.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Жигули, ти си чудна кола! Жигули, не те разменям за жена! Жигули, ти си моята кола! Жигули, с теб до края на света!
    Левски шампион але але!

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Аз пък ненавиждам всички чалгари. За мене не са хора . И ся кво? Аз ли съм много пекан или тоя дето ше ме куотне и ше викне "ТЪП СИ УМРИ МАМА ТИ ДЕЕБА , ВСЕКИ СИ ИМА СТИЛ" (more pathetic stuff please...) .
    Има си музика за всяко ниво на човешкия интелект. Бг чалгата е за хора с IQ ~20 ( http://www.vbox7.com/play:58d16d40 ) .

И съм му ебал майката , живеем в държава където Иван Ангелов е най-интересната личност в културно предаване и тризначки с общо IQ 75 печелят риалити шоу за взаимоотношения между хората...

Така значи ще започна с първото, което го казвам за хиляден път ( и за втори тук) -> Такова животно ЧАЛГА като музикален стил несъществува, ЧАЛГА има само тук в България ( И не, не моля ви не ми сравнявайте - ориенталски, сръбски, гръцки, уругвайски и куп други стилове...) Второто нещо, което искам да представя е www.anti-4alga.org едно забавно сайтче Третото ще е цитат "pop folk парчета, повтарящи се на всеки час, разчупени с кючеци пълни с екзотични вокали със силно изразен цигански акцент, което кара селските калъфи да се изпотяват силно, след бурни неориентирани движения и да изпускат адски аромати, което вече ти идва в повече и вероятноста да се застреляш в центъра на дансинга надхвърля 85 %. " Това ми остава само И ДА МУЗИКАТА Е ДОСТА ОПРЕДЕЛЯЩА И ГОВОРИ КАКЪВ ЧОВЕК СИ С ТЕЯ ЗАЛУХАВИ КОМЕНТАРИ ОТ СОРТА НА - ТОВА КАКВА МУЗИКА СЛУШАШ НЕ ТЕ ИЗДАВА КЪВ ЧОВЕК СИ... ДА АМА К*Р ТОЧНО ТОВА ТИ ОПРЕДЕЛЯ МАНТАЛИТЕТА И САМОСЪЗНАНИЕТО
    dgd chalga bastards

Цитирай Първоначално написано от GerSity
    оф стига беееее!
    въпрос на вкус,стига сте съдили хората по това каква музика слушат!!!
    то не бе чалгари,метали,рапъри и пр пр.....
    сички сме хора и любимата ти музика не определя характера ти!!!
    теи че . (точка) по въпроса!
    п.п не съм 'чалгарка',допада ми почти всякакъв стил музика и никога няма да избирам приятелите си по това каква музика слушат!
    За това сме хора-за да сме различни!!!
    Ем не е въпрос на вкус а е въпрос на култура и разбиране за музика....въпрос на възпитание..е те ТОВА Е .....и не е точка...и па да ти кажа аз па си ги избирам....на тебе кат ти треат фрта само да те клатят...на мен ми треат ФРта които да бъдат до мен и да са наистина свесни хора...
    Entombed For live

Обаче какви изключително ценни за личната ми колекция изказвания има в тая тема, ебало си майката
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Аз пък ненавиждам всички чалгари. За мене не са хора . И ся кво? Аз ли съм много пекан или тоя дето ше ме куотне и ше викне "ТЪП СИ УМРИ МАМА ТИ ДЕЕБА , ВСЕКИ СИ ИМА СТИЛ" (more pathetic stuff please...) .
    Има си музика за всяко ниво на човешкия интелект. Бг чалгата е за хора с IQ ~20 ( http://www.vbox7.com/play:58d16d40 ) .

И съм му ебал майката , живеем в държава където Иван Ангелов е най-интересната личност в културно предаване и тризначки с общо IQ 75 печелят риалити шоу за взаимоотношения между хората...
    Не си спомням споменавал ли съм, че си ебати мрънкалото.

Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Ем не е въпрос на вкус а е въпрос на култура и разбиране за музика....въпрос на възпитание..е те ТОВА Е .....и не е точка...и па да ти кажа аз па си ги избирам....на тебе кат ти треат фрта само да те клатят...на мен ми треат ФРта които да бъдат до мен и да са наистина свесни хора...
    Хората с лош музикален вкус не могат да са свестни и наистина до теб? ->

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Обаче какви изключително ценни за личната ми колекция изказвания има в тая тема, ебало си майката
    Мнали...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ужас !
    Ама що още не сте заключили темата ?
    Че като почнат 10 годишните да се превъзбуждат ... мани мани/
    Казах го преди 2 страници, ама ще го кажа пак :
    Пораснете най-накрая!
    Никой нормален човек няма да си пропилява живота в поругаване на музиката, която не слуша!
    Всеки да си гледа в своята паничка. Не сме на по 10 тука (някои)
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Смешно ли ви е ве МУЗИКАЛНИ АСМАТИЦИ ЕМО ГЛУПАЦИ И НЯКВИ ДРУГИ УТАИКИ со патетик... не го пиши това че ми мирише на емо от далече, че ви е*а маиката оплюта грозна и глупава и неразбрана. ЧАЛГАТА НЕ Е МУЗИКА ЗАКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА ЧЕ УРУДЛИВИТЕ КОПЕЛЕТА МЕ ДРАЗНАТ КВИ КОМЕНТАРИ ПИШАТ

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Ужас !
    Ама що още не сте заключили темата ?
    Че като почнат 10 годишните да се превъзбуждат ... мани мани/
    Казах го преди 2 страници, ама ще го кажа пак :
    Пораснете най-накрая!
    Никой нормален човек няма да си пропилява живота в поругаване на музиката, която не слуша!
    Всеки да си гледа в своята паничка. Не сме на по 10 тука (някои)
    10x
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Аре е*ете си майката веее...
    Да го духа чалгата и всички чалгари покрай нея...
    Евала на techsoul...
    Прав е ве... Чалгата съществува само в БГ и т.н., както и е прав за това че музиката която слушаш те определя и показва какво представляваш...
    Заключете темата че страниците може да станат и 100 като знам колко тъпи и ограничени чалгарчета има във форума...
    PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от R&B_kychka
    Аре е*ете си майката веее...
    Да го духа чалгата и всички чалгари покрай нея...
    Евала на techsoul...
    Прав е ве... Чалгата съществува само в БГ и т.н., както и е прав за това че музиката която слушаш те определя и показва какво представляваш...
    Заключете темата че страниците може да станат и 100 като знам колко тъпи и ограничени чалгарчета има във форума...

Изключително забавляващо ми действате

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Някъде по широкия свят...
    Въпрос на избор е какво да слушаш,определено не обичам чалга,но като ги кефи хората да я слушат да си я слушат.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    aZ p1k sLy6@M sAmYyyYy 4aLgI4K1ъЪ

6e Vi E*@ m@!k@7@ m37@LsKъЪЪъъ

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Абе вие на 10 ли сте ?
    Всеки си слуша каквото иска и не го еVе за другите.
    Хаус, метъл, поп, попфолк, реге ...
    Се 1.
    И ще е супер тъпо да си подбираш приятелите по това какво слушат.
    Пораснете вече!
    ot tova koi kakva muzika slushash mojesh da si pravish izvestna smetka za samiq nego. Slusham tvyrda muzika, i povecheto mi dobri poznati slushat syshtoto. Ne sym kazala che primerno bih kazala "Ako ne slusha metyl, ne stava". No vinagi, kogato sym si haresvala opredelen tip, dori da ne si e lichalo ot pryv pogled, toi e slushal metyl.
    Muzikata koqto slushash govori za teb samiq. Moje bi za povecheto ot vas ne e vajno tova. Inache vsichki pishat po profili i kyde li ne "Ne moga bez muzika". A vsyshtnost nikoga ne vnikvate v samata neq, a prosto q slushate.

