- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- с какво трябва да се гордеем
Темата прерита офтопик , но то си идва с територията на форума...
Често ми се случва да чета безпосочни изявления - Гордост С ИСТОРИЯТА...Сега вероятно ще кажете , че цепя косъма и се хващам за заяждането , но ГОРДОСТТА е ориентирана към ХОРАТА не към АБСТРАКЦИЯТА...Да тези хора са съществували , същите тези , които слагате в един куп наречен от всички ни история....Има ЛИЧНОСТИ , ЧОВЕЦИ , ХОРА , с които може да се годеете...
Колкото до тезата на СВАСТИКА ,,НЕ СЪМ БИЛ ТАМ И НЕ ВЯРВАМ" стига да съм схванал , е прав....И ще ви дам пример от учебник по история за 12 клас плюс Учебник по Политическа история...Говори се за хан Крум , при което авторитетна българска фигура с професорски сан се зказва в писмена форма "хан Крум е ДЕЛЕГИРАЛ ТРАНСГРАНИЧНИ ПРЕГОВАРЯЩИ С МЕЖДУДЪРЖАВНИ МИРНИ ЦЕЛИ ИЗПОЛЗВАЙКИ СРЕДСТВАТА НА ДИПЛОМАЦИЯТА ДА ОСИГУРЯТ ......"
Кажете сега по-голяма простотия чели ли сте....Вероятно да , но това срина почти всичко в мен....Да не говорим за разни и разнообразни трактовки на всякакви артефакти , които първо ги оприличават на биде но след това това същото обикновено биде става БИДЕТО НА ЛУИ 14 и айде народе да му се кланим....
Ами това е....Гордостта е субектно ориентирана....Да , аз се гордея с хора не с факти или с история.....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Бах ви в тъпите цигани!
С какво се гордея ли?С ИСТОРИЯТА се гордея!Защо да не е повод за гордост?Не е ли повод за гордост,че си дал УНИКАЛНА азбука на почти всички славяни?Не е ли повод за гордост,че си правил смешни две от най-великите империи за всички времена - византийската и чингиз хан?Не ли повод за гордост,че твоя народ е играл ключова роля в съставянето на поне 6-7 държави?Не е ли повод за гордост,че сме най-старата държава в Европа?Не е ли повод за гордост,че сме запазили езика,културата и религията си именно тук на Балканския полуостров,мястото през което са минали повече племена през годините откъдето и да е било другаде?Не е ли повод за гордост,че ние ПРИСЪСТВАМЕ В БИБЛИЯТА?Не е ли повод за гордост,че не сме загубили нито една битка след Освобождението до днес?Не е ли повод за гордост УНИКАЛНИЯТ ни фолклор?Джон Атанасов?Някой пита за сегашни дни...2005 ако не се лъжа първите три места на световната олимпиада по математика бяха български,другите седем китайски,това не е ли повод за гордост?Ами всичките други медали по информатика,физика,астроно мия,математика?като се има предвид,че България е само 8 милиона човека..?Не е ли повод за гордост,че иначе толкова висшите руснаци,англичани,германци ,шведи всяка година заливат България?м?Киселото мляко?Стоичков?Топалов?Роз вото масло?слушам?
Но има и от какво да ме е срам...СВАСТИКА примерно....Някакъв шибан,тотален педераст,съдрал си дънките,наводнил си косата с гел,турил си силикон в устните,вързал си три декара очила на лицето,и вече тази му педерастична различност му дава основание да се изправи срещу всеобщото мнение,че видиш ли няма с какво да бъдем горди..Една такава продукция на комплекси,липса на образование и изнасилване от родителско тяло в ранна детска възраст трябва да бъде експлоатирано до края на живота си като забавление за затворници,и след това месото му да бъде разпродадено за овошна тор!Човек,който не признава и не зачита хората,дали живота си за неговия кирлив задник не заслужава да живее!
Мразя също хората,които смятат,че Българският език е обикновен и използват все по-често необикновените думи като "шит","уоу","куул","шърт" и тн...Крайно мразя и презирам и ме е дълбоко срам от цялата циганска,черна,нисша музика наречена "чалга",с която се олицетворява България в момента!
Мразя и ме срам също така от всички,които се оплакват,че България била такава или онакава,а не разбират,че вината е в тях!Че техния нихилизъм,непукизъм,идиоти зъм,комплексизъм е виновен за положението в България в момента,срам ме е това,че такива хора,като ги питат какви са отговарят "Българи".Тези хора нямат НИЩО общо с Българите и няма и да имат!
2, 11 и 13т. от правилата!
Ама правете разлика между това да се гордееш и това да държиш на себе си и да търсиш и цениш хубавите неща.
ти си на кафево. как искам тва нещо да го кажеш пред мен, заклевам се, ще намразиш майка ти, че те е родила. ти си един нещастен селтак, който или е пропаднало същество, не си постигнал нищи в живота си и виниш затова "БОКЛУКА" България, или просто си пубер, който иска да се направи на различен и оригинален в някакъв форум, щото в реалния живот си ОТРЕПКА!!! заради такива като тебе си късам нервите всеки ден, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА УМРЕШ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО !!!Първоначално написано от SWASTICA
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Вече все да ме е срам повече от това говедо Свастика,отколкото от политиците.
Ей тъпа свиня!Като мразиш България и като не те ебе за нея се махай!
Мразел я..Пф.
Ей такива шибани селяндури,като тебе не заслужават живот..
Както каза Кремито,все намираш как да се направиш на интересен.
Дееба копелетоо,тъпо.
London Tipton
Е не нападайте така човека де.
