.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Какво мислите по въпроса...?..??

Незнам от къде да започна.........
    .....Аз съм на 17, и си имам приятел който е на 24....От скоро сме заедно и за сега всичко беше наред....
    ....Но тази вечер нещо се усъмних, че има и друго момиче.....И сега тази мисъл не ми дава мира....
    ......Значи....имахме среща да се видим....обаче после ми се обади и ми каза, че бил много уморен и утре ще се видим .....Понеже той работи всеки ден от 9 до 19....после тренира....
    ....Незнам....!!!...Може найстина да се е прибрал.....а може и да ме лъже....
    Моля ви, дайте ми някакъв съвет.....Или поне изразете мнението си.....

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    ОМГ човека бачка по 10 часа тренира...Мисля че е повече от нормално да е уморен.Другото което е имате ли си скайповете ( ако той ползва това де )...В смисал като каза че се е прибрал дали е бил на линия ?!?
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

ммм...Не!...Няма скайп..... ....освен това той каза, че ще спи....

Град
    Ha MopeTo (sun)
    той е на 24 едва ли ше седне да те лъже,смисъл такъв че отдавна през главата са му минали тези периоди-ако има нещо,най-вероятно ще ти каже
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

нормално е да е уморен. ти вече си го познаваш най-добре и знаеш на какво е способен.
    спокойно, рано или късно всичко ще си проличи, няма да се забави

п.с. - тва със скайпа ше го провери ама друг път.
    той може да отиде където си пойска и да си влезе в скайпа, след което ще и напише - миличко, лягам си, много съм уморен!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Егати Как може да си мислиш такива неща при положение, че момчето се съсипва от работа и тренировки? Просто е бил супер уморен и не е имал сили... Ти кво искаш? Да дойде при тебе и да не може да гледа от умора ли?! ... Тц тц тц

Животът е адът описан в Библията!

Umoren trqbva da si imate doverie ina4e donikade nqma da stignete
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Re: Какво мислите по въпроса...?..??

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    .....Аз съм на 17, и си имам приятел който е на 24....От скоро сме заедно и за сега всичко беше наред....
    ....Но тази вечер нещо се усъмних, че има и друго момиче.....И сега тази мисъл не ми дава мира..........Значи....имахме среща да се видим....обаче после ми се обади и ми каза, че бил много уморен и утре ще се видим .....Понеже той работи всеки ден от 9 до 19....после тренира....
    Mda.. i prosto ti doide na ykyla,4e trqbva da ima6 ne6to,v koeto da obvinqva6 gadjeto si li? .. Q se stegni macka .. za teq ne6ta trqbva da ima6 s1mneniq ot po-dylgo i + tova toi trqbva da ti dava povod za tqh

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Какво мислите по въпроса...?..??

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    ....Но тази вечер нещо се усъмних, че има и друго момиче.....И сега тази мисъл не ми дава мира....
    ......Значи....имахме среща да се видим....обаче после ми се обади и ми каза, че бил много уморен и утре ще се видим .....Понеже той работи всеки ден от 9 до 19....после тренира....
    по принцип понякога по-големите баткови си позволят връзки с няколко момичета...... не мога да ти кажа дали е така в твоя случаи но не може да бъде изключено като възможност Поздрави и защо не си потърсиш някои на твоите години поне малко по малък ?
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    нормално е да е уморен. ти вече си го познаваш най-добре и знаеш на какво е способен.
    спокойно, рано или късно всичко ще си проличи, няма да се забави

п.с. - тва със скайпа ше го провери ама друг път.
    той може да отиде където си пойска и да си влезе в скайпа, след което ще и напише - миличко, лягам си, много съм уморен!!!

+1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    София
    КАжи му,че няма проблем и правилно е решил да си почине.
    Но ако това започне да се повтаря- лошо
    Smile!?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не бързай със съмненията, не виждам повод..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

мисля че няма място за притеснение
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    той е на 24 едва ли ше седне да те лъже,смисъл такъв че отдавна през главата са му минали тези периоди-ако има нещо,най-вероятно ще ти каже
    И на 44 да беше, пак може да я лъже. Възрастта не е от зна4ение, напротив, колкото по-голямо е мом4ето и съответно ходи с по-малко моми4е, толкова по-лесно му е да я върти.
    И все пак.. Според мен няма какво да се съмняваш толкова, нормално е 4овекът да е бил изморен и да е искал да си по4ине. Не го подозирай за глупости. Понякога от такива малки нещица, хората се вкарват в ебахти и драмите и съсипват ина4е 4удесни връзки. Ако има друга, в един момент ще го усетиш наистина. Но специално тази слу4ка не е повод да се съмняваш в него.

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    И на 44 да беше, пак може да я лъже. Възрастта не е от зна4ение, напротив, колкото по-голямо е мом4ето и съответно ходи с по-малко моми4е, толкова по-лесно му е да я върти.
    И все пак.. Според мен няма какво да се съмняваш толкова, нормално е 4овекът да е бил изморен и да е искал да си по4ине. Не го подозирай за глупости. Понякога от такива малки нещица, хората се вкарват в ебахти и драмите и съсипват ина4е 4удесни връзки. Ако има друга, в един момент ще го усетиш наистина. Но специално тази слу4ка не е повод да се съмняваш в него.
    +1
    връзката се крепи на доверие
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Napulno suglasna sum sus SINDEL . Taka i ne razbrahte, che godinite ne opredelqt haraktera.
    Ta, momcheto ne ti e dalo nikakuv povod, naistina ako ima neshto, shte usetish. Normalno e da e tolkova izmoren.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Благодарение на теб осъзнах, че когато приятелят ми е уморен след работа, той всъщност ми изневерява...
    ... съмняваш се за глупости.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Има ли нещо по-конкретно, което те кара да се съмняваш в него? Ако няма просто уважавай желанията му! Бил е изморен човекът, нормално е
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Благодаря на всички,които са отделили от времето си за да пишат по темата...

Град
    Terra incognita!
    Не смятам,че това е повод за съмнение,не си вгорчавай живота от съмнения,доверието е най-важното!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Някой път като сте заедно примерно на кафе и реши да стане за малко или просто ако останеш на саме с телефона му просто го поразгледай на бързо главно смс-те..едва ли ше се е сетил да ги изтрие се пак не очаква че ше му видиш телефона...и най важното - ако видиш по съмнителен смс виж от когае може да е още от преди той да е бил с тебе за да не стане грешка..иначе друг варянт....просто да се стараеш да прекарвате повече време заендо но в никакъв случай гледай да не станеш нахална или противна защото тва мн отблъсква...с течение на времето ако разбереш че си се подмотва с други просто го остаив не си заслужава....се пак е пълнолетен даже от доста време..те първа му предстои семейство предполагам да има и т.н. едва ли ше е с тебе и толко време да се занимава да те чака да завършиш и т.н. Не че искам да те разтройвам но обикновено така се получава..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си