- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-чалга фенове.
Тва па от къде ти дойде или кой така жестоко те излъга?Първоначално написано от elf4o
...Много си зле...Има всякакви хора,които слушат всякаква музика.Толкова ли е трудно да се сетиш????
![]()
![]()
![]()
Аз съм абсолютно против чалгата
хаусчи ли слушаш?Първоначално написано от moni_fashion_shopping
![]()
ИС-КА-МЕ СЕ-КС С МЕ-ТЪ-ЛИ И ЧАЛ-ГА-РИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
![]()
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от hriseto_22
Lof YAaA..!
Първоначално написано от R&B_kychka
Ми като ми харесват емо картинките що да не си ги слагам на профила?!?!?!
Значи текстовете от сорта на "ти ме изостави, повече няма да ти се обадя" или "обичам те, но знам че имаш друга и няма да ти го простя" или "Ела ми де ела ми, ще те скъсам ама жена ти после ако рабере става лошо" са много пълноценни и изключително поучителни. Текстове като горните сигурно засягат световни проблеми и то казани по изключително философски начин, че никой не може да разбере за какво става дума. И аз ся като слушам метъл автоматично значи, че аз всяка вечер преди да си легна удрям по една доза, така ли?Света има достатъчно проблеми, за да може на някой охлюв да се мисли за магьосник от средновековието, да чете Толкин и да бълнува разни глупости.
А като се надрусат и почват да си говорят с вампири и чупакабри...
метълска му работа...
Не искам да прозвучи все едно се заяждам просто искам да доуточня предишното си мнение
П.П. http://anti-fashion.org![]()
чалга - музика за ограничени хора
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Ужас!!!
Сбирка на рапъри, хаусъри и метъли... колко романтично![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Слушай кво, не исках да се заяждам и да се карам, но явно въпроса е личен! Нямам нищо против теб и музиката която слушаш, но има нещо в тебе което ме дразни... И знаеш ли какво е? Дразнят ме огранични хора като теб които разбират какво правя, какво мисля или как изглеждам и то само по това каква музика слушам! Дразни ме това, че не можеш да отговориш цивилизовано на един най-обикновен пост!
Нали и знаеш даже с колко ножа най-малко мога да убия някои, а?Вие сте напаст за изтребване, защото сте потенциално опасни...
Като се надрусате и кой знае на какво сте способни, чудовища...
Ае поздрави, приятна ти вечер![]()
Анти чалгааааа до гроб!!!!!!!!!!!!![]()
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
Чудно ми е как толкова много хора считат за метъл само блек-а или дет-а... Всичкото крещяне и песните за сатаната трябва да ми се изтъкват като причина за ненавиждането на този стил абсолютно винаги когато споря с някого. Винаги аргументите се свеждат до това, те само викат, те пеят само за сатаната. Това се нарича ограниченост! Метъла има толкова много под-вида за които хората не са и чували. Знам, повечето знаят една-две блек и дет метъл групи и вече решават, че тази музика не става за слушане! Признавам и аз не мога да понасям блек метъл, и кво чалгарка ли съм? Защо като кажа на някой, че слушам ФОЛК Метъл той ме гледа неразбиращо и си мисли, че слушам чалга? И а на бас, че повечето от вас също се опулиха на "фолк метъл"!
Айде със здраве, лека вечер![]()
Мамка му, пак се карам за бесмислици. Ебахти смешника дето съм...
Та, http://anti-fashion.org ако някой се интересува...
Една усмивка разкрасява твоята душа, а две усмивки променят света!
И как разбра,че съм грозна и че не се къпя? Кой ти каза че мразя всички? Как разбра каква съм?!
анти чалгааааПървоначално написано от elf4o
![]()
![]()
Lof YAaA..!
Мога да ти кажа, че почти всеки ден съм принудена да слушам чалга защото две от най-добрите ми приятелки слушат това! И знам, че са ограничени, знам ги че не разбират от друга музика! И съм чувала достатъчно много чалга хита за да знам, че не искам да слушам повече. Прекалено добре познавам чалгата като стил и знам добре че не ми харесва. Така, че това че не ме познаваш май понякога излиза вярно, а?
Знаеш ли какво, можеш да плюеш метъла колкото си искаш, а това че си чалгар само те прави по-смешен за останалитеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм рапърка- на мене кфо ще ми кажеш, че има по-смислени чалга песни от рапа ли?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахахаха, а пък и във всяка една чалга песен се пее за едно и също... Абсолютно едно и също и доколкото си спомням "зелената фея
на отбора" го беше споменала че се пее само за "обичам те а ти мене не"- дрън дрън... мога да ти кажа и че чалгата е толкова ограничена музика има припев и 2 тъпи и безсмислени куплети от 1 изречение... И кфо? Ще е чуете 2 пъти и ще е научите наизуст... Да в това има огромен смисъл... Нали?
PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...
И ти мислиш че трябва да ги зарежа само защото слушат чалга? Мислиш ли, че мога "да им наложа да не слушат"? Просто казвах, че и те не признават друг стил освен чалгата, за това говорех. Хубаво е да дружиш с разнообразни хора, а не всичкид а са еднакви и да приличате на клонингиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Честит празник![]()
Оооо, къде сте тръгнали да принизявате чалгата? не ви е срам!
Първо различавайте чалга от поп-фолк. Поп-фолка е гнусно творение на Митко пайнера - анатема за него!
Чалгата е истинската музика! Дълбока, с интелигентни и лирични текстове.
и по-важното! Това музика от народа за народа. Понеже на народа мечтата му не е да поваля дракони с могъщия си меч, или да друса главата си под какфонията идваща от девет галфона с маски, докато мозъка му не премине в течно състояние!
Не чалгата е за простите човешки ценности. Българската народопсихология.
Иво Танев - Аладин
Аладин, Аладин искам да съм негов син. Е това иска българина - потомствено богатство и обществен статус. Хоп на килимчето -Боровец, хоп - ЗЛатните. Ракиика, салатка, каре белот. Това е!
Grumpy old madman
Явно не можем да се разберем, така че спирам до тук. Явно не схвана мислъта ми за което за жалост няма да мога да ти помогна. Съжалявам, надявам се да не съм причинила объркване или недоумение в главицата ти. Съжалявам че отново започнах да споря за неща за които няма да бъда разбрана. И най-вече се извинявам за бесмислените постове от моя страна. И все пак си знаеш кое е по-доброПървоначално написано от exploitedteen
пък всеки си има мнение
Надявам се!
Че даже без да си чалгар я направи на 2 стинки?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Кой какво ще ми обяснява? Знам, че вече е смешно, повече какво? Че се боря с вятърни мелници? И това го знам. Някой ако прояви желание да обяснява, ще си направя труда да видя какво е обяснението![]()