.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 127
    уаааааа
    свършииии

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

Всъщност чалгата е на светлинни години пред рапа. Това някакъв негър да ми се кара и да се хвали, че има пари е доста далеч от музиката като цяло.
    Не мога да разбера защо се плюе по чалгата, където се пее за красиви неща, а никой не обръща внимание на тази напаст рапа -

някакви изсулени и посрани псевдо-гангстерчета ми пеят (говорят) за наркотици, коли и свирки. Само псувни и вулгарност лъха от там, а фенчетата седят и слушат в захлас и започват да си мислят, че са някакви гангстери от Бронкс и се обличат с 8 номера по-големи дрехи, за да може дъното на панталоните им да се влачи по земята, все едно слон им се е изсрал в гащите и те едвам го мъкнат...
    Просто това е смях с големи гащи (и то изсулени), а даже не е и музика...
    елементарна басова линия и речитатив на поредния мухльо, който си мечтае за на хляба мекото и бълнува за хубави коли и жени, ама всички знаем, че нито гангстер ще стане, нито коли и жени ще види..
    Най-много да пафне едно козче и да си напълни смъкнатите гащи...
    Ако забелязваше малко профила ми щеше да разбереш какъв рап точно слушам... Израснала съм със Шамара и R&B records... Знам какво ще кажеш сега, каквото казват всички чалгари, че Шамара няма смислени текстове пее само за ебане, свирки дрън дрън... Ама да ти кажа мойто момиченце Шамара има много много по-смислени текстове (пиши ако искаш да ти пратя няколко) от тъпата чалга...
    АаАаАаА и като няма какво друго да казваш не намесвай стила на обличане, щото е много по-яко да се облечеш със широки дънки и анорак и да вървиш и да няма кой гъг да ти каже щото знае че ще го оплюеш от колкото да сложиш парцалчето за блуза през което всичко да ти се вижда и парчето плат което повечето чалгарчета имат за пола и като се наведеш да видят всички колко ти е голяма кофата отдолу и колко пъти си се ебала и някой като те барне за задника да ти стане приятно и да кажеш "Абее педал махай се от тука"... Няма да споменавам грозните и лъскаво-цигански сътенени панталонки...
    Писна ми вече от шибани чалгарски путки, които си мислят че света се върти около тях...
    PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...

Всъщност чалгата е на светлинни години пред рапа. Това някакъв негър да ми се кара и да се хвали, че има пари е доста далеч от музиката като цяло.
    Не мога да разбера защо се плюе по чалгата, където се пее за красиви неща, а никой не обръща внимание на тази напаст рапа -

някакви изсулени и посрани псевдо-гангстерчета ми пеят (говорят) за наркотици, коли и свирки. Само псувни и вулгарност лъха от там, а фенчетата седят и слушат в захлас и започват да си мислят, че са някакви гангстери от Бронкс и се обличат с 8 номера по-големи дрехи, за да може дъното на панталоните им да се влачи по земята, все едно слон им се е изсрал в гащите и те едвам го мъкнат...
    Просто това е смях с големи гащи (и то изсулени), а даже не е и музика...
    елементарна басова линия и речитатив на поредния мухльо, който си мечтае за на хляба мекото и бълнува за хубави коли и жени, ама всички знаем, че нито гангстер ще стане, нито коли и жени ще види..
    Най-много да пафне едно козче и да си напълни смъкнатите гащи...
    Чалгата била на светлинни години пред рапа... Ако под "рап" имаш предвид единствено американския комерс, дето го дават по сити/дъ войс, то е ясно, че там се пеят простотии и доста от песните са боклуци. В рапа/хип-хопа като цяло има и доста стойностни парчета, за които вероятно ти не си и чувала... Не можеш да твърдиш нещо за даден стил музика без да си запозната с него Ако ми обясниш какво е стойностното на чалгата ще съм ти много благодарна. Защото аз не виждам нищо хубаво в музика, където песните се крадат 90% от съседните ни държави, текстовете са еднообразни, 9 от 10 певици имат силикон къде ли не и клиповете приличат на извадени от някой еротичен канал.
    Колкото до стила на обличане - тук просто не знам какво да коментирам, в повечето случаи пълен кич и голотия (говоря за певиците).
    С музиката да се срещнем пак се разбрах -
    и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
    Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
    а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"

тц-тц-тц, ама много сте си повярвали, а най-якото е, че чалгата заема явно доста важна част в живота ви, след като сте толкова запознати с темите, силиконите и кой откъде е крал...

