- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- до момичетата за G точката
момичета харесва ли ви приятеля ви докато ви ближе да си е вкарал пръст и да гали G точката? повече удоволствие ли ви доставя така и свършвате ли по-бързо?
дайте също така някой съвет къде се намира това нещо и как въобще да разбера че съм я намерил??![]()
Вкарваш пръстчето и гледаш по реакцията на приятелката ти.- и не го държиш на едно място а търсиш каде й харесва най- много. А и при това не на всички момичета се намира на едно и също място, тей че се съмнявам някое да ти даде точна карта![]()
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Да, когато са ми го правили ми е харесвало.
Относно повече инфо http://www.teenproblem.net/s/1392.html заповядай.
И първо потършувайте из многото страници с различна и полезна информация преди да пускате теми.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
сетих се че има такава статия но не можах да я намеряПървоначално написано от aniezina
![]()
а едно въпросче само, какво разбирате под "стена" на влагалището? като е легнала по гръб и си вкарам пръста на 3-5 см. и напипам тази част която гледа към тавана ли?![]()
Тази към прозореца на стаятаМай някой е пропуснал часовете по биология в 8 клас :P
Те хората са ти го написали "Ако партньорката ви е легнала по гръб, тогава нейната Графенберг Област (накратко G-точка) се намира приблизително на 3 до 5 сантиметра на вътрешната горна стена на влагалището й." Замисли се малко![]()
То се усещало(аз не съм я пипала) като по-грапаво. Харесва ми, но прекалено се изостря чувството, че ми се пишка....Изпитвала съм оргазъм, но ме е страх да не се изпусна. И ако натискът е прекалено силен, не е особено приятно.
Предпочитам без пръстче![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз такаПървоначално написано от krem4et0
за това предпочитам чрез полов вагинален акт
V chasovete po biologiq puk koga se e prepodavalo za G tochkata![]()
A po temata nqma da komentiram, che e za momicheta.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Да,на мен много повече ми харесва по този начин и с пръстче и с език![]()
А как да познаеш-тя е по-грапава и е по-релефна
offline forever!
i az sam ostanal s vpe4atlenie 4e na priqtelkata mi i e haresvalo....![]()
I don't make love,Baby we make magic....
това филмче много ми помогна мерси![]()
Много интересна тема и много полезно клипче от vbox![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...