- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- с какво трябва да се гордеем
Стига бе...за теб си мислех че не си тъпо момче.......Първоначално написано от ATAKABG
Много, много добре знам какво е casual....също така знам че до преди две години такова животно в БГ нямаше и всички си носеха бомберчетата.Разбира се се появиха филмчетата и после станаха casual всички.....
Имах предвид че е WANNABE casual.....![]()
![]()
Вие ме определихте като наркоманка и не знам какво още, без дори да сте ме виждали и да се познаваме, тогава защо аз да не давам определения без никакви факти да ги подкрепят ?
Откога природата е долнопробна ? Не знам дали си наясно но за разлика от други наркотици, към природните халюциногени че и към някои синтетични такива се развива толеранс изключително бързо....
Самички те ограничават от злоупотреба с тях защото просто спират да действат.Така че и с това не позна......
"Дрога" означава изсушено лечебно растение.....така че в известна степен си прав.Първоначално написано от ATAKABG
Вече обясних че не може да си нон-стоп на гъби - просто спират да действат и трябва последващите дози да са огромни за да постигнеш същия ефект.
Освен това се губи магията.Смятам че максимума без да се губи от ефекта е веднъж или два пъти на месец, макар да не съм взимала гъби от поне 5-6 месеца и нямам такова намерение в скоро време.....![]()
За кафявото и бялото също си прав - тук всичко закъснява, но не си прав че ми е любимо - опиятите не са кой знае колко интересни.....
Виж дисоциaтивите от друга страна.....![]()
Толкова ли не може да приемеш че имам различна гледна точка....Не можем всички да сме еднакви нали ?
Тук го обърнахме на спор за психоактивни вещества а не е това темата на thread-a......
Съгласна съм, ама кажи ми кои извъртя темата каква наркоманка съм била и т.н......Върни се назад и погледни как почва всичко.....Първоначално написано от ATAKABG
Изобщо не бих почвала да говоря на тая тема ако не бяхте вие....
Не смятам че спор за ПАВ има място в тази тема.
Аре пък ти да мълчиш, а?Първоначално написано от _donna_
Волтро не РЕЛИГИЯ, не само ТЕЛЕВИЗИОНЕН ОБРАЗ!!!
Не, трябва разни идиоти да петнят името му (ака Ангел/долна черта/на/долна черта/смъртта).
Аз пък мисля, че Спешъл К е и Йети, кой е с мен???![]()
![]()
![]()
Много ми е смешно, как като се съберат 2-3 от яките корави кежуали и могат да те изкарат извънземен цион-еврейн-арменец-турчин-мохамед-буда-масон-цион(двоен цион!!!)-илюминат :Р
Всичките сте маса трю и каквито се сетите. Айде, сложете си слиповете на Фред пери и се успокойте.
Чакам, да излезе нова субкултура (или квото там е :Р ) и сички кежуали да сменят кежуалството :Р
Не знам какво е кежуал (но като съде по постовете на ГейБГ, е нещо за малоумници :Р) и доста не ме интересува.
Чакам да ме напсувате 20 човека и да ми кажете цион-еврейн-арменец-турчин-мохамед-буда-масон-цион(двоен цион!!!)-илюминат :Р
![]()
Въй въй,я да видим,тъпотата било болест...Хммм...Понеже очевидно си много надарен не само в устните,но и интелектуално би ли ми дал повечко информация за тази "болест",че до ся не съм я срещал,нищо,че уча биология...Първоначално написано от SWASTICA
мммммм не,расизъм няма,поне не тук...Да не споменавам, че има и някакъв вид расизъм повлиян от не знам какво…
Ъъъъъ ходил съм на прегледи и май съм си наред...Но не,Циганите не са още ромите,ромите са една много малка част от циганите,тези които се занимават с музика,та викаш всичките тия 432 маймунчета (колкото са циганите завършили висше в България) знаят историята на България,добре,браво на тях..Честно казано ти наред ли си? В смисъл наистина ли се развиваш нормално или имаш някакъв проблем с главата? Добре, може аз да съм тъпия, но ето ти си умен и ще ми поясниш! Циганите са още ромите, а те от тяхна страна живеят в народна Република България и са напълно запознати (тези, които са ходили на училище или са се интересували) със нейната история.