Прекрасно ми отговори, браво. Запозната съм с чалгата, да, една от най-добрите ми приятелки слуша чалга, вече няма списание в което да не пише за чалга, че и даже влизам във форума на планета. Важна част от живота ми не заема, съжалявам. Но все пак си чакам да ми обясниш какво й е по-стойностното на чалгата, надявам се поне този път на някакъв аргументиран отговор.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Все се каня и аз да се регна във форума на планета.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Аз съм модератор там.
    we give it all.

Влизаш във форума на Планета...
    ама чалгата няма роля в живота ти...

ГАХАХАХАХАХХА

отговора ще го намериш, когато прочетеш цялата тема и си напънеш ъндърграунд хип-хоп мозъчето...

а ако искаш можеш да ми дръпнеш една лекция на тема ъндърграунд хип-хоп и мтв простотии, че ще стане по-забавно да си говорим така...
    Да, форума на планета, графичния раздел, ако не си забелязала там не е само за чалга :Р
    Колкото и да чета темата и да си напъвам "ъндърграунд хип-хоп мозъчето" пак не виждам с какво чалгата превъзхожда хип-хопа.
    Лекцийка ако мн настояваш ще ти изнеса, щом ще ти е забавно, няма лошо

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Аз съм модератор там.
    Значи скоро ще имаш бая да чистиш.

Аз определено мразя чалгата.. направо ме е срам кат се сетя че повечето българи се кефят на т`ва .. даже не знам как да го нареча .. може би .. помия ..

Цитирай Първоначално написано от ПухкаФелче
    Аз определено мразя чалгата.. направо ме е срам кат се сетя че повечето българи се кефят на т`ва .. даже не знам как да го нареча .. може би .. помия ..
    Не те ли е срам да говориш така?
    we give it all.

мдам, явно не си по-умна от средностатистическия чалгар, който така щастливо плюете:

http://www.google.bg/ -> сарказъм
    Не се притеснявай за мен, знам добре какво е сарказъм. Използвах го в последното си изречение И къде ме видя да плюя ЧАЛГАРЯТ? Никъде не съм говорила за ХОРАТА, които слушат тази музика, говорех за самата чалга...

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от ПухкаФелче
    Не те ли е срам да говориш така?
    Ми нееееее.. защо..

Град
    У дома пред компютъра
    Изоообщо не ми пука за чалгата.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Слушам чалга яко
    Не ми дреме че я слушам
    Не съм фешънче
    Не са ми само в главата цици и секс
    Купонясвам си като пич с тая музика
    Не ми дреме кой какво говори,аз я слушам забавлявам се и това не ми пречи нито да работя,нито да изкарвам пари

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Да и мене ме е срам от шибаната чалга, примерно в vbox7 имаше някво клипче - Чалга в Маями или нещо такова - Готина кола, Готини Мацки и мазна, гнусна селска чалга. Неща да кълна ама еи ЧАЛГАРИ ИСКАМ СИЧКИТЕ ДА УМРЕТЕ ОТ ЗЪБ

again :

www.anti-4alga.org

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от techsoul
    Да и мене ме е срам от шибаната чалга, примерно в vbox7 имаше някво клипче - Чалга в Маями или нещо такова - Готина кола, Готини Мацки и мазна, гнусна селска чалга. Неща да кълна ама еи ЧАЛГАРИ ИСКАМ СИЧКИТЕ ДА УМРЕТЕ ОТ ЗЪБ

again :

www.anti-4alga.org
    Само да те свенка че чужденците като видят как купонясват българите им свалят шапка

ае одете пийнете една водка и друснете един мазен гюбек... успокойте се,задръстеняци! дет' вика ексо

И ще има тупуртупуртупуртупуртупур ГЯ

Дупчи, дупчи, синеее,
    докато си млааад,
    че като остарееш не ставаш за ташак!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    <333 чалга

поздрав: Буболечка кючек
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Колко скрити чалгарчета

такива теми колко искаш толко Абе секи да си слуша шу му харесва Па дали ше е чалга или метъл или пък нещо друго кво знаечение има нали на него си му харесва. Аз лично слушам от сичко тва което ми харесва слушам метъл рап хип хоп абеееее чалга понякога когато е за пиячка пък и излзиам с чалгари нема начин тогава хахаха

Разбира се атмосферата която има тук по партитата е несрaвнима :P хаха ама тая чалга е за ретарди чесно

Za masa i bitova obstanovka, chalgiqta e nai-podhodqshta - Nazdrave!
    Τώρα είμαι καλά.

Блааа шкембе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си