.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Как се извинявате като сгрешите?

Какво правите в случай, че сте оплескали работата? Дали се извинявате бързо без много много да му мислите, дали започвате да търсите вина в другия човек до вас, или просто прекалено голямото ви Его Ви пречи да изгладите отношенията? Някакви универсални съвети за гладко и безаварийно сдобряване?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    За какво сте се скарали?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Извинявам се веднага, след като осъзная грешката си. Понякога се извинявам без аз да съм сгрешила, за да има мир. Не обичам да съм скарана с любимия за повече от 15 минути.

Обикновенно се извинявам пък дори и да не съм сгрешила,само за да има мир и спокойствие. Ако аз не се извиня значи следва война на световете. И тогава това уж любимо същество става аутсайдер

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ако аз съм сгрешила, се извинявам възможно най-скоро, но гледам да направя така, че да се видим и всичко да е наживо. Ако грешката е у него, пак гледам да се видим и да поговорим за това, че така ме наранява, и да се изясним. За жалост обаче моят не е от особено разговорливите наживо и почти всички сериозни разговори са проведени в скайп...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Зависи с кого и за какво съм се скарала
    Случвало ми се е да се извинявам на най-добрия ми приятел, нищо, че според мен той е бил виновен, само и само да има мир и разбирателство.
    Като цяло мразя да се извинявам и съм човек, който винаги търси грешката в другите, но.. от време на време .. се извинявам, но.. не търся грешката в себе си, защото такава няма
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Извинявам се веднага, след като осъзная грешката си. Понякога се извинявам без аз да съм сгрешила, за да има мир. Не обичам да съм скарана с любимия за повече от 15 минути.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    +1, и аз така.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами аз съм малко лоша.. и чакам да мине доста време преди да се извиня,но си зависи и от провинението-понякога казвам ''Извинявай'' веднага,друг път чакам на мен да ми се извиняват...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ох много съм горда, но въпреки всичко правя големи усилия и се извинявам по възможно най-бързия начин защото искам всичко да приключи колкото се може по-бързо!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен
    Град
    SF
    Ако съм сгрешила, нямам никакъв проблем да си призная грешката и да се извиня.

Робинята на Quench

Vinagi tursq prichinata purvo v sebe si...kogato q otkriq,kazvam"Ti si vinoven,zaradi tebe stana taka" I toi mi kazva"Znam,vinagi az sum vinovniq" "Emi,da!nali si muj!"
    Mnogo rqdko se sluchva da poiskam na seriozno proshka,vinagi minavam pod kapkite na bazika,da ne stava tolkova ochebiino izvinenieto mi,makar che ne vijdam nishto losho v tova chovek da osuznae greshkiite si i da se razkae za tqh,da poiska proshka!

Супер фен Аватара на maybelline
    Първо преценявам каква част от вината си е моя, без да я омаловажавам, но и без да си приписвам чужда вина. Отивам при човека и го моля да поговорим. Обяснявам му мотивите за това, което се е случило (и което съм направила) и защо съм го направила. Извинявам се, давам му възможност да сподели какво мисли по въпроса, като тонът му трябва да е не по-малко уважителен от моя собствен. Казвам че ще го разбера ако продължи да се сърди (или нещо такова) и гледам какво смята той да предприеме след това. След като се извиня и се опитам да поправя стореното (ако реша, че е било неправилно - защото понякога се случва да направя това, което трябва да се направи, но да има наранени - тогава им се извинявам, но не променям това, което трябва да се случи), вече съм направила всичко необходимо да поправя стореното и решението дали да ми прости или не е на другия човек.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не се извинявам.

Ако наистина съм виновна,отивам и се извинявам.Казвам,че не съм се съобразила,че съжалявам...и такива.

Ако съм сигурна, че аз съм сграшила и се извинявам. Ако ме извинят - добре, ако не - здраве да е

JUST DANCE!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Честно ли....С шоколад. Не ме бива в думите...Ако имам да добавя нещо слагам някаква бележка,но повечето пъти шоколада говори сам за себеси.Всички го обичат

Град
    Враца
    с една голяма прегръдка и топли думи :P
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Извинявам се вианги, щом разбера, че съм сгрешила. Ако вината не е моя не се извинавам, не го смятам за правилно.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ако знам че в мен е грешката и съм оплескала аз работата, веднага се извинявам особено ако се усетя преди другиа да се е усетил, му го поднасям с извинението и се надявам да ме разбере и с чаровна усмивка може ако сме си много близки и знам че колкото и да е гадно, ще ми прости. Ако и двамата имаме вина, не бързам да се извиня, първо той да се извини и аз веднага след него. Така да го науча да не ми създава поводи за грешки, пук и сам да се научи кое е правилно и кое не трябва да прави. Ако изцяло е негова вината, се чувствам зле че ме наранява... но чакам да се извини, ако не се извини и ми изкипи но тва става рядко му натиквам грешката направо в очите по толкова гаден начин че винаги да си я помни Защитна реакция... Колкото повече те нараняват ставаш по-затворен и по груб външно, опитвайки се да покажеш че нещо не е наред. Явно е природна даденост на някой хора
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

брей, благодаря за отделеното внимание значи в крайна сметка важното е да се извиниш, независимо дали си виновен само и само да има мир и разбирателство? така се изказаха повече от вас. Честно да си призная и аз съм на това мнение, особено ако държа на човека на когото трябва да се извиня, а ако не - ставам супер темерут и непокис и въобще не ми дреме дали ще се разберем или не.

Мега фен Аватара на babity
    Ами в началото не се извинявах. После започнах да издържа повече от 3 минути да не си говорим. Тогава, виновна или не, карах с точно следните думи: "съжалявам, ти беше прав, сгреших и сега искам да се реванширам някакси". Повечето мъже са такива егоцентрици, че само като чуят "ти си прав" и забравят за какво е ставало дума. Обаче моя е умен... мина 2 - 3 пъти номера с "ти си прав" и сега просто си се извинявам задето ми е казал, че съм тъпа или ме е наредил нещо друго и ставам ниска като тревата...

според мен проблема не е в това, че само мъжете са егоцентрици... съшото важи и за жените в пълна сила, т.е. не се изразих правилно - по - скоро това става с хората, за които от любов или друг вид привързаност правим някои компромиси, а те ги приемат по съвсем друг начин.

Град
    Пловдив
    kogato znam 4e az ne sam pravata se izvinqvam...obache ako men sa me obidili/naranili mnogo bavno mi minava

I az po sa6tiq na4in
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си