Той може и да казва,че мрази България,а вие като толкова я обичате-какво?!Нека се прави на интересен,ако това прави.Вие си я обичайте за себе си.Защо парадирате с това?Какво ви дреме кой "селяндур" какво е изцепил?Ммм?![]()
Ебати болните фанатични националисти......![]()
После що имало войни......![]()
![]()
Това няма нищо общо...Първоначално написано от Special K
Та...беше ми зададен въпрос от air_J и според него, хората, които споменах са няк`ви си там...
Ето ти няколко филмчета, щом не вярвате само на думи...
Бтв Документите Забравени Открития 1 Част
Бтв Документите Забравени Открития 2 Част
Толкова забравени хора, а толкова велики дела...
Да не забравяме, че и най-старото обработено злато в света е намерено във Варна, България!!!
Ето още...
Ако има още въпроси, с радост ще отговоря, но не много скоро...няма да съм тук няколко дни...
П.П._Becko_ беше много прав като каза, че управниците ни искат да сме тъпи, за да ни манипулират по-лесно...Е, по-зле от SWASTIKA няма...току виж станал депутат...![]()
![]()
За грозна не знам, но съм доволна от сексуалния ми живот, не нося очила(което ме учудва като се замисля)....За отричането си прав - нихилистка съм....
Защо тъпи ? Всичко е химия....Първоначално написано от ATAKABG
Думата е "халюциногени", и макар често изписвана и произнасяна като "халюцигени", съм сигурна че е било от невнимание в твоя случай.....
Тъй като съм против и педантичността към езика и правописа, това няма значение.....
Всеки се интересува от каквото иска - както аз не те карам и не ти държа сметка да се интересуваш от химия, така и ти не можеш да изискваш да зачитам история и произход.....
Сигурно ще те учуди но имам доста други интереси....
Пък и пак питам как може да се гордееш с нещо което не си направил сам ?
Почитателка не съм.Не искам да взимам страна в подобен спор.Вече си имаш и почитателка!
Едните се правят на интересни като разправят наляво надясно,че мразят България,а патриотите от друга страна веднага скачат и започват да псуват по тях,защото си вдигат рейтинга..голям купон.![]()
Що бе в Турция сами жени няма ли ? Всички ли се омъжват ?Първоначално написано от ATAKABG
Пък в БГ кво му е различното - пак чистиш, готвиш и си даваш гъза ама не на турчин а на българин......
Ако се бях родила под турско робство за мен щеше да е нормално да правя секс със турци и не мисля че с нещо щеше да попречи да се занимавам с химия......Човек се нагажда спрямо обстановката.
Вие май тая Турция си я представяте цялата като Анадола + Бронкс ама през 18 век....
Идеята ми е че българите не са нещо много по-различно от турците като изключим религията и някои обичаи.....Разбира се някои смятат че са ариици.....![]()
Турция ще ни асимилира с култура, помнете ми думите.
Жална да ни е майка.
Преди поне религията ни е крепяла.
Сега и това не ни остана.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Много правилно,98% са тъпи като гъз безбожни мангали,както и 99% от тоя форум...Като се почне от безбожния педераст свастиката та сестигне до форумни любимци като Аз съм БЪЛГАРЧЕ,експлйтедтийн и други части от мъпетите...Първоначално написано от bungle
България е загубена заради кирливи путки като тая отгоре,спешъл к(ур) заедно с форумния урод дона,и жалките им расъждения!
България е загубена.....хлип-хлип....Първоначално написано от Ангел_на_смъртта
![]()
![]()
![]()
Каква трагедия.....
![]()
![]()
![]()
Курвичке,ходи си завирай по-бързо хероинчето в задника,че май концентрацията му в кръвта ти спадна и почнаха да те тресат емоционални изблици...Първоначално написано от Special K
и тези думи от някакъв bonehead wannabe casual боклук.....Първоначално написано от Ангел_на_смъртта
![]()
![]()
Хехе, яд ли те е.....Нищо не можеш да направиш....нищичко......
Българииката ти се изцежда между пръстите....
Изцежда се като пикня в фуния Бюхнер.....![]()
![]()
ХАХАХАХХААХХАХАХААХАХАХАХ АХХПървоначално написано от Special K
Кежуал ли не нарече?АААААААААААХХАХАХХ ХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смех,смех,
да особено много ме е яд,че си пълниш косматата торба,която я имаш за тяло с хероинче,пука се от яд![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Българииката ми си седи на мястото си,ма ти се понесе в света на белите розички![]()
![]()
![]()
![]()
Написах ясно - ...WANNABE casual.Може би си още с бомбера....Първоначално написано от Ангел_на_смъртта
![]()
Откъде си толкова осведомен какво употребявам ? Замислял ли си се че и без нищо съм такава.....![]()
Мне,не съм и с бомбера ощеПървоначално написано от Special K
![]()
![]()
Така,да видим откъде съм осведомен..ъъъъъ,по-тъпа си всичко,което съм срещал някога,миришеш,аватара ти,подписа ти..Не без наркотици не ситакава,няма толкова тъп човек!
Обичам шопската салата,мастика ледена да пия ..
Ангел/долна черта/на/долна черта/смъртта ще спаси света!
Ама си измисли някакво име като Волтрон.Такова по-представително.![]()
Звучиш убедено.....Първоначално написано от Ангел_на_смъртта
Аз още не съм сигурна че си тъп.Засега мисля че си заблуден.....![]()
Айде да приемем замалко че зачитам България и историята и там хорицата които са дали живота си за това, и да го махнем от уравнението......С кое друго съм тъпа според теб ?
Първоначално написано от Special K
С кое друго съм тъпа според теб ?![]()
![]()
Да наистина..защо ли смятам,че си тъпа..
Донке ле,урод безподобен,не ми споменавай прякорът,че не е на късмет..