- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Издирва се!
Леле,хорааааааа,искам да си имам гаджееее.Сама съм от 5-6 месеца,а то не защото не мога да си намеря гадже,ами ме дразни това,че всички искат само секс...А аз толкова искам някой да ме обича и да имам по-сериозна връзка.Какво да правя,че ще изкукам?![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Споко.Има време...И аз съм така като теб,но като се замисля май ми е по-добре без някой да ми държи сметка....Бтв на колко си?
На 13,ама няма да правя секс с някакъв,за да е с мен.Просто е адски смешно!Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
споки аз съм 4овекаПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
На 13 не ти ли е рано да мислиш за истински чувства, за обич и прочие?
Ти всъщност какво очакваш от батковците, на които си хвърлила поглед (защото съм сигурна, че не обръщаш внимание на връстниците си в 7. клас)? Да искат нещо повече от секс от наивно момиченце на 13? Може би в някой друг живот...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
напротив!Не съм като останалите,не си търся гаджета на по 20 години,максимум 16.И имах гадже и изкарахме 7 месеца,и той беше 7-ми клас.А недейте да слагате вс под общ знаменател!ПуууПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Ne si edinstvena , spokoino . Ako ti e pisano 6te si ioma6 gaje , koeto da te obi4a , ako ne ....nqma da si ima6Hvani si nekuf pedal i kato iska samo sex 6e mu razkaje6 igrata i tolkoz !
![]()
maleeeeeeeeee bila sama ot 5-6 meseca 4e i na 13 O_O 4uash li se??? zako ti e gadje
то
Дам така е.Изчакай малко.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
O M F G
търпение...patience... :P
Ше си намериш, споко.
Животът е адът описан в Библията!
Има време за гаджета,недей да бързаш![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Току що осъзнах, че съм с десет ходини по-дърт от тебе. Хах
Не знам за къде си се разбързала. Честно казано ми се струва, че си още доста малка, за да мислиш за приятели въобще. По-добре си гледай ученето и къде ще влизаш след седми клас.
He who runs with aggression walks with no dignity
оффф колко "сериозни връзки" ще имаш .... какво ти е зле като си сама? да си с някой не означава само целувки,прегръдки и държане за ръката ... ще го разбереш ...![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Аз съм сам от почти 15 години.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Ама не се отчайвай.Понякога е много сдухващо ама после се оправя
![]()
--------------------------------------------------------
оф,всеки иска любов....дайте и на мене![]()
someone else...
На 13 можеш да имаш гадже, но не и сериозна връзка. Не за друго - просто при най-малкото скарване ще си кажете 'Ами не върви, дай да скъсаме.'. Твърде рано ви е, когато порастнете ще осъзнаете, че една връзка не е само целувки, близост и забавление, а и отговорности. И то такива, които много малко биха могли да поемат. Не изключвам факта, че има и 13 годишни, които предполагам биха могли да се справят. Но факта, че едва ли не ти отчаяно търсиш някой, не за друго, а просто за да си имаш гадже, означава, че ти просто за сериозна връзка не си готова...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ще ти дадемеПървоначално написано от Ивалинка
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BamBiNo
Стига дееее...
![]()
zemi me![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Що пък да си няма гадже момичето кво кат е на 13 всички искат да се забавляват
форума още малко ще стане форум за запознанства![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!