Занимавам се с едно момиче много време 7-8 месеца ходехме тя ме излъга разби ми сърцето и скъсахме.След няколко месеца се събрахме и аз бях много щастлив,защото много я обичам.После пак скъсахме,но ми липсваше супер много.Преди 2 седмици се събрахме,а аз зарязах едно друго момиче за да се събера с нея.Другото момиче е супер хубаво,мило,уникално но обичах другата.Сега пак скъсахме,защото просто не мисля,че тя ме обича достатъчно знам че е така по държанието и всичко.Казах и да се разделим щом не ме обича достатъчно тя откачи каза че не е така каза че ме обичала повече от всичко.Днес се видях с бившата си приятелка и като я видях и много се зарадвах .Просто нямам представа какво да правя как да постъпя как да се държа с Ивето защото тя само ми обяснява колко ме обичала и че не е вярно че не е било достатъчно.Та тя няколко пъти ме заряза заради бившия си приятел,после ме заряза за това,че вече не тренирам футбол,после ме заряза защото съм бил на кафе с друго момиче.Обичам я толкова много .. не съм обичал друга така по-точно никога не съм обичал досега !! А тя просто си играе с чувствата ми днес я видях сутринта тя като ме видя се разплака много си говорихме и аз и викам "Отивам на училище защото имам контролно после ще ти звънна" .. Тогава тя почна да ми крещи и да ми вика "Или си с мен или не неможе така да си играеш с мен искам те не те искам" .. а това въобще не е така защото аз я обичам но как да съм с момиче което винаги преебва нещата и ме наранява всеки път.Искам да съм с нея,обичам я но мисля че е по-добре да не се събирам пак с нея..та просто искам да питам дали някой мисли като мен?? Мерси на всички!