.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от elf4o
    форума още малко ще стане форум за запознанства
    Аз само не разбрах как от толкова много теми тип "Самотен/самотна съм" до сега не се запознаха поне двама?
    България щеше да утрои населението си...
    He who runs with aggression walks with no dignity

stiga be momi4e az sum na 14 i sum imala 2 gadjeta dosega i az kat razbrah ot ednoto mom4e 4e iska da spi samo s men pri polojenie 4e i to be6e kolkoto men (14 god.) i go "metnah prez terasata" a s predi6noto mom4e be6e mn zabavno,priqtno i t.n. no edin den sled 2 meseca i malko toi doide i kaza haresvam druga. ko da sa prai de4kovci sme o6te

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    stiga be momi4e az sum na 14 i sum imala 2 gadjeta dosega i az kat razbrah ot ednoto mom4e 4e iska da spi samo s men pri polojenie 4e i to be6e kolkoto men (14 god.) i go "metnah prez terasata" a s predi6noto mom4e be6e mn zabavno,priqtno i t.n. no edin den sled 2 meseca i malko toi doide i kaza haresvam druga. ko da sa prai de4kovci sme o6te
    Така е .... Аз прая 15 на 16.06.08.На тая въздраст сериозните връзки са голяма рядкост...Прсото защото ри повечето е само моментно увлечение и после тичат при 1вата срещната "готина" мацка.... Жалко че е така ...

--------------------------------------------------------

Boje stegnete se be hora liubovta ne e da 6trakne6 sas prasti i ve4e da q ima6 cql jivot .... 6te ima o6te hilqdi moje bi milioni razo4erovaniq v jivota ne samo v liubovta taka 4e stegnete se i gledaite v bade6te i o4akvaite neo4akvanoto jivota ne stava vinagi taka kakto iskame ili go predvijdame.
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен
    Град
    Мбабане
    момиче, няма за кога да се ослушваш ! вече си на цели 13, няма да ставаш по-млада и красива

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    момиче, няма за кога да се ослушваш ! вече си на цели 13, няма да ставаш по-млада и красива
    Яяя,появи се...
    Let the beats control your soul...

Град
    Where streets have no name

Re: Издирва се!

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Леле,хорааааааа,искам да си имам гаджееее.Сама съм от 5-6 месеца,а то не защото не мога да си намеря гадже,ами ме дразни това,че всички искат само секс...А аз толкова искам някой да ме обича и да имам по-сериозна връзка.Какво да правя,че ще изкукам?
    Оф,една връзка не е само натискане и такива неща. Трябва да си приятел с някого,да се разбираш с него и да ти е приятно с него. Най-често ме харесват момчета,които ги приемам по-скоро като момичета,смисъл прегръщам ги,не ме притеснява да им седна в скута или да ги навра в женската съблекалня и да ми подават дрехи. И в един момент те виждат моята непринуденост,а аз техните добри черти и незабелязно се харесваме. Любовта не се чака или търси,тя е случайна спирка. Не бързай,тя идва когато си скимне,така че живей си живота и не мисли затова. Айде успех! :P

Цитирай Първоначално написано от kocko
    Леле,хорааааааа,искам да си имам гаджееее.Сама съм от 5-6 месеца,а то не защото не мога да си намеря гадже,ами ме дразни това,че всички искат само секс...А аз толкова искам някой да ме обича и да имам по-сериозна връзка.Какво да правя,че ще изкукам?
    споки аз съм 4овека
    6e se biem li ???

ейй какво съвпадение.. и аз си нямам гадже от 5-6 месеца само дет съм на 16 .. не на 13, бтв няма да е лошо да си поизживееш детството още малко .. не се занимавай с истински любови и такива работи..обременямаш се от много малка с излишни за възръстта ти чувства , лошо е

Град
    СофиЯ
    Не бе,вижте,аз не искам сериозна връзка,просто ми трябва някой,за да се позабавлявам и да излизам с него... Иначе аз ученето си го гледам,нямам никакви проблеми,ама не съм се забавлявала от мн време и вече не се удържам Писна ми само да уча.Никога не съм ходила на дискотека камо ли пък да съм излизала вечер.Нито един път!Просто не съм имала възможност да се запозная с някого.Майка ми не ме пуска вечер на вънка освен пред блока,има основание.Вече деца на моята възраст се прибират пияни,а на родителите им не им пука.Не мога да го разбера това...Какви са тия родители,за бога?!
    Първия пост явно и аз не съм разбрала какво съм написала... Извинявам се,за което...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Повече от фен
    zemite ma i men wa moga da pravq mnogo ne6ta

