.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Вярно ли е ,че ....?..

Винаги съм чувал ,че веднъж свърши ли всичко с едно момиче ,то означава, че свършва за винаги. Бившата си остава бивша и никога не би могло да бъде същото с нея, както е било преди. Вярно ли е според вашият опит това твърдение? Имали ли сте подобна ситуация, бих искал да пишат хора с опит поне повече от 5 месеца връзка?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ако някога направя 5 месеца ще ти се обадя.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Е нормално е да не е същото.Вече се познавате доста по-добре.Не може да се изненадате с кой знае какво.Така си мисля, незнам.

По принцип зависи от човека. Ако е от типа 'Край - значи край.' можеш само да се надяваш някога да се съберете...
    В повечето случаи, ако сте имали някаква по-дълбока емоционална връзка и раздялата ви не е била породена от появата на друго момиче/момче, е по-вероятно да се съберете. Но пък... дали ще е заради чувства или 'по навик'... защото сте свикнали един с друг...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ох, никога не може да бъде същото, но понякога става и по-хубаво. Казвам ти го от личен опит Има си и хора, които като кажат край значи край.

Животът е адът описан в Библията!

Тва си зависи от хората....наистина никога не е същото-може да е по-добре...може и по-зле...зависи от самите хора

Re: Вярно ли е ,че ....?..

Цитирай Първоначално написано от jonatha
    Винаги съм чувал ,че веднъж свърши ли всичко с едно момиче ,то означава, че свършва за винаги.(1) Бившата си остава бивша и никога не би могло да бъде същото с нея, както е било преди.(2) Вярно ли е според вашият опит това твърдение? Имали ли сте подобна ситуация, бих искал да пишат хора с опит поне повече от 5 месеца връзка?
    (1) .. mne e vqrno,az imah vyzmojnost da se sybera s mom4e,s koeto hodih 4 meseca i tooo 4ak sled 6 meseca (t.e. 6 meseca sled kato sk1sahme) .. (2) Ami brat mi se sybra s biv6ata si priqtelka(sled neq ima6e vr1zka 1g. i 2 meseca) i edinstvenata razlika be6e,4e praveha po-hubav seks .. Taka 4e za moq opit (da imam vr1zka po-d1lga ot 5 meseca ) ne e vqrno

Мега фен
    Град
    SF
    Вярно е.
    С бившия ми бяхме заедно по4ти 3 години и в един момент той поиска да се разделим, понеже съм му била омръзнала и искал да пробва с други. Разделихме се. 2 месеца по-късно се събрахме, но нещата не се полу4аваха. Той твърдеше, 4е осъзнал как оби4а и иска само мен, но аз не можах да му простя тези 2 месеца ад, през които ме прекара. Нито му простих другите, с които се забиваше и 4укаше междувременно.
    Бях го преживяла ве4е и нямах 4увства към него, така 4е месец по-късно аз го оставих.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Тва си зависи от хората....наистина никога не е същото-може да е по-добре...може и по-зле...зависи от самите хора
    +1

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аз като се оженя ще пиша
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    somewhere over the rainbow
    Направо пусни специална тема. "w0sh направи 5 месеца с момиче..." Всички много ще се радваме(гаранция).
    По темата...не мисля,че щом веднъж нещо е свършило,то значи е завинаги.Може за някаква глупост да се разделят хорицата,пък после и двамата да осъзнаят ,че не са били прави и това е.Не съм имала подобна ситоация,но мога да ти дам много примери за двойки,които успяват да преудолеят различията и гордостта си и да бъдат заедно,дори след дълга раздяла.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Е защо пък баш 5 месеца ?

Супер фен Аватара на Al3ksandra

Винаги съм чувал ,че веднъж свърши ли всичко с едно момиче ,то означава, че свършва за винаги. Бившата си остава бивша и никога не би могло да бъде същото с нея, както е било преди.
    Така , и тук ще кажа моето мнение тъй като съм имала и по-дълги и по-къси връзки. Забелязала съм че когато с бившия/та ти сте имали по-дълбока връзка и сте си били всичко един за друг и сте имали малко или много хубави мигове, когато се стигне до раздяла ако изобщо се стигне тя е много много болезнена
    Ако връзката е била не точно това което искаш пак си го/я обичал/а, но си предчуствала че няма да се задържите много, раздялата сякаш минава по-леко... не че може да мине безболезнено... ти пак си обичал половинката си, но не е била това което си искал, дори да го знаеш само подсъзнателно..
    И при двата случая е възможно някога , рано или кусно да се съберете, в зависмост дали чувствата и на двамата не са угаснали напълно... малко е относително , тук няма правилно и неправилно, всичко е въпрос на желание или на съдба...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

hxahxhahxa супер не съм сама най-накрая човек който да няма кой знае колко дълга връзка обичам те
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Ами да ти кажа,че има нещо вярно,че след една раздяла,после нищо не е същото.Опитвала съм с едно момче,нищо не се получи.Все пак щом един път е сложен край....значи е имало за какво
    offline forever!

Град
    на плажа =)
    и аз...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    В повечето случаи, ако сте имали някаква по-дълбока емоционална връзка и раздялата ви не е била породена от появата на друго момиче/момче, е по-вероятно да се съберете. Но пък... дали ще е заради чувства или 'по навик'... защото сте свикнали един с друг...
    Е, глупости, не знаеш..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Винаги съм чувал ,че веднъж свърши ли всичко с едно момиче ,то означава, че свършва за винаги. Бившата си остава бивша и никога не би могло да бъде същото с нея, както е било преди. Вярно ли е според вашият опит това твърдение? Имали ли сте подобна ситуация, бих искал да пишат хора с опит поне повече от 5 месеца връзка?
    Не бе, що? То в тоя свят всичко може, включително и бившата да не е такава вече... Пък може и по-яко от преди да се получи, щот веднъж като си допуснал една грешка, друг път вече имаш опита да не я повториш...
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За да кажая край, значи има сериозна причина. Краят за мен си е точно това-КРАЙ!
    1 приятелска двойка късаха сигурно 50 път и след 2 дена пак се съберат, след 3 пак скъсат. То това не е работа. Имат си проблеми, ама като се видели не можели да не правят секс, и проблемите им висят във въздуха с години!

Ami zavisi ot mnogo ne6ta.Zavisi ot pri4inata za razdqlata vi ...no po princip biv6iq si e biv6 ;]

ами за съжаление да..в повечето случаи свърши ли свършва завинаги ...
    имах връзка 7 месеца с момче и скъсахме..са знам обаче че ако тръгнем нищо няма да бъде същото
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си