.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Град
    sofiq o.k

с какво трябва да се гордеем

с какво трябва да се гордеем 4e сме българи и от какво трябва да ни е срам
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Да се гордеем с:историята си,постиженията си,някои велики българи,езика си,оцеляването ни въпреки робството и да ни е срам...от политиката,циганите,безпор ядъка и мърсотията. Но въпреки всичко имаме повод за гордост,нека не оставяме срама да засенчва положителните качества..
    «Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»

Град
    Почакай есенните листа...
    Има толкова събития и личности, с които да се гордеем, но за жалост са потънали в миналото и почти никой не ги помни.
    Разбира се, че ще се гордея с историята на България, с хората, които са направили възможно съществуването ни днес...
    Но за жалост хората в днешно време са изгубили вярата си и духовността си.
    За пример ще дам САЩ, държава, която има-няма 200-годишна история, но всеки я знае и се гордее с нея, във всяка къща се вее знамето им...
    А какво има тук - веят се само гащи и пране по балконите...

Но аз все пак се гордея със страната си!!!

Град
    In a bathtub full of ether......
    Как може да се гордееш с нещо което не си направил сам ???

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    няма с какво да се гордеем.
    С всичко останало, трябва да се срамуваме.
    Най-вече от теб,педераст черен!
    2, 11 и 13т. от правилата!

Изречение се започва с главна буква, момко. Да те върнем в първи клас?
    Ето затова казвам, че си боклук. Как така да нямаме с какво да се гордеем, бе ? Да, ако ти се изселиш от нашата държава(най-добре обаче от планетата като цяло), светът ще е едно много по-хубаво местенце.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: с какво трябва да се гордеем

Цитирай Първоначално написано от kocko
    с какво трябва да се гордеем 4e сме българи и от какво трябва да ни е срам
    Със историята,българският език,народната музика също(макар,че аз не я слушам),хубавата ни природа...България щеше да е много по-хубаво място ако хората разбираха колко е важно да съхраниш и запазиш родното си място такова,каквото трябва да бъде.България е била велика държава,но в тези времена много неща се промениха.Спадът е огромен и мисля,че малко хора го разбират.За какво си мислите,че българите се изселват в други държави?Просто не си знаем интереса и освен на себе си,пречим и на останалите.
    Имаме с какво да се гордеем,наистина.Но има и страшно много от какво да ни е срам!

С битката при Върбишкия проход, при Ахелой, при Одрин, при Траянови врата, Клокотница, Шипка и много, много други...

Град
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    С битката при Върбишкия проход, при Ахелой, при Одрин, при Траянови врата, Клокотница, Шипка и много, много други...

Това е една много, много малка част от великата ни история, която според господин SWASTICA не заслужава да се гордеем с нея.
    Та по темата - има още толкова много неща, които малко или много сме забравили, но хубавото е, че поне помним нещо.

Гордеем се с това, че сме единствени и неповторими във всичко, и за това може би малко ни е срам

JUST DANCE!!

Защо обичаш да доказваш,че нямаш капка уважение към България?

Гордея се с ханове,царе,князе,войни.С една дума с историята ни.
    Срамувам се от политиците.Гледат само пари да спечелят,пък к'во им пука за държавата.Свинее.
    London Tipton

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Гордея се с Ирано-Арийският си произход като типичен българин!
    Гордея се с великите ханове,мъдрите царе,дръзките свещенници,които въпреки робството успяват да опазят Християнският храм от турците!
    Гордея се с Апостола на Свободата Васил Левски и цялото освободително движение в България!
    Гордея се с езика си,който е уникален!
    Гордея се с културата си!

.... Гордея се с БЪЛГАРИЯ!

срам ме е от разни мишки и анти-българи!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    In a bathtub full of ether......
    Явно тая работа "национално достойнство" е като религията - никой не вярва и не зачита каноните но всички палят свещи за да ги видят другите колко са вярващи.....

