- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашето мнение?
Аз сам на 17 години висок сам 1.82 и тега 59кг това според вас били попре4ило да правя секс с моми4ето. То зависи от нея но все пак ? колко трябва да ка4а и как ?
Нищо ти няма бе пич, кфо се притесняваш.
Edva li kilogramite i viso4inata ti shte budat problem da zadovolish momicheto...shto za gluposti govorish
..stiga tq da ne e 1.90...120kg.. :P
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
ъъъ..ти ОК ли си?!
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
а да тука има опасност тя да те счупи...........Първоначално написано от Pebles
![]()
![]()
![]()
Има опастност като изгориш още няколко калорийки по време на кекс да те приемат по спешност в болницата![]()
![]()
![]()
Абе хора вие сте уникални
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Първоначално написано от GerSity
![]()
+1
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ami zavisi ot momicheto. Nqkoi si padat po klioshtavi momcheta, drugi po muskolesti. Ako hodi s tebe znachi te haresva. Nqma ot kakvo da se pritesnqvash.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Мноооооооооооого си слаб, по скоро би попречило да те хареса като сексуален обект. А стигне ли се до секс- нямаш проблем![]()
Smile!?
Ми и аз съм 182см. , но съм 85кг.и направо не мога да си се представя 59кг.
- бягай някъде по залите, че ще духне вятъра, а не някое момиче
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Po princip ne mislq 4e towa bi popre4ilo na momi4eto da te haresa, no ne e lo6o da ka4i6 nqkoj drug kilogram za tvoqta viso4ina![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Ми няма да се чувтства много секси като знае, че може да ти набие както си иска ;д;д
Поне 70-75 стани...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хубава тема
Vsushtnost ima edin mnoogo malak problem pri sexa sas slabite momcheta..Kogato toi e otgore i kokalite mnogo gadno se nabivat v tqloto na momicheto s koeto pravish sex..povqrvai mi..boli..
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Ami moeto mom4e e 1.82 na 60 i vsmisyl super dobre si izglejda i nqma problemi s ni6to, a i trenira, taka 4e ne mislq 4e trqbva da se pritesnqvash osven ako nqmash nqkakyv zdravosloven problem....
аз съм 170 и съм 65 кг и се мисля за слаб![]()