Циганите са символ на простотия,на примитивизъм,на мърша,на човешко падение!Самият факт,че няма и 500 човека са завършили висше от 600-700 000 в България мисля,че е показателен...И не,нищо не ме кара да мисля,че само циганите не почитат България,щото не е така...Има много педеро-комплексарчета (ти,квенч,вълчо...),които носят Български имена и не почитат България...А,че циганите не почитат България го знае всеки,за тва го приеми като даденост...Въпроса ми е – Защо свързваш именно ромите със някакъв вид „атеизъм” към страната, простотия и слабоумие? Какво те кара да мислиш, че само ромите не почитат България? А какво те кара да мислиш, че те не я почитат? Ако е обратното ми кажи, с какво ние приличаме на ромите и какво ни оприличава като такива?
Ти какво,някакъв неосъзнат гении ли си?Мисля,че всеки знае,че факти се дават за да стане по-праводоподобно мнението,което защитаваш...Всичко това е типичен пример за софизъм! Дори ти знаеш, че изброи толкова много неща за да стане по правдоподобно.
крррррр не ме карай да обяснявам на полиглот като теб значението на думата "уникалност"...Колко уникална ни е азбуката само… Не думай! Толкова е уникална, че всеки ден се питам защо толкова я грешите… Дали от обич? Дали от уникалност? Дали от патриотизъм? А египетски йероглифи? Те дали не са уникални? А може би в пъти по уникални от разкрачените ни букви? Колко ли е уникална китайската азбука с 5000 символа?
Оооооууу извинявай,ние глупавите патриотчета плачем на такива прости неща...Друго си е да се разплачеш от щастие,че си си задържал перчема под ъгъл 45 градуса, и после да качиш снимка как ревеш в интернет,м?Не, не е гордост, че твоя народ е участвал във създаването на 3 – 5 или 100 000 000 държави. Дори няма значение каква роля е играл. Всъщност по какъв начин се гордееш ти? Само като се сетиш в създаването на колко държави е участвала България и ти идва да се разплачеш от щастие, нали?
муци,кога съм казвал,че само в България идва чужденци бе?И си далеч от истината, че само в България идват хора от други страни! Ако се намираш в Германия ще видиш хора от другите краища на Европа, а и не само.
А кое не е история е,пиленце?Ще ти скъсам бузките аз на теб..Всичко останало е чист софизъм! Дори сам си противоречиш. Започна със: Гордея се с историята на България, а завърши със Стоичков, който явно е вече история… Сигурно и розовото масло е история? Пълен блюдолизец.
ПП:Днес един човек в новата ми работа като ми видя лепенките по колата и ми каза "ааа ти си от страната на Стоичков,а..."...
Педерчо,дали смяташ,че корупцията,мафията и престъпността съществуват само в България?Ако да,пусни една темичка на тая тема да ти покажа откъде изгрява слънцето....Жалко, че думи като непукизъм и комплексизъм не съществуват в твоя ЛЮБИМ език със ЛЮБИМАТА ти азбука, нали? Жалко, че не си забелязал корупцията, мафията и престъпността и си мислиш, че грешката е в нас, а именно хората, който не почитат България. Наистина си напълно вглъбен от глупавата ти идея да изкажеш мнението си по начин, който да направи другото невъзможно,а това е най – голямата грешка!
[/quote]И човече с ник „Ангел_на_смъртта”, не обиждай така нагло момичетата, бъди културен, а не деградирал, ниско интелигентен индивид със акъл на 40 годишен наакан чичко[/quote]
Съжалявам пиленце,ще бъда вече по-мил с теб,обещавам!
