- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истина или преструвка?
Interesuva me moje li nqkak si da se razbere momi4eto dali simulira orgazum ili e naistina??i en mi kazvaite da q pitam 6tot kakto simulira moje i da luje
![]()
т.7
krem4et0
Pesho Kuro
и как може 100% сигурен да сиПървоначално написано от ubuntu
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Като натрупаш опит ще разбереш дали симулира или не![]()
/Този вид симулация е пълна безполезна простотия/
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Шпаклосай я, почти 100% ще й хареса и ще свърши наистина. Ще видиш какъв е оргазъма на твоето момиче.
absurd da razbere6,ako igrae dobre![]()
Хмм.. съжалявам, много трудно се разбира дали не се преструва, особено когато си с нова партньорка и не сте се опознали 4исто сексуално.
Ина4е с те4ение на времето запо4ваш да я усещаш как свършва и става по-лесно, но пак.. жената винаги може да симулира и изобщо да не разбереш
![]()
Робинята на Quench
абсолютно см съглансаПървоначално написано от SINDEL
и аз....макар че си мисля, че е кофти да симулираш защото ако те хванат става конфузна ситуацияПървоначално написано от the_hottie
![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Не можеш да разбереш баце, те мацките праят квото си искат. Е на - неска мойта вика не съм вземала пари от тебе. Гледам портфейла ми празен. къде са отишли тогава мааа!?!?!?!
В любовта е същото - можеш да даваш да даваш да даваш, а всъщност да се правят ,че само ти вземат
Схана ли а?
А такааа!
Хаха ами аз мога да симулирам и няма шанс да ме хване,макар че ме познава добре!Просто-талант! :P Но иначе не го правя,не виждам никакъв смисъл в симулацията!Аз ще си оставам незадоволена и ще симулирам,за да мисли той,че се е справил добре и няма смисъл да се старае повече!Не,мерси!
![]()
Taka e. I vse pak zavisi i ot momicheto i ot opita na momcheto.Първоначално написано от SINDEL
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
xax ti taka si misli6Първоначално написано от Scouse
![]()
![]()
и азПървоначално написано от the_hottie
![]()
Nyama kakvo drugo da dobavya prosto.Първоначално написано от SINDEL
Абсолютно, никога неможе да си сигурен дали симулира.Първоначално написано от SINDEL
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..