- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли огледало във вашето училище?
На всеки етаж има,ама не стига![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Моето даскало е на три етжа и на всеки етаж има две тоалетни-мъжка и женска.Аз съм влизала само в едната и има огледало![]()
![]()
Еми знам само за това, в тоалетната на 3-тия етаж... в женските... Понякога и момчета влизат да се оглеждат тааамИ не само това
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
някви малки само в тоалетните ..![]()
![]()
НЕ.Защооооо![]()
![]()
![]()
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
+1Първоначално написано от Taste the rainbow
...
На първия и на третия етаж има по едно + в някои тоалетни (на третия етаж ги махнаха (поне в женската тоалетна) щот всичко живо се блъскаше вътре, заради огледалото).
Да,между всеки етаж на двете стълбища и в едната тоалетна,която я ремонтираха,направиха чистичка и прилежна ... а останалите са миризливи и ужасни ... От липса на огледала на се оплакваме,имаме си десетина.
Имаме едно на първия и едно на втория (в дирекцията, което всъщност не ми пречи пак да си се оглеждам хах)...
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Ми в мойто има само 1 в съблекалнята![]()
Ами ние имаме 4 огледала в женската тоалетна. Момчетата горките нямат![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
мене ме боли хуя дали има огледало
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
imame edno adcki golqmo na koeto moje da se ogledat 4-5 4oveka otgore do doly!v aktovata zala oba4e...a nie ne xodim mn 4esto tam...
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Има естествено, на първия етаж![]()
Мноо ясно.1 и всички се бият за него...а най смешното е,че имаме едно момче,дето винаги седи там и си оправя косата...![]()
Ами има 4 етажа и в началото на всеки има огледало и във всяка тоалетна има по няколко (май 2).Може и още да има, ама само за тези знам.
Имаме едно ама огромно и като идеш да се видиш (това е пред директорския кабинет) и има една госпожа дет почва да писка![]()
IMA AMA SA V TOALETNITE(GENSKITE)
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
имаме си 2, развалени... и какво от това? трафикът от хора, минаващи покрай тях е толкова голям, че не можеш да се вредиш, пък и за ко....?!
има 2-3![]()
Aз знам само за наличието на 2, пък кой знае колко още неизвестни за мен огледала има в училище..![]()
You are broken, I can fix you...
Na vseki etaj ima po edno golqmo)
~Remember,remember...25th of November~