.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Повече от фен
    Na men mi haresva-pravi na zadna,no ne go pravq s nqkogo,s kogoto ne pravim redovno seks,za6toto vednyj mi se slu4i mom4eto da ne razbere kakvo to4no se iziskva ot nego... Ina4e i svirki da pravq v banqta e qko,ama tova pyk vodata da te4e vyrhu men - drazni me-pyk i na mom4eto mu e hubavo da te4e vyrhu nego spored men.
    [img] [/img]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Напротив.
    Проникването е по-лесно. Защо според вас повечето лубриканти са на водна основа?
    Az pyk sym na mnenieto,4e ako probvate da go vkarate dokato vodata 6urti vyrhu vas ,si e opredeleno po-trudno,za6toto vodata otmiva postoqnno estestvenata lubrikaciq na momi4eto!!!!
    [img] [/img]

Супер фен
    Град
    България
    Искам да правя в банята ! Засега не ми се отдало възможност ,надявам се скоро да стане :P

П.П. Момче съм! :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Напротив.
    Проникването е по-лесно. Защо според вас повечето лубриканти са на водна основа?

Az pyk sym na mnenieto,4e ako probvate da go vkarate dokato vodata 6urti vyrhu vas ,si e opredeleno po-trudno,za6toto vodata otmiva postoqnno estestvenata lubrikaciq na momi4eto!!!!
    Ами за това говоря, иначе от страни да душа всеки може :P

Супер фен
    Град
    Bourgas
    миии... мен не ми хареса мн боли самото проникване..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

ами пробвала съм във вана,но проникването беше по трудно и не се получи много много пък и от движенията и водата се надига и не е мн удобно.. не ми хареса особено гушкане -> идеялно
    Обожавам очичките ти..когато нежно ги притваряш и ме целуваш с цялата нежност на тоя свят..Обожавам и кожата..аромата..всеки твой жест ме кара да потръпвам... да съм единствена...
    (sun)~ ;]

Град
    At home...
    Да. Секс е, как може да е, освен яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си