Цитирай Първоначално написано от jonatha
Винаги съм чувал ,че веднъж свърши ли всичко с едно момиче ,то означава, че свършва за винаги. Бившата си остава бивша и никога не би могло да бъде същото с нея, както е било преди.
Така , и тук ще кажа моето мнение тъй като съм имала и по-дълги и по-къси връзки. Забелязала съм че когато с бившия/та ти сте имали по-дълбока връзка и сте си били всичко един за друг и сте имали малко или много хубави мигове, когато се стигне до раздяла ако изобщо се стигне тя е много много болезнена
Ако връзката е била не точно това което искаш пак си го/я обичал/а, но си предчуствала че няма да се задържите много, раздялата сякаш минава по-леко... не че може да мине безболезнено... ти пак си обичал половинката си, но не е била това което си искал, дори да го знаеш само подсъзнателно..
И при двата случая е възможно някога , рано или кусно да се съберете, в зависмост дали чувствата и на двамата не са угаснали напълно... малко е относително , тук няма правилно и неправилно, всичко е въпрос на желание или на съдба...