.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    русе

Едно ваше мнение ще ми дойде добре....

значи въпросът ми се изразява в това... според вас възможно ли е... да прекараш цяла вечер със свой невероятно добър приятел... да спите заедно и т.н. и накрая той да каже че просто е бил под влияние на алкохола.... то това е вярно... то се случи, но въпроса е, че преди той беше влюбен в мен... и тва беше до преди няколко седмици... и се га.. нищо....
    научих, че не можеш да накараш някого да те обича, можеш само да бъдеш някои, който може да бъде обичан...научих, че можеш да продължиш напред дълго,след като си решил, че повече не можеш...

Супер фен
    Ми щом казваш, че е бил влюбен в теб, не е изключено все още да е...иначе е постъпил малко тъпо като ти е казал тва, че е бил под влиянието на алкохола...все пак моето мнение, че изпитва нещо към теб...

..или не е бил влюбен в теб, или се притеснява от твоята реакция и веднагически си е измилил извинение, или вече не изпитва нищо към теб и осъзнава 'грешката ви'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Mn ясно че е възможно.. алкохола прави чудеса
    The Spark

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    А ти имаш ли чувства към него...Щот щом ти е казал че е влюбен в тебе а не сте заедно значи май нещо не го искаш...Тогава за ко е таз тема ?!?
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

вятъра е отвел шумката

хаха

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    На колко години сте? Една любов не може да отмине ей така. Ако наистина е отминала, значи не е било любов - заеби тогава...

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ..или не е бил влюбен в теб, или се притеснява от твоята реакция и веднагически си е измилил извинение, или вече не изпитва нищо към теб и осъзнава 'грешката ви'.
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Едно ваше мнение ще ми дойде добре....

Цитирай Първоначално написано от Em0nce
    значи въпросът ми се изразява в това... според вас възможно ли е... да прекараш цяла вечер със свой невероятно добър приятел... да спите заедно и т.н. и накрая той да каже че просто е бил под влияние на алкохола.... то това е вярно... то се случи, но въпроса е, че преди той беше влюбен в мен... и тва беше до преди няколко седмици... и се га.. нищо....
    блазе ти аз що нямам такива случки аи не пия
    ами просто на приятеля ти му е било хубаво с теб аи е пил и това е нормално може вече да не е влюбен и да не те обича
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Цитирай Първоначално написано от elf4o
    блазе ти аз що нямам такива случки аи не пия
    ами просто на приятеля ти му е било хубаво с теб аи е пил и това е нормално може вече да не е влюбен и да не те обича
    а пък може и никога да не е бил влюбен а просто да е искал да спи с теб ... има и такава опция ... (надявам се да не е това) но повечето момчета използват такива думи за да вкарат момичето в леглото... (момчета не се убиждайте но има доста такива индивиди)
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    +1

Koito i ot variantite da e, toi nqma opravdanie - alkoholut ne e takova, no e normalno da go prehvurli na nego.. Ta.. ili se pritesnqva ot reakciata ti i se opravdava, ili mu e bilo za ednata nosht i pak se opravdava " ug ".. Eemi.. pogovorete i ne mu pozvolqvai da se izmukne, pone da znaesh istinata.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    В АдА
    Може и от алкохола да е

taq replika e tipi4noto mi izvinenie za mn prostotii makar 4e sam pila po 1 4ashka..tvaa ddz sig e ima oshte 4uvstva kam tebe nqma kak ina4e da spish s 4ovek i to priqtel koito ti e nikav na 4uvstva .. pak kamoli 4e predi si go obi4al
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Еми .. като си видяла,че е пиян за кфо си била с него ?!
    just a kid۵

Li4no spored men toi te obi4a i to mnogo no prosto ne e izkal da si preznae 4e te obi4a i si e nameril predteks iz4akai o6te malko sam 6tete potarsi.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    М...може просто да ти е казал, че те харесва, за да спи с теб.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    М...може просто да ти е казал, че те харесва, за да спи с теб.
    ot drug uggal da i tofa e variant no ne go poznavam 4oveka ne poznavam i net i ne moga da dam trezva ocenka

Повечето момчета винаги правят така.Има няколко варианта:
    1.Или е излъгал,че е влюбен в теб
    2.Или че го е страх да признае какво чувства,защото се страхува от отговора ти
    3.Или просто нито го е страх да ти признае или изобщо не е влюбен и е разбрал,че по този начин,по който е постъпил ще те нарани и просто това е било единственото му обяснение ...
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    somewhere over the rainbow
    Може,ако е тъпак.

Мега фен Аватара на babity

ако ми каже така, след като е казал, че е влюбен, след като сме спали и на другия ден ми каже, че просто е бил пиян... с гордост ще го изкъртя от бой!

Тъпо изпълнение... Или наистина е влюбен и сега не иска да си признае и е намерил начин да е с теб, или се е позабавлявал.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

ами много глупаво е постипил...бил е влюбен в теб ами аз мисля че все още може да е ама мъже кво да се праи..никога не се знае какво искат..!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

мм тоя е искал само да спи с теб...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами толкова е бил и влюбен .... щом е бил " под въздействието на алкохол
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си