диетите!
То и да искаш не можеш да си го позволиш. Човека работи с холивудски актьори и професионални атлети. Не е евтино да ходиш при него. Джесика Биел съм сигурен, че й беше диетолога той.Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
Grumpy old madman
i da moga i da ne moga pak nqma da otidaПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Аз съм за диетите въпреки че на мен не ми трябва, ако бях дебел диета въпреки че няма да си причиня на тялото тва. Но след диетата за да не се върнат килцата трябва да се храниш здравословно а не да плюскаш хлеб, сладолет, чипс и т.н. в огромни количества. За да изглежда човек добре трябва да се ограничава, а когато му се хапва нещо не чак толкова здравословно да го изгори с упражнения. Мисля че секи иска да излежда добре не казвам да приличаме на холивудските звезди или на некой маниаци на тема хранене.
![]()
vs dieti kolkoto otslabne6 posle si vra6ta6 4e i dvoino![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hmm има нещо вярно ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ще намериш, ест. ако си добър детектив и ще разбереш, че и аз съм на диета почти постоянно. нямам избор обаче - в последните месеци се оказа, че не е толкова до естетика, а до контролиранео на едно хормонално заболяване. понякога просто нямаме избор.Първоначално написано от Canis_Dirus
като се замисля и ти немалко си ми говорил за диети преди. нищо лошо, онази Warrior diet не беше никак лоша.
ТОТАЛНО ГИ ПОДКРЕПЯМ с диети нищо не се постига само с спорт най много някоя язва да фаните![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
ETVA NE MOGA DA GO PROUMEQ!!!!!!!!KAK 6TE PRAVI6 DIETI A 6TE SI DEBEL?!!!!!!!!?????!!!!VSE EDNO DA SI KUPI6 4ERVILO OT DISTRIBUTORKA S NAPUKANI GADNI USTNI!!!!TVA MKE IZUMQVA
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!