Град
    Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Изречение се започва с главна буква, момко. Да те върнем в първи клас?
    Ето затова казвам, че си боклук. Как така да нямаме с какво да се гордеем, бе ? Да, ако ти се изселиш от нашата държава(най-добре обаче от планетата като цяло), светът ще е едно много по-хубаво местенце.
    Да предположим, че съм го написал ЗАнаРОчНО? Да предположим, че ме е мързяло да плясна левия си пръст върху Caps Lock и след това да го плясна още веднъж за да се нормализира шрифта?
    Познай къде пропусна запетайка? Нова мисъл - нов ред? Или при теб важат други правила?
    Да ти кажа честно все ми е едно как пишеш и колко грешки имаш! Също така ми е все едно колко грешки допускам аз, а такива философи (дървени) като теб са ми далеч неприятни за съжаление.
    Ей така, просто аз няма с какво да се гордея! Да не сме 1-ва сила в Света? Да не би едно от осемтте чудеса да е при нас? Да не би да се славим като богата държава? Брей, че патриоти!!!!
    Ама вие сте големи (женски полови органи на вулгарен език), бе! С какво да се гордея? Да се гордея, че сме били 500 години под турско робство ли?? Или да се гордея, че хората няма какво да ядат??? Да се гордея, че сме със ниската ръждаемост и високата смърттност ли? Да се радвам на корупция? Да се гордея със корумпираната държава ли?
    Е, не, благодаря съм....

Ето нещо, от което ме е срам - от теб(SWASTICA) и от хора като теб...ако продължаваме така, до никъде няма да стигнем!

П.П.SWASTICA, ти история на България учил ли си или просто сега говориш наизуст?

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    ИИ в тази тема всеки се опитва да блесне с оригиналност.Типи4ен пример за това е Свастиката,понеже стана банално да се казва,4е се гордеем с "историята и природата си",той реши да се направи на много як и да каже,колко сме заблудени.
    Абе,жалка картинка..друг е въпроса 4е крайния шовинизъм също не ми допада,да,България има интересна история,красива природа,ноо много са и другите страни,които могат да с е похвалят с това?!

Българския език не е нищо особено,има къде по-богати,по-благозву4ни и по-стари езици от нашия.Нещото ,което най-много харесвам в България,е народо-психологията на хората.Въпреки 4е поведението на пове4ето хора може да се определи,като просташко,мен това ме кефи.Оценявам непринудеността и темперамента,както и други ка4ества на българите.

В заклю4ение ще кажа,4е България трябва да се гордее със Стои4ков,който псува като каруцар и с Валентина Хасан,която показа на целия свят ,колко сме неграмотни и как не може да кажем две приказки на английски език..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    П.П.SWASTICA, ти история на България учил ли си или просто сега говориш наизуст?
    Мамка му на тъпотията! *876 реда в изнервени човечета*
    Ти си поредната, ЕДНА ОТ ВСИЧКИ манипулирани индивиди!!!
    И ти си мислиш, че това е била точно историята на България?
    Ти ли беше там или твоят учител?
    Ти ли писа документите или твоят учител?
    УЧЕНИТЕ??? Не, прекалено е сложно за да го разберат малоумни хора като вас! Нарича се манипулация на историята с цел идеализация на страната от държавните органи и от историците!
    Няма история, която да е лоша, нали? Все България е над всичко, ама е пълен боклук.
    Историята съм я чел много пъти и съм срещал толкова противоречия, че ми писна от простотии!
    Да, мразя проклетата страна! Мразя БЪЛГАРИЯ!!! Пълен боклук! И какво ви *** историята, бе ***** нещастни? Какво? Какво 13, 14, 15, 16, 17, 18 годишни ПИКЛИ И ПИКЛЬОВЦИ НАПИКАНИ, изучавали шибаните учебници до 12 клас се мислят за е*ати патриотите! Пълен ужас сте! От вас хора не става! От вас става само блюдолизци!

Вижте, хора, бъдещето на България - SWASTICA!!!
    Ти или си супер малоумен, или просто те тресе нещо отвътре.Да бе, какви па са тия учени...хах...нек`ви, дето са си пропилели живота в учене и изследване...ее...много важно!
    Но добре че се появи ти, та да ни просветлиш.
    Мога ли само да ти светна, че изследвания не са правени само от българи.За пример давам Дмитрий Лихачов, един от най-добрите в областта на славянския език(не се и надявам да си го чувал).Та той казва, че България е била "държава на духа" по времето на "Златния век на българската култура и книжнина".За него чувал ли си?
    Първо мисли преди да пишеш пълни глупости...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Пак ебавате тоя не съвсем на място. Замислете се, много положително ли е, че поводите за гордост на България свършват някъде около началото на турското робство? Тоест, в доста далечната история? И ако сме го опрели дотам да можем да се гордеем само с далечната история, предполагам и на средно интелигентния потребител на форума ще му стане ясно, че положението не е от най-розовите. А съвсем отделен е въпроса, какъв повод за гордост е история, която показва, че кажи-речи половината от съществуването си България е прекарала под нечие робство. Но да спра дотук, че започвам да изглежда все едно си мразя страната, а не е така. И, за да кажа все пак нещо положително - повод за гордост е Освобождението от турско робство (макар и дошло след солидна помощ), а още по-голям повод за гордост - запазването на религия, нрави, език и българско самосъзнание през петте века робство. А съвремието на България е всичко друго, но не и даващо много поводи за гордост - точно обратното за жалост.
    Левски шампион але але!

