.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Сега какво да правя??

Доста време ходех с едно момиче което много обичам,но тя не ми вярва няма ми никакво доверие,защото доста лоши неща съм правил.По-точно,изневерявах и редовно,лъжех я винаги но това беше преди да я обикна толкова силно и да разбера,че това е момичето за мен.И тя ми даде последен шанс и аз и казах,че няма да прецакам нещата,че я обичам и пак се събрахме.Но след няколко седмици всичко беше перфектно,но тя беше заминала на мен ми липсваше и аз бях излизал някокло пъти с бившата си приятелка и се бяхме натискали в една дискотека.Аз като я видях и като бяхме заедно и неможех да я излъжа и й казах какво съм направил,тя ме заряза естествено и всичко свърши.Аз неможех да оставя нещата така,защото я обичам прекалено много и съжалявам за пътите в които съм я нараняал аз и го казах,но тя ми каза че аз винаги казвам само едно съжалявам но тфа не оправя нараненото и сърце.Аз не спрях да я търся,да и звъня,говорехме си по мн време на телефона и тя ми каза,че сме само приятели.Аз се съгласих но снощи се видяхме по-точно аз излизах а тя се прибираше и има едни пейки там и аз и викам ела да седнем и си говорихме и аз само я дърпах да я гушна хаха.. ии беше мн яко смеехме се там и отидох да я изпратя до входа и тя вика айде че трябва да се прибирам и аз само и викам кажи че ми даваш още един шанс и тя а бе незнам и аз аре де и тя каза ДА и аз само такъв я гушнах мн силно и я целунах и си тръгнах и мн се радвах.И преди малко аз не бях на училище а тя е 2ра смяна отивам до тях нали и тя само нали ме покани и аз сядам на леглото тя сяда срещу мен на стола и тя вика снощи ти казах нещо ама това беше защото пак ме омая с красиви думи това не трябва пак да става така,че просто приятели си оставаме и нищо повече .. и аз тогава откачих и почнах там да и говоря какво ли не и тя ами по добре даже никакви да не сме поне докато минат чувствата.Тогава почнах да и обяснявам колко много я обичам и тя вика не не стига.И после 20 минути и 2та седим и се гледаме и мълчим и тя вика кажи нещо и аз еми няма какво и очите ми бяха пълни .. и тя само вика по добре е да си ходиш и аз само станах и си тръгнах и накрая само я погледнах преди да изляза ии тя плачеше и мойте очи бяха пълни беше много гадно.. и сега незнам какво да правя чувствам се ужасно..

Град
    Пловдив
    Това което си го направиш сам и Господ не може да ти го направи..тва ви е проблема на момчетата,че не мислите като правите глупости(специално за теб говоря сега де...) как може да си се натискал с бившата,изобшо осъзнаваш ли кво си направил,ако тва за теб е нищо,представи си кво е било за нея (за приятелката ти..),ми мн ясно че няма да те иска .... и все пак ако я обичаш както казваш,се бори за нея....обаче внимавай кво ще правиш с бившите..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Прецакал си всичко тя вече неможе да ти има доверие.Ба как така неможе само с гаджето да си седите аз не съм изневерявал до сега на нито едно мое гадже дори и с целувка може би характера ми е такъв нз

Град
    Пловдив
    Vin Diesel----->ти ми върна надеждата че все още има момчета дето не изневеряват,благодаря ти ...сериозно

а по темата,ако наистина искаш да си с нея не я оставяй и деиствай,докато още има чувства към теб,така ще ти е по лесно пак да я спечелиш

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Знаеш ли, че почти всяко твое второ изречение започва с "аз"? Интересно...
    И ти не я обичаш. Просто си загорял пубер, който не може да даде дефиниция на нагона си. По-добре прасни няколко девойки, докато ти дойде акъла в главата пък после говори за любов.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Нищо не можеш да направиш освен да се промениш. То бива, бива ама твойто вече е било прекалено... Промени се най-добре за теб и за бъдещите ти половинки. А колкото до това момиче - може пък тя да забележи промяната в теб и да се върне...

Животът е адът описан в Библията!

ми след като я обичаш независимо за колко време сте били разделени понеже нея я е нямало е нямало нужда да се натискаш с бившата.Не помисли ли че тя също може да го направи,и предполагам че е щяло да ти стане гадно.ММ нз какво да ти кажа.По-добре ще е наистина да си останете само приятели..но може първо малко да почакаш за да премине голямата ти лубов към нея..това няма да стане лесно но аз не виждам друг начин..А е случей 4е за пореден път тя ти даде шанс..не го пропилявай защото сигурно няма да ти даде следващт.!просто се промени..ако наистина я обичаш
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Аз просто незнаех какво да направя нея я нямаше беше на екскурзия с училището там беше и бившия й приятел и всички викаха а сега тя бог знае какво прави а ти тука я мислиш.Почнахме да пием ии така с бившата бях.Наистина обичам Викито и искам да съм с нея и аз съм си променен просто мислех ,че не ме обича достатъчно и имах нужда да вида,че друга ме желае в тоя момент.. и Викито непрекъснато ми натяква предишните ми грешки,това че преди съм бил женкар и т.н а тя не осъзнава,че аз се промених заради нея !!

ми ти защо си слушал какво ти казват другите за нея,,че може тя да направи нещо..явно просто си и нямал доверие....оф нз дано се оправите въпреки че доколкото виждам по тва дет пишеш няма да сте за нещо повече от фр
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Знаеш ли, че почти всяко твое второ изречение започва с "аз"? Интересно...
    И ти не я обичаш. Просто си загорял пубер, който не може да даде дефиниция на нагона си. По-добре прасни няколко девойки, докато ти дойде акъла в главата пък после говори за любов.
    +1 Да не очакваш, че можеш да нараняваш така хората и те да ти отвръщат с усмивка и всичко да забравят все едно не е било? Welcome to the real life dude, изобщо не е така! Тя не е заслужавала това, което си рпавил, но пък ти напълно си си заслужил сегашното положение!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си