Здравейте! Пускам тази тема с цел да ви се представя ... кой съм, що съм, за к'во се боря..

Reknail = re nail = (re - частица за повтарящо се действие, nail - забивам) = Забивам Отново
Казвам се Юлиан, от Пловдив съм иии... рапирам

Започнах да пиша текстове, когато бях на 13 години. Зарибявах се по разни онлайн турнири и батъли в продължение на 1 година, после ми писна и се отказах. Като станах на 15 се зарибих отново по рапеца и оттогава си забивам пак. Записах доста песни в студиото на Respect Records тук в Пловдив. Сега имам техника, с която работя вкъщи и новите ми неща ще са home-made. Напоследък работя основно с моя човек Still Snake (Карнобат), който ми прави инструменталите.

Имам си отбор - Diffraze, с който имаме доста замислени проекти (да се надяваме, че ще ги осъществим). Идеята на crew-то е да се съберем всякакви хора, свързани с Хип-Хоп културата (MCs, Writerz, DJz, Bboyz, Beatboxerz, etc.) под едно име - Diffraze. В момента хората в отбора са: Reknail (MC), Slawek (MC), Kokie Da Great (MC & Beatmaker), PoteOne (Writer), Oskar (Writer), Mandarinski (Beatmaker).

Ако някой се интересува, може да посети профила ми в MYSPACE и да чуе песните ми.

Пишете по един коментар, ако искате

Contact me:
MYSPACE.COM/Reknail
Email: reknail@hotmail.com
Или ми се обадете на мобифона