Град
    Считам, че не можеш да се обосновеш...
    Приятна вечер...

Град
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Пак ебавате тоя не съвсем на място. Замислете се, много положително ли е, че поводите за гордост на България свършват някъде около началото на турското робство? Тоест, в доста далечната история? И ако сме го опрели дотам да можем да се гордеем само с далечната история, предполагам и на средно интелигентния потребител на форума ще му стане ясно, че положението не е от най-розовите. А съвсем отделен е въпроса, какъв повод за гордост е история, която показва, че кажи-речи половината от съществуването си България е прекарала под нечие робство. Но да спра дотук, че започвам да изглежда все едно си мразя страната, а не е така. И, за да кажа все пак нещо положително - повод за гордост е Освобождението от турско робство (макар и дошло след солидна помощ), а още по-голям повод за гордост - запазването на религия, нрави, език и българско самосъзнание през петте века робство. А съвремието на България е всичко друго, но не и даващо много поводи за гордост - точно обратното за жалост.

Ако искаш мога да ти дам примери и след освобождението...
    Потърси нещо за Иван Ночев...сигурна съм, че не си го чувал...

С ракията!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Чакам примерите. И ако може по-бързо, че сутринта заминавам за София и няма да мога да посещавам форума 3-4 дни, съответно няма да мога да следя темата. Няма да съм разочарован ако успееш да ми дадеш поводи за гордост в съвременната ни история, точно обратното - много ще се радвам. Но, как да се гордея с човек, който не са чували 90% от българите (по-точно казано - как българите да се гордеем с нещо, за чието съществуване не знаем)? Проверих кой е Иван Ночев, той и Джон Атанасов са някакви поводи за гордост, но като цяло бледнеят пред поводите за срам.
    Левски шампион але але!

Предлагам да не му обръщаме внимание на тоя смешник(SWASTICA). Ето-една хубава тема, нещо позитивно, място, където ХОРАТА С МНЕНИЕ могат да се изкажат и тоя боклук пак се намеси и осра всичко... И само за протокола-не бях чувала израз като 'благодаря съм', камо ли думички като ''ръждаемост и високата смърттност'', ама както и да е....то от много добра езикова култура ще да е. Жалко човече, опитващо се да привлече вниманието...за мен не съществува отсега нататък.

Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Предлагам да не му обръщаме внимание на тоя смешник(SWASTICA). Ето-една хубава тема, нещо позитивно, място, където ХОРАТА С МНЕНИЕ могат да се изкажат и тоя боклук пак се намеси и осра всичко... И само за протокола-не бях чувала израз като 'благодаря съм', камо ли думички като ''ръждаемост и високата смърттност'', ама както и да е....то от много добра езикова култура ще да е. Жалко човече, опитващо се да привлече вниманието...за мен не съществува отсега нататък.
    Поредната смешка. Изпробвам как ще реагираш, ако няма за какво да се заядеш и единствена ми грешка е правописа. Е, веднага клъвна...
    БТВ има още 7 грешки в поста ми, жалко, че не си ги намерила! Общо са 10. И единият от аргументите ти е неправилен.
    Важното е, че си глупавичка.
    Типично в твой стил е да се заяждаш за правописа, аз просто ти показвам, че нямаш право да го правиш, при положение, че нямаш елементарна писмена култура. Айде, махай ми се от главата и 'глупчвичка' имаш право да казваш на майка си, понеже ти е дала живот. (Горката жена, като се замисля...). СБОГОМ, разбра ли ме, проста главичке...Не ми отговаряй повече, защото аз поне няма да си правя труда да отговарям на някакъв селяндур с ниво на интелигентност под средното равнище... (Ще ми оспорва националната история и ще се прави на вижте-ме-кой-какво си ти,бе, малко, окаяно човече?! Скрий се в дупката, от която си дошъл). Ти си срам за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ и въобще за човечеството.

Един въпрос към суастицата:

След като твърдиш, че историята ни не е истинска т.е не е такава, каквато е била всъщност, ще ти задам следния въпрос:

А откъде знаеш, че майка ти те е родила? В смисъл може да е някоя маймуна.. все пак не си бил в съзнание, за да знаеш със сигурност, а?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    имах 6 на есе по тази тема

едит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си