акакакаккакака,има само един човек,които е живял според законите в Библията,и той възкресе вчера,всички други ще си носим греховете в Ада,пиле,....И не, не говори за БИБЛИЯТА, че е грях, момченце! Грях е да я споменаваш, ако не си я чел, а ти … Ти дори не си я виждал! Убеден съм не на 100, а на 9999999999999%! За да я прочетеш, трябва да си вярващ, а след като я прочетеш, трябва да си вземеш поука от нея и да я следваш. В Библията няма различни! А ти си расист и то гаден расист. В Библията се споменава и да не се псува, но ти си стар каруцар. И ако ми зададеш въпрос като: „Къде го пише в Библията?”, наистина ще се изсмея на простотията ти.
Оп,най-после,хубаво е да си различен,а?Но не и в твоя случай,ти си педераст,а тия различни не виреят много много...Наистина повечето тук се влияете от нечии мнения и тези.
Вие ми се смеете, че съм различен, аз ви се смея, че сте еднакви.
Виж сега пиленце,само това ще ти кажа,не знам какъв идиот трябва да си,колко комплексиран трябва да си,какви родители трябва да имаш,колко пъти трябва да са те изнасилвали като малък за да кажеш,че не ти пука че някой е умрял заради теб!А пък още повече ако кажеш,че никой не е умрял заради теб!Ти си педераст,ти си продукт на "новото време",на течението заради което ние сме това,което сме в момента,мислиш си,че като изглеждаш като педераст си много различен,но очевидно това не ти е достатъчно и затова плюеш по хората дали живота си за да съществуваш!Ти си гмеж,мърша,нямаш бъдеще,няма и минало,ненужна прашинка в кривата на пространство-времето!
2, 11 и 13т. от правилата!
Леле...SWASTICA, спри да ръсиш глупости, че само си вредиш.Като си глупав, необразован и бездуховен, поне не ни го натяквай, излагаш се!![]()
Какво бе,сладур,давай отговори ми,нали си много умен?Първоначално написано от SWASTICA
Бе тооо приятелка,приятелка,ма се не знае...То и вълчо има приятелка,ма виж на кво прилича![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 11 и 13т. от правилата!
Първоначално написано от SWASTICA
Не съм ти била на нивото....хахахха.
Ти кой си, та да ми го казваш?!
Леле...наистина си много зле, не се обиждай, но си е самата истина или поне в такава светлина се показваш.
И не знаех, че бездуховни хора няма, но нищо....
А това за глупостите - я помисли пак(ако можеш и гледай да не те заболи главичката) и ми кажи, като не са гордееш с родината си, тогава с какво(което не е свързано с България)?
историята и природата, музиката и яденето...се ми е тая, не ми пука за БГ, въпреки тия неща.
Бахти тъпия ник имам
Абе,сори,4е ще ви разваля суперинтелектуалния разговор,с едно просташко изказване,не много общо с темата,но..поста на ламята Спаска (свастика) ме присети за един епизод на Приятели.В него,Джоуи,който блестеше с вси4ко друго,но не и с интелект,търсише в синонимен ре4ник ,синоними на някои прости думи и ги използваше..доста не на място.
Но се намериха добронамерени хора,които му казаха,да се поспре.Така 4е и аз ще се направя на филантроп и ще кажа ясно,веднъж и завинаги:
Свастика ти си тъпо пар4е наистина,не изглеждаш по-умен,колкото и необи4айни думи да използваш.Не ставаш,копеле!Примири се!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Трябва да се гордеем с това,че държавата ни е красива(или беше красива),учиме почти най-много от всички държави в света,много сме умни.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА ЧЕ ДЕТСТВОТО МИ Е БИЛО МНОГО ХУБАВО.
Лошите неща са:
-Много насилие
-Престъпност
-Замърсяване
-Лоши хора
С мен се гордейте и нека ви е срам от мен!![]()