.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Супер фен Аватара на Qnchety
    Изглежда са забелязали колко акъл имаш...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    xahxhahxa samovluben............. xaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ми тъп си .. Лаком ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

OMG ti si jivoto dokazatelstvo 4e nqkoi mom4eta prosto nqmat nali4ie na sivo ve6tstvo vyv glavata ili 4akai aide ot mene da mine 6e ti go preveda - mnogo adski tupo su6testfo si
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА
    В това число инкасаторите, лошите вести и храната след погълната голяма доза алкохол .

Лаком си малък! Кат малко прасенце за свинско виме! Засрами се и отивай да спиш!

HAahA dA AMA se vyrnaha nali zasega samo dve no pak e ne6to AHaha Ako sum tup dali 6tqh tolkova vreme da gi vurtq ne mislq 4e sum tup vuob6te daje

Правилни са постъпили...

sLadYrcHo - аз пък няма да те фуля както другите.
    Пич си. Щом го можеш кво ти пречи. Никак даже не мисля ,че си тъп - напротив даже. Никъде не е написан закон "Имаш право да се виждаш и говориш само с едно момиче, с 2 е божий грях"..

Обществото си казва думата, бахти програмистите

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Да ти изсъхнат мадете дано.Шибаняк такъв.Как може така да се подиграваш с 3 момичета.
    То всичко се връща.
    +1

lelelel male awe q mrete tam vsi4ki ligliovci deto nz kfo iskat i vurtqt momi4etata na malkiq is prust.........povqrvai popadala sum na takuf 4ovek i sq do izvestno vreeme mi hode6e po guza ama se otkaza 6toot go reznah mn zrdavo...........ina4e ne msilq ,4e si tup =l ,a ina4e za kfo go pr vs tfa ??

Re: Пълна трагедия..

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Дебил...
    Цитирай Първоначално написано от sLadYrChoO
    Мерси предварително
    Моля...
    +1
    just a kid۵

аз малко не схванах...ходил си и с 3-те или са ти просто добри пр.

голяяям задник си за да ходиш с 3 ина4е

Цитирай Първоначално написано от СмърФ
    Нищо чудно, че и трите са те заебали . Очарователен си просто...
    +1 ..кретен..
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    +1 ..кретен..
    +1 не струваш...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Така е От 3 стола на земята, как да си ги върнеш... когато се ПРОМЕНИШ и осъзнаеш че това не са ти играчки Любовта не се прави само от еди човек?!....
    +1
    РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!

Град
    В АдА
    HAahA dA AMA se vyrnaha nali zasega samo dve no pak e ne6to AHaha Ako sum tup dali 6tqh tolkova vreme da gi vurtq ne mislq 4e sum tup vuob6te daje
    Хаха а откъде знаеш че и теб не те въртят А?И тези момичета с които ходиш могат да въртят по 2-3

Голям тарикат се извъди

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]от 3 стола на земята....
    Ahaha tochno i az tva shtqh da kaga.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]от 3 стола на земята....
    Ahaha tochno i az tva shtqh da kaga.
    Ем кажи го, кво се притесняваш?

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Ама аз неискам любов!! Исках прсото да се забавлявам а сега две от тях даваха всичко за мен се пак това са няколко месеца в които си бях с тях а сега тези които толкова ме обичаха ми ревяха до преди няколко дни на телефона сега като им звънна си търсат причини да ми затворят :@:@:@::@:@ Пфф няма така да стане та казал съм достатъчно лъжи сега незнам какво да измисля аа и как да разбера защо така се държат няма как да са разбрали!! Освен днес да отида при едната да и купя нещо цвете това онова и ще се оправим нали ??
    моля?О.о губили са си времето с теб "няколко месеца"???моля????ужас,горкит момичета,ти наред ли си бе еееееееее кво искаш,тва да не са ти кукли а?и кво си мислиш,че с един кирлив букет нещата ще се оправят?лоул мн мразя такива хора беееееееееее!ужас как може такова нещо?!О.о направо съм изумена!
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

hxAHXA Ednata dneska v 12 kaza da i se obada ii 6e mi kaje dali iska da se suberem pak emi Siguren sym 4e ne me vurtqt 6ot te sa vliubeni v men pff teq momi4eta si4ko davat za men be .. dve pak stavat sa kvo da naprava ednata q zagubih 100% ama pone 2 ostanaha Ami 6tom moga 6te gi vurtq ... govora im krasivi dumi tam kolko sujalqvam kolko gi obi4am kak sa edinstveni ii te momi4eta haha vqrvat

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Sledva6tiq pat gledai da e edna a ne tri

оффф,ако такъв кат тебе ми се беше паднал до ся да съм те смелила на кайма и да съм си нахранила ку4ето жалко 4е не те познавам

Град
    РЮАР

+1...Така е като се опитва да се прави на играч....ееее момче... колко хлЕб тре'а да изядеш докато в1рвиш по п1теката, в която в края вече ще си се прев1рнал в играч/женкар...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си