.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    ....

с наднормено тегло съм

iskam da otslabna v krakata do kolenata krakata sa mi golemi otstrani i nai otgore kajete mi kak da otslbna po televiziqta davat razni kremove za otslabvane ako nqkoi znae nqkoi efikasen da pi6i mersi predvaritelno

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    ....

Момиче, ако мислиш, че ще отслабнеш с кремове и подобни простоии, то просто ще си останеш дебела доживот. Не е това начина! Начина са упражнения и ограничаване на количеството на храната като цяло и някои особени храни. Успех!

Град
    sofiq o.k
    ами по4ни да ходи6 на фитнес малка диета си прави6 и малко л карнитин и си готова
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    Русе
    Ограничавай храненето..прави много упражнения за краката, бягай, скачай на въже, не разчитай на кремовете те няма да направят чудеса
    ...

Ами ходи в близкия парк или стадион да тичаш и със сигурност краката ще ти отслабнат .Просто трябва да имаш силна воля и мотивация ,за да постигнеш успехи .Аз преди също имах огромен проблем с теглото ,но започнах да тичам всеки ден независимо ,дали е топло или студено и така свалих повече от 40 кг .Всичко си зависи от човека ,аз лично постоянно си казвах ,че неприличам на нищо и това ме мотивираше изключително много ,за да тичам всеки ден ......
    Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си