- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Издирва се!
Благодаря на всички за мненията!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Помисли добре предлагаш ли и ставаш ли за друго освен за секс,виж си визията,държанието и хората с които общуваш!Успех!Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ми в никакъв случай не съм грозна,симпатична съм.Стилът ми на обичане е fasion (моля не ме мразете).Не хода о купони,не пуша,не пия.Нямам вулгарно поведение и се държа винаги прилично,отличничка съм...Не мисля,че ставам само за секс(аз и да ставах само за това,нямаше да го направя на 13)Първоначално написано от vamp
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
ми да идем в парка да играем "не се сърди човече" или пък табла ?Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
ти па къде на 13 търсиш сериозна връзка?!
изобщо давате ли си сметка какво значи този израз?! глупави хлапета![]()
тоест?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Първоначално написано от Miss_Perfekt
+1 vqrno e...az skoro stavam na 15 de...
Да ,аз са ставам на 15 години и от 15 години почти щото още не съм ги навършила съм си сама, така че не се притеснявайИ аз искам сериозна връзка
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
ух момиче найстина трябва още малко да пораснеш, недей само на 13.. не е толкоз лошо да си без гадже.. важното е да не даваш на самотата да те разяжда от вътретогава се не бой
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00