.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Реакция

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Реакция

Как реагираха родителите ви, когато разбраха за първото ви гадже .. или пък за първата среща?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ми мама се засмя, аз и бях малка де. 1ви клас ли бях, в детската градина ли беше, не помня.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами..нормално си реагираха..само баща ми ми каза да не закъснявам много..но иначе не беше нещо особено де
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

аз им казах, но почнаха да ме базикат но хубавото беше че ме пускаха до по до късно защото знаеха че той ме изпраща
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    аз им казах, но почнаха да ме базикат но хубавото беше че ме пускаха до по до късно защото знаеха че той ме изпраща
    +1
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

S bashta mi ne sum spodelqla za kratkite si malovajni vruzki,a reakciqta na maika mi beshe suvsem normalna.Spomnqm si za reakciqta na bashta mi,kogato mu kazah za purvata si seriozna vruzka,beshe dosta zagrijen-kakuv e ,shto e...t.n.s vremeto se privurza kum nego i mnogo go obikna

Голям фен
    Малеее,не помня вече кога беше

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    S bashta mi ne sum spodelqla za kratkite si malovajni vruzki,a reakciqta na maika mi beshe suvsem normalna.Spomnqm si za reakciqta na bashta mi,kogato mu kazah za purvata si seriozna vruzka,beshe dosta zagrijen-kakuv e ,shto e...t.n.s vremeto se privurza kum nego i mnogo go obikna
    +1

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми да кажем,че не изпаднаха в екстаз и не черпиха блока по случая.... Нормално:Говорихме си малко аз им разказах на дълго и на широко с всичките му качества и недостатъци и те го приеха.За година и нещо все свикнаха с него.

леле че то тва беше мноо отдавна бе не помня..но със сигурност почнаха да се смеят
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    всички реагират еднакво - радват се, че отрочето им не е гей/лесбийка и семето на живота ще бъде засято на правилното място

Амии баща ми започна да ме базика... И аз реших, че трябва да скъсам с "гаджето" Беше преди ехеееее 5ти клас бях..
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Град
    Where streets have no name
    Вдигнаха скандал до небето. Те го познават и го мразят. Мхм,как се развикаха. Казах им,че сме скъсали,само да ги успокоя,но на познайте къде ходи Ви-Ви,всяка събота и неделя.

Еми радваха се хората

За първото ми гадже .. хм .. Ам не им бях казала за него .. Пикленски истории .. правех се на много голяма .. ХАхах ..
    Пърия,за които съм им казвала е сегашното ми гадже .. Ем разпитваха за него сякаш съм тръгнала да се омъжвам .. предполагам,че е нормално .. на мен ми беше доста забавно ..хаха
    just a kid۵

Az poprincip ne spodelqm s na6te kazvam im samo serizonite i pomnq baizika na tate be6e na guza i pi6e prokur

кво може да викат освен да се маитапят

Мега фен Аватара на babity
    Майка ми - кръстосан разпит
    баща ми - преди около месец за първи път в колата, гледайки настрани, ми зададе въпроса: "има ли гаджета"

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    всички реагират еднакво - радват се, че отрочето им не е гей/лесбийка и семето на живота ще бъде засято на правилното място
    xaxaaxax
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    семето на живота ще бъде засято на правилното място
    Браво кооператоре! С вирнати напред рала да орем ли орем тая напукана земя натежала от плод и изобилие!

az bqh 5-ti klas i maika kato 4u,4e bez neq si urejdam sre6ta v centara 6te6e da me 6amarosa (6te6e de )

Беше преди години някъде. Майка ми го прие подозрително спокойно. Другите мислех, че не знаят, ама явно съм се лъгала
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си