- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджето ми е гузно...
ok..zabravete za predi6niqt mi idiotski vupros...za6otot go usuznah i mai se prezvemam [ako nz kakuf e po dobre da en pita6]
ta..."vuprosnoto mom4e" koeto mi e gadje e mn mil i vs.. i samo se bazikame i se gu6kame i vs no cqlata rabota e 4e iskam da sum po blizka s nego..a nqkuksi imam 4ustfoto 4e mu e gadno za ne6to sqka6 iska da mi kaje ne6to a nqma kak awe nz!i ne6to vse me mu4i i moje bi tova mi pre4i da sum po blizka s nego?!?!
ta kakfo da naprava za da se zblijim??
ами поговорете си с негоЕдно хубаво питаи го дали бихте могли да се сближите и т.н.
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
+1Първоначално написано от elf4o
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Аз когато трябва да засягам тая тема казвам ''струва ли ми се,или не съм ти безразлична'' или нещо от тоя сорт.Той ако те харесва примерно,няма да изпусне удобния момент да ти го каже.
+1Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ми питай го направо има ли нещо.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Razgovor mu e maikata ... govorete pove4e![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
+1Първоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
Ами прави са хората, просто поговорете и попитай го дали иска по сериозна връзка с тебТи сама ще разбереш по неговите думи, погледни, действия....
Успех!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Когато двама души искат да се сближат, обикновено си говорят повече![]()
Ето и един малко по-различен отговор:
Не че имам нещо против хората,които обичат да разговарят,но за мен разговорите прогонват хубавото в всяко едно нещо.Предпочитам да водя нещата без думи,за да има нотка на натуралност.Според мен трябва ти да правиш крачките,ако му е неудобно с теб,то тогава го накарай стъпка по стъпка да се чувства по-добре с теб.Покажи му,че на теб ти е удобно с него,но не прибързвай.Не знам какво означава по-близки,бих си помислил че говориш за сексАко е така,то според мен трябва да говориш повече за това и да го докосваш повече и ако го привличаш - той ще ти отвърне със същото.Това е нещо,което ние момчетата правим,но все пак и на мен са го правили и действа много възбуждащо.
Не те задължавам да правиш,това.Ако ти е неудобно и мислиш,че е тъпо - просто недей.Разговаряй с него.Успех с връзката ви![]()
малка му е чурката и не иска да я видиш![]()
+1Първоначално написано от Seizure of Power
И някой ще ми каже ли за кой път някой пише "Усъзнах"?
Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Ами много ми е интересно тези, които обсъждат "чурката" му... това ли за вас значи сближаване... Размер на пишката ? Много сте ми странни
По темата... Поговори с него. Кажи му, че го харесваш и искаш да знаеш какви са неговите чувства. Мисля, че така ще ти олекне и връзката ви ще премине на следващ етап.![]()
Em ako mi kaje6 koga stava guzen moje i da ti kaja .Primerno ako te gu6ka ili smardi6 ili mu teji6 i tn. t.![]()
Pogovorete si provokirai go razberi za6to e taka i se pomu4i da go promeni6![]()