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Само ще ти кажа че не трябва да търсиш. То само ще си дойде, затова и понеже търсиш толкова настоятелно ти се падат такива които искат само да спят с теб. Опитай да излизаш на срещи с различни /ама не пък чак всеки ден с различен, че ще ти се лепнат разни етикети/
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не бе,вижте,аз не искам сериозна връзка,просто ми трябва някой,за да се позабавлявам и да излизам с него... Иначе аз ученето си го гледам,нямам никакви проблеми,ама не съм се забавлявала от мн време и вече не се удържам Писна ми само да уча.Никога не съм ходила на дискотека камо ли пък да съм излизала вечер.Нито един път!Просто не съм имала възможност да се запозная с някого.Майка ми не ме пуска вечер на вънка освен пред блока,има основание.Вече деца на моята възраст се прибират пияни,а на родителите им не им пука.Не мога да го разбера това...Какви са тия родители,за бога?!
    Първия пост явно и аз не съм разбрала какво съм написала... Извинявам се,за което...
    Дискотеката и нощото излизане не са нищо особенно и не те правят нещо повече!Аз съм ходил ама са збиха едни и си тръгнах.Мога да се забавлявам и на други места с приятелите си ...А до колкото запознаването може да става и през деня

--------------------------------------------------------

А аз толкова искам някой да ме обича и да имам по-сериозна връзка.
    Не бе,вижте,аз не искам сериозна връзка,просто ми трябва някой,за да се позабавлявам и да излизам с него...
    Я първо си изясни какво по-точно искаш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ем когато спреш да му мислиш, то само ще дойде... Ся недей напрягай нещата...
    The reasons of love... <3

абе хора защо искате толкова рано да пораснете?има време за всичко....изживейте си детството(ако има въобще възможност)....за сериозни връзки има време....вие се връщате сума ти години назад където на 17 години ако не си женен с дете е било срамота.....
    13 години искала сериозна връзка аз на 13 години се чудех как да излизам повече и къде да ходя на уроци за да ме приемат в свястно даскало.... има хора които на 20-25 години още не могат да се осъзнаят какво въобще е сериозна връзка и нейните отговорности ....пък ти пиклата на 13 години ми говориш за сериозна връзка....
    "Добрите хора имат ключ към душите на хората."
    бившата ^KonI^

Абе къде си се засилила на разбирам само! Има време
    A.C.A.B - All cops are bastards

Не се притеснявай,има много време,докато пораснеш.Вярно,че на повечето хора им се иска да са обичани,да са важни за някого,но каквото е писано,това ще стане.Сега си мисли за други неща,остави я любовта,която май само води до разочарование,отколкото до нещо хубаво.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6te doide i tvoito vreme se pak 5-6 meseca ne sa tolko mnogo nqkoi hora stoqt bez gadje s godini...spoh

леле вие на 13 години не знаете кво е любов бе!!Тръгнала да иска гадже дет ше я обича..изчакай малко да разбереш какво е любовта и чак тогава мисли за истински чуства
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от ^KonI^
    абе хора защо искате толкова рано да пораснете?има време за всичко....изживейте си детството(ако има въобще възможност)....за сериозни връзки има време....вие се връщате сума ти години назад където на 17 години ако не си женен с дете е било срамота.....
    13 години искала сериозна връзка аз на 13 години се чудех как да излизам повече и къде да ходя на уроци за да ме приемат в свястно даскало.... има хора които на 20-25 години още не могат да се осъзнаят какво въобще е сериозна връзка и нейните отговорности ....пък ти пиклата на 13 години ми говориш за сериозна връзка....
    Айде само недей да обиждаш има пикли на 13 които имат много повече акъл от колкото няква на 17 примерно

Az sam su6to taka no bez sexa edno 6te ti kaza ot opit lubovta idva neo4akvano

всяко нещо с времето си...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

абе,спокойно,ся си на 13-имаш време да срещнеш подходящия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си