- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Издирва се!
Аз само не разбрах как от толкова много теми тип "Самотен/самотна съм" до сега не се запознаха поне двама?Първоначално написано от elf4o
България щеше да утрои населението си...
He who runs with aggression walks with no dignity
stiga be momi4e az sum na 14 i sum imala 2 gadjeta dosega![]()
i az kat razbrah ot ednoto mom4e 4e iska da spi samo s men pri polojenie 4e i to be6e kolkoto men (14 god.) i go "metnah prez terasata"
![]()
a s predi6noto mom4e be6e mn zabavno,priqtno i t.n. no edin den sled 2 meseca i malko toi doide i kaza haresvam druga.
![]()
ko da sa prai de4kovci sme o6te
![]()
![]()
Така е .... Аз прая 15 на 16.06.08.На тая въздраст сериозните връзки са голяма рядкост...Прсото защото ри повечето е само моментно увлечение и после тичат при 1вата срещната "готина" мацка.... Жалко че е така ...Първоначално написано от great_mari
--------------------------------------------------------
Boje stegnete se be hora liubovta ne e da 6trakne6 sas prasti i ve4e da q ima6 cql jivot .... 6te ima o6te hilqdi moje bi milioni razo4erovaniq v jivota ne samo v liubovta taka 4e stegnete se i gledaite v bade6te i o4akvaite neo4akvanoto jivota ne stava vinagi taka kakto iskame ili go predvijdame.
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
момиче, няма за кога да се ослушваш ! вече си на цели 13, няма да ставаш по-млада и красива![]()
Яяя,появи се...Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Let the beats control your soul...
Оф,една връзка не е само натискане и такива неща. Трябва да си приятел с някого,да се разбираш с него и да ти е приятно с него. Най-често ме харесват момчета,които ги приемам по-скоро като момичета,смисъл прегръщам ги,не ме притеснява да им седна в скута или да ги навра в женската съблекалня и да ми подават дрехи. И в един момент те виждат моята непринуденост,а аз техните добри черти и незабелязно се харесваме. Любовта не се чака или търси,тя е случайна спирка. Не бързай,тя идва когато си скимне,така че живей си живота и не мисли затова. Айде успех! :PПървоначално написано от ^Miss_Independent^
just a kid۵
ейй какво съвпадение.. и аз си нямам гадже от 5-6 месецасамо дет съм на 16 .. не на 13, бтв няма да е лошо да си поизживееш детството още малко .. не се занимавай с истински любови и такива работи..обременямаш се от много малка с излишни за възръстта ти чувства , лошо е
![]()
Не бе,вижте,аз не искам сериозна връзка,просто ми трябва някой,за да се позабавлявам и да излизам с него...Иначе аз ученето си го гледам,нямам никакви проблеми,ама не съм се забавлявала от мн време и вече не се удържам
Писна ми само да уча.Никога не съм ходила на дискотека камо ли пък да съм излизала вечер.Нито един път!Просто не съм имала възможност да се запозная с някого.Майка ми не ме пуска вечер на вънка освен пред блока,има основание.Вече деца на моята възраст се прибират пияни,а на родителите им не им пука.Не мога да го разбера това...Какви са тия родители,за бога?!
Първия пост явно и аз не съм разбрала какво съм написала...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се,за което...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
zemite ma i men wa moga da pravq mnogo ne6ta
Само ще ти кажа че не трябва да търсиш. То само ще си дойде, затова и понеже търсиш толкова настоятелно ти се падат такива които искат само да спят с теб. Опитай да излизаш на срещи с различни /ама не пък чак всеки ден с различен, че ще ти се лепнат разни етикети/
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Дискотеката и нощото излизане не са нищо особенно и не те правят нещо повече!Аз съм ходил ама са збиха едни и си тръгнах.Мога да се забавлявам и на други места с приятелите си ...А до колкото запознаването може да става и през деняПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Я първо си изясни какво по-точно искаш.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
абе хора защо искате толкова рано да пораснете?има време за всичко....изживейте си детството(ако има въобще възможност)....за сериозни връзки има време....вие се връщате сума ти години назад където на 17 години ако не си женен с дете е било срамота.....
13 години искала сериозна връзкааз на 13 години се чудех как да излизам повече и къде да ходя на уроци за да ме приемат в свястно даскало....
има хора които на 20-25 години още не могат да се осъзнаят какво въобще е сериозна връзка и нейните отговорности ....пък ти пиклата на 13 години ми говориш за сериозна връзка....
![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Абе къде си се засилила на разбирам само! Има време
A.C.A.B - All cops are bastards
Не се притеснявай,има много време,докато пораснеш.Вярно,че на повечето хора им се иска да са обичани,да са важни за някого,но каквото е писано,това ще стане.Сега си мисли за други неща,остави я любовта,която май само води до разочарование,отколкото до нещо хубаво.![]()
леле вие на 13 години не знаете кво е любов бе!!Тръгнала да иска гадже дет ше я обича..изчакай малко да разбереш какво е любовта и чак тогава мисли за истински чуства![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Айде само недей да обиждаш има пикли на 13 които имат много повече акъл от колкото няква на 17 примерноПървоначално написано от ^KonI^
Az sam su6to taka no bez sexaedno 6te ti kaza ot opit lubovta idva neo4akvano
![]()
всяко нещо с времето си...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
абе,спокойно,ся си на 13-имаш време да срещнеш подходящия![]()