- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос отностно аналния секс
какви са възможните проблеми при праването на анален секс без презерватив както за момчето така и за момичето и какво може да означава съвсем леката проява на кръв в момичето във въпросната част , на какво може да се дължи , освен че ТОЙ Е ДЕБЕЛима ли защо да се притеснявам , кръвта се появи последните 2 пъти , а преди я нямаше някакво обяснение ако може да дадете ще бъда благодарен
![]()
Не практикувам анален секс и не съм много навътре по темата,но това определено не е нормално (поне според мен),може да има някакви вътрешни разкъсвания,по-добре да отиде на преглед.
Ne se pritesnqvai nqma mqsto za pritesnenie spored men e normalno se pak bog ne e dal zadnicite na horata za da se pahat razni vaprosni produkti vatre![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
ясно ми е че по принцип не е за тези цели , но все пак съм почти сигурен че почти всеки мъж иска да бодне там или поне се е чудел супер много какво е и т.н. и все пак какво може да ми стане евентуално , сега съм здрав като бик , да чукна на дърво и тая кръв ме спича![]()
Рисковете са инфекции за момчето, а при момичето може да се получи леко разкъсване при по-брутаен анален секс.
Кръвта ти може да се дължи и на хемороиди...знам ли..ако продължи много продължително и ти се случва при изхождане трябва задължително да видиш лекар.
*Иначе сексуално трансмитивните болести се предават също по анален път
Ako i dvamata nqmate bolesti po princip nqma problem. Tova che kurvi ne e tolkova, che E DEBEL, a che momicheto ne e otpusnato dostatuchno i momcheto go pravi nepravilno.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Може би сте били малко по-разгорещениПринципно няма нищо страшно,че е имало кръвчица. И при мен имаше последния път 1-2 капки
Smile!?
nerazbiram![]()
az sam go pravila mnogo pati ama 4ak pak krav nee imalo spored men momi4eto da ytidi na lekar
Може да има разкъсване ако няма достатъчно лубрикант....Или да има вътрешни хемороиди някакви...
аз залагам на вътрешни разкъсвания, и те могат да доведат до сериозни инфекции !!!
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Ми при анален секс без презерватив най-често се получават инфекции и обриви. Според мен кръв е имало, защото те е сцепил буквално/цепнала си се малко и имаш раничка, която ще ти мине ако не правиш анален секс извесно време де/. Кажи му другия път да бъде по нежен и милостив
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...