.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: Много ли е малък?

Цитирай Първоначално написано от billycohen
    penisa mi e 12sm i obikolka 10sm. S tozi malkiq patlak dali sum zagazil mnogo??? Dali nqkoi 6te me iska? pitam za6toto sum devstven i to na 22 godini

т.7
    krem4et0
    Повярвай с тази обиколка компенсираш дължината. На 22 си, ползвай търсачката ипрочети една от хубавите теми в Начало, ще разбереш защо ти го казвам. А едва ли си девствен защото ти е малък, все пак когато се запознаваш с момиче и я сваляш не си подаваш оная работа а ръката и действаш с други оръжия. Опитай се да разбереш къде грешиш, дали във външността или в подхода си, и когато осънаеш грешката не се комплексирай а се опитай да я поправиш. И едва ли пускането на подобна тема и в без това претъпкания с глупости форум ще ти го направи по-голям!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Za da zadovoli6 1 jena ne sa ti nujni pove4e ot 12 santa , makar 4e tiq jeni vse ne sa dovolni ili im e mn golqm ili mn maluk
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от billycohen
    tuk v Svishtov sa dosta ... konservativni i strahlivi.
    ти за студентките ли говориш или за местните, щото ако е за вторите, много си се объркал
    priqtelite mi koito sa na moqta vuzrast su6to ne pravqt tolkova 4esto sex. a sa dosta golemi kupondjii. razmazvat se.
    че кой не се размазва в днешно време
    Ne se pravq na barovec
    ми за кво си сложи линка към аха.бг
    , uj ot dobrite mom4eta sum ama qvno taka ne privli4am interes.
    жените се влюбват в лошите момчета :P
    A ne mislq 4e sum tolkova zle s viziqta. > billycohen.aha.bg
    с тези татуси за никъде не си братле
    а бре .. хубаво е момчето .. има адски много момичета, които си падат по татуси, тъй че .. а за другото .. >> ще компенсираш с техника по-нататъка, спокойно
    Внимавай !!

Град
    София
    Абе супер си е момчето,мен ме кефи. Явно имат проблем момичетата в компанията ти..не знам
    Smile!?

Мега фен Аватара на machoka
    t. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си