MNOGO NESHTA ZAVISQT ot tova kakva muzika slushash. A razpredelqneto na grupi, tova veche e glupavo.

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*

Ти си тъп [тъпа] затова слушаш чалга...
    а метълите недей ги барай щото всеки един метъл е по умен и интелигентен от всеки чалгар който си милси че света се върти около него
    Ше ви избия всички ве...
    Кфо против имаш метълите ве, шибан педал такъв, аре ходи да цепиш от вашите танци така наречените кючеци и ми се махаи от главата вее, мангал!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от R&B_kychka
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*

Ти си тъп [тъпа] затова слушаш чалга...
    а метълите недей ги барай щото всеки един метъл е по умен и интелигентен от всеки чалгар който си милси че света се върти около него
    Ше ви избия всички ве...
    Кфо против имаш метълите ве, шибан педал такъв, аре ходи да цепиш от вашите танци така наречените кючеци и ми се махаи от главата вее, мангал!

Супер фен Аватара на Qnchety
    И що койт слуша чалга е тъп?!?!?! Аз съм чалгарка - имам приятели чалгари и приятели античалгари и съм на мнение, че човек не трябва да е чалгар за да е тъп. Познавам достатъчно умни и пекани чалгари и античалгари, които нямат акъл за 5 стинки(не говоря, че сички метъли и т.н. за такива - секи според характера си)

А ти си чалгарка и си си сложила на профила иначе ЕмО картинки
    ахахахаха

Личи колко сте умни чалгарите...

И аз не ходя да пия в Син Сити поради простата причина че музиката която пускат не ме кефи...
    Поради същата причина предполагам и те- ама да може и да си прав ама имат много повече акъл от чалгарите...

Ами че тях това ги вълнува...
    А пък и повечето от така наречените метъли
    музиката им харесва незнам защо... Само знам, че когато незнаят английски и немогат да разберат всъщност какво точно се пее в песента и затова само слушат...
    Просто им харесва жица...
    А това че са наркомани не всички са такива...
    А пък и мое лично мнение е че чалгарите пък всяка вечер са пияни тъй че дали ще е алкохол или трева... Или каквото и да е друго все едно и също е...
    Разликите са че едните се спукват да повръщат и си обещават повече да не се напиват и въпреки това пак го правят... А другите са надрусани и се спукват от кеф...
    Тъй че... Наркоманите имат по-голям акъл... [Да напомня че това е мое лично мнение]

0______________0
    темата става все по-яка и по-яка
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Хахахаха
    И кво хората са само чалгатри и метъли? И от едните и от другите има свястни хора, има и пропадняци. И още нещо което ме впечатли като четох темата: Какво против имате текстовете за рицари и дракони? Последният въпрос е напълно сериозен и искам да ми отговорите Айде със здраве!

Град
    Улицата
    ДА ВИ Е*БА МАЙКАТА ТЪПА НА ПОВЕЧЕТО ТУКА БЕ СЕКИ ЩЕ СИ СЛУША КВОТО СИ ИСКА И КВОТО ГО КЕФИ КАТ ГО КЕФИ ЧАЛГА ДА СИ Я СЛУША КАТ ГО КЕФИ МЕТАЛ ДА СИ ГО СЛУША ДЕБА НЕМА ЛИ КОИ ДА ЗАКЛУЧИ ТАЯ ТЪПА ТЕМА ДЕБА ТАПИЗМИТЕ СЕ ПИШАТ ТУКА
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Леле каква гавра пада тука...

Град
    sofia
    az li4no ne haresvam 4algata slu6am metal
    В лицето ми извикай, че ме мразиш
    или дори, че ти е все едно.
    Заслужил съм очите ти студени.
    Заслужил съм ги с хиляди вини.
    Ти ставаш. Приближаваш се до мене.