- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-чалга фенове.
Ако забелязваше малко профила ми щеше да разбереш какъв рап точно слушам... Израснала съм със Шамара и R&B records... Знам какво ще кажеш сега, каквото казват всички чалгари, че Шамара няма смислени текстове пее само за ебане, свирки дрън дрън... Ама да ти кажа мойто момиченце Шамара има много много по-смислени текстове (пиши ако искаш да ти пратя няколко) от тъпата чалга...Първоначално написано от exploitedteen
АаАаАаА и като няма какво друго да казваш не намесвай стила на обличане, щото е много по-яко да се облечеш със широки дънки и анорак и да вървиш и да няма кой гъг да ти каже щото знае че ще го оплюеш от колкото да сложиш парцалчето за блуза през което всичко да ти се вижда и парчето плат което повечето чалгарчета имат за пола и като се наведеш да видят всички колко ти е голяма кофата отдолу и колко пъти си се ебала и някой като те барне за задника да ти стане приятно и да кажеш "Абее педал махай се от тука"... Няма да споменавам грозните и лъскаво-цигански сътенени панталонки...
Писна ми вече от шибани чалгарски путки, които си мислят че света се върти около тях...
PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...