- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли огледало във вашето училище?
Имаме едно голямо на стълбите между 1-вия и 2-рия етаж.![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
imame 2![]()
На нас залите по хореография целите са ни в огледала, така че ако поискаме отиваме там да се оглеждаме
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
v nashto si imame cqla stena s ogledala :P :P :P :P :P
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Имаме във всяка тоалетна(общо 3) и при мивките във физкултурния салон![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
В нашто имаше две!Обаче махната едното!Защото сме ходили на училище за да учим, а не за да се гледаме-обясни класната!
![]()
Иначе всички си носят джобни огледала!
![]()
Имахме много огледала.Момичетата не се отляпяха от тях :/
Мое духате 'сички
На 3 етажа има 1амаа никой не го бърше
![]()
nashto daskalo e na tri etaja i na ta vtoriq i na tretiq etaj ima po edno ogledalo.![]()
Има във всяка тоалетна![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Има в тоалетната..
и всеки път като мина покрай него изпадам в ужас.![]()
Na vseki etaj si imame ogledaloi ni e syper gotino...samo dety nemojim mn da se kontime i frackame pred tqx 6tot ima kameri...
![]()
ми и ние имаме камери ама си се контим и фръцкаме пред огледалата най-спокойно и хич не ни пукаПървоначално написано от DiOr_girl_
![]()
i v moeto nqma i e super tapo idva ti da zastrelq6 nqkoi
има в драма стаята.. има в тоалетната и то там е голяямо .. обикновено хората си имат огледалце за шкафа (то вече е малко .. 20 на 15 см ли е колко е..) но по коридорите няма![]()
Ima
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ми не ,ама имаме една тъпанарка в класа дет огледалото й се е срастнало с ръката![]()
Daaam abe ne sa mnoo hubavi ama stavat...![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
![]()
pri nas ima 4 etaja i na vseki si ima po dve mujki i dve jenski toaletni i v tqh ima po edno ogledalo i otdelno na vseki etaj ima po o6te 1-2 ogledala....ama nali vse pak na6to u4ili6te e nai - elitno v toa tup grad :P :P
Имаме въб бсяка тоалетна (мъжка и женска) и едно на втория етаж , но то е смотано![]()