.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    РЮАР
    Ми изчаквам 10-тина минути да и мине... после и казвам колко я обичам... и готово ... отново ме прегр1ща и целува...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Да се извиниш и да признаеш , че грешиш е доста трудно ..

Гледам да го правя рядко .. мисля ,че успявам , но не съм безгрешен ..
    Като дойде момента се извинявам .. винаги го преглъщам трудно ..
    Извинявам се , като разбера каква ми е грешката ..
    Дали е за нещо сериозно (в случая с приятелка), или за нещо на майтап .. някой бас и т.н. в който споря много ..
    Ако сгреша .. кофти , ама случва се

Човек се учи от грешките си!
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Извинявам се веднага, след като осъзная грешката си. Понякога се извинявам без аз да съм сгрешила, за да има мир. Не обичам да съм скарана с любимия за повече от 15 минути.
    +1 и аз съм същата виновна невиновна казвам "извинявай" но просто все някой трябва първо да отстъпи
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Голям фен Аватара на alehole
    Da go dyhash we tapak nqma izvineniq haha Izvinqvam se s Milichko izvinqvai re6an6iram se po nqkaf na4in podarak izlizane cqla ve4er zaendo i drugii ne6taaaa
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Когато осъзная че не съм била права и съм сгрешила се извинявам докато още имам време
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ъъъмм, не ми е много много в природата да се извинявам... за това гледам да не се карам с хора, на които държа. Ама съм си верно егати упоритото копеле... обикновено ако разбера, че аз съм сбъркала или си мълча, докато не ми се "извинят тактически" за да не сме скарани, или ако и другия е упорито копеле и не се извинява без да е виновно (както си трябва де ) и ми е наистина кофти... започвам да офлянквам, говоря за разни глупости... да си се сдобрим без да признавам грешката
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Зависи с кого и за какво съм се скарала
    Случвало ми се е да се извинявам на най-добрия ми приятел, нищо, че според мен той е бил виновен, само и само да има мир и разбирателство.
    Като цяло мразя да се извинявам и съм човек, който винаги търси грешката в другите, но.. от време на време .. се извинявам, но.. не търся грешката в себе си, защото такава няма
    +1

ами аз по принцип ако другия няма вина,аз сама вси4ко съм оплескала-отивам при него и му казвам колко гадно се 4увствам от станалото и го моля да забравим за слу4илото се

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ами аз по принцип ако другия няма вина,аз сама вси4ко съм оплескала-отивам при него и му казвам колко гадно се 4увствам от станалото и го моля да забравим за слу4илото се
    da tofa e nai pravilnoto no ima i drug variant napravete nqkoi jest kum 4oveka da mn prqiten i iznenadva6t

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си