- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-чалга фенове.
Ако забелязваше малко профила ми щеше да разбереш какъв рап точно слушам... Израснала съм със Шамара и R&B records... Знам какво ще кажеш сега, каквото казват всички чалгари, че Шамара няма смислени текстове пее само за ебане, свирки дрън дрън... Ама да ти кажа мойто момиченце Шамара има много много по-смислени текстове (пиши ако искаш да ти пратя няколко) от тъпата чалга...Първоначално написано от exploitedteen
АаАаАаА и като няма какво друго да казваш не намесвай стила на обличане, щото е много по-яко да се облечеш със широки дънки и анорак и да вървиш и да няма кой гъг да ти каже щото знае че ще го оплюеш от колкото да сложиш парцалчето за блуза през което всичко да ти се вижда и парчето плат което повечето чалгарчета имат за пола и като се наведеш да видят всички колко ти е голяма кофата отдолу и колко пъти си се ебала и някой като те барне за задника да ти стане приятно и да кажеш "Абее педал махай се от тука"... Няма да споменавам грозните и лъскаво-цигански сътенени панталонки...
Писна ми вече от шибани чалгарски путки, които си мислят че света се върти около тях...
PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...
Първоначално написано от exploitedteen
Чалгата била на светлинни години пред рапа... Ако под "рап" имаш предвид единствено американския комерс, дето го дават по сити/дъ войс, то е ясно, че там се пеят простотии и доста от песните са боклуци. В рапа/хип-хопа като цяло има и доста стойностни парчета, за които вероятно ти не си и чувала... Не можеш да твърдиш нещо за даден стил музика без да си запозната с него
Ако ми обясниш какво е стойностното на чалгата ще съм ти много благодарна. Защото аз не виждам нищо хубаво в музика, където песните се крадат 90% от съседните ни държави, текстовете са еднообразни, 9 от 10 певици имат силикон къде ли не и клиповете приличат на извадени от някой еротичен канал.
Колкото до стила на обличане - тук просто не знам какво да коментирам, в повечето случаи пълен кич и голотия (говоря за певиците).
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
Прекрасно ми отговори, браво. Запозната съм с чалгата, да, една от най-добрите ми приятелки слуша чалга, вече няма списание в което да не пише за чалга, че и даже влизам във форума на планета. Важна част от живота ми не заема, съжалявам. Но все пак си чакам да ми обясниш какво й е по-стойностното на чалгата, надявам се поне този път на някакъв аргументиран отговор.Първоначално написано от exploitedteen
Аз съм модератор там.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
we give it all.
Да, форума на планета, графичния раздел, ако не си забелязала там не е само за чалга :РПървоначално написано от exploitedteen
Колкото и да чета темата и да си напъвам "ъндърграунд хип-хоп мозъчето" пак не виждам с какво чалгата превъзхожда хип-хопа.
Лекцийка ако мн настояваш ще ти изнеса, щом ще ти е забавно, няма лошо![]()
Значи скоро ще имаш бая да чистиш.Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Аз определено мразя чалгата.. направо ме е срам кат се сетя че повечето българи се кефят на т`ва .. даже не знам как да го нареча .. може би .. помия ..![]()
Не те ли е срам да говориш така?Първоначално написано от ПухкаФелче
we give it all.
Не се притеснявай за мен, знам добре какво е сарказъм. Използвах го в последното си изречениеПървоначално написано от exploitedteen
И къде ме видя да плюя ЧАЛГАРЯТ? Никъде не съм говорила за ХОРАТА, които слушат тази музика, говорех за самата чалга...
Изоообщо не ми пука за чалгата.![]()
Слушам чалга яко
Не ми дреме че я слушам
Не съм фешънче
Не са ми само в главата цици и секс
Купонясвам си като пич с тая музика
Не ми дреме кой какво говори,аз я слушам забавлявам се и това не ми пречи нито да работя,нито да изкарвам пари![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Да и мене ме е срам от шибаната чалга, примерно в vbox7 имаше някво клипче - Чалга в Маями или нещо такова - Готина кола, Готини Мацки и мазна, гнусна селска чалга. Неща да кълна ама еи ЧАЛГАРИ ИСКАМ СИЧКИТЕ ДА УМРЕТЕ ОТ ЗЪБ
again :
www.anti-4alga.org
Само да те свенка че чужденците като видят как купонясват българите им свалят шапкаПървоначално написано от techsoul
![]()
ае одете пийнете една водка и друснете един мазен гюбек... успокойте се,задръстеняци! дет' вика ексо
Дупчи, дупчи, синеее,
докато си млааад,
че като остарееш не ставаш за ташак!
![]()
<333 чалга
поздрав: Буболечка кючек![]()
![]()
![]()
Колко скрити чалгарчета![]()
![]()
такива теми колко искаш толкоАбе секи да си слуша шу му харесва
Па дали ше е чалга или метъл или пък нещо друго кво знаечение има нали на него си му харесва. Аз лично слушам от сичко тва което ми харесва слушам метъл рап хип хоп абеееее чалга понякога когато е за пиячка пък и излзиам с чалгари нема начин тогава хахаха
Разбира се атмосферата която има тук по партитата е несрaвнима :P хаха ама тая чалга е за ретарди чесно![]()
Za masa i bitova obstanovka, chalgiqta e nai-podhodqshta - Nazdrave!
Τώρα είμαι καλά.