- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ли е малък?
Повярвай с тази обиколка компенсираш дължината. На 22 си, ползвай търсачката ипрочети една от хубавите теми в Начало, ще разбереш защо ти го казвам. А едва ли си девствен защото ти е малък, все пак когато се запознаваш с момиче и я сваляш не си подаваш оная работа а ръката и действаш с други оръжия. Опитай се да разбереш къде грешиш, дали във външността или в подхода си, и когато осънаеш грешката не се комплексирай а се опитай да я поправиш. И едва ли пускането на подобна тема и в без това претъпкания с глупости форум ще ти го направи по-голям!Първоначално написано от billycohen
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Za da zadovoli6 1 jena ne sa ti nujni pove4e ot 12 santa , makar 4e tiq jeni vse ne sa dovolni ili im e mn golqm ili mn maluk![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Внимавай !!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Абе супер си е момчето,мен ме кефи. Явно имат проблем момичетата в компанията ти..не знам
Smile!?