- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пълна трагедия..
xahxhahxa samovluben............. xaxaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми тъп си .. Лаком ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
OMG ti si jivoto dokazatelstvo 4e nqkoi mom4eta prosto nqmat nali4ie na sivo ve6tstvo vyv glavataili 4akai aide ot mene da mine 6e ti go preveda - mnogo adski tupo su6testfo si
![]()
![]()
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
В това число инкасаторите, лошите вести и храната след погълната голяма доза алкохол .Първоначално написано от Pliok0019
Лаком си малък! Кат малко прасенце за свинско виме! Засрами се и отивай да спиш!
HAahA dA AMA se vyrnaha nali zasega samo dve no pak e ne6toAHaha Ako sum tup dali 6tqh tolkova vreme da gi vurtq
ne mislq 4e sum tup vuob6te daje
![]()
sLadYrcHo - аз пък няма да те фуля както другите.
Пич си. Щом го можеш кво ти пречи. Никак даже не мисля ,че си тъп - напротив даже. Никъде не е написан закон "Имаш право да се виждаш и говориш само с едно момиче, с 2 е божий грях"..![]()
Обществото си казва думата, бахти програмистите![]()
Първоначално написано от MartyParty
+1
![]()
lelelel male awe q mrete tam vsi4ki ligliovci deto nz kfo iskat i vurtqt momi4etata na malkiq is prust.........povqrvai popadala sum na takuf 4ovek i sq do izvestno vreeme mi hode6e po guza ama se otkaza 6toot go reznah mn zrdavo...........ina4e ne msilq ,4e si tup =l ,a ina4e za kfo go pr vs tfa ??![]()
+1Първоначално написано от xercu^es
just a kid۵
аз малко не схванах...ходил си и с 3-те или са ти просто добри пр.
голяяям задник си за да ходиш с 3 ина4е
+1 ..кретен..Първоначално написано от СмърФ
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+1Първоначално написано от fuck_me_pls
не струваш...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от Al3ksandra
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Хаха а откъде знаеш че и теб не те въртят А?И тези момичета с които ходиш могат да въртят по 2-3Първоначално написано от sLadYrChoO
AhahaПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
tochno i az tva shtqh da kaga.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Ем кажи го, кво се притесняваш?Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
моля?О.о губили са си времето с теб "няколко месеца"???моля????ужас,горкит момичета,ти наред ли си бе еееееееее кво искаш,тва да не са ти кукли а?и кво си мислиш,че с един кирлив букет нещата ще се оправят?лоул мн мразя такива хора беееееееееее!ужас как може такова нещо?!О.о направо съм изумена!Първоначално написано от sLadYrChoO
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
hxAHXA Ednata dneska v 12 kaza da i se obada ii 6e mi kaje dali iska da se suberem pak![]()
emi Siguren sym 4e ne me vurtqt 6ot te sa vliubeni v men pff teq momi4eta si4ko davat za men be .. dve pak stavat sa kvo da naprava ednata q zagubih 100% ama pone 2 ostanaha
![]()
Ami 6tom moga 6te gi vurtq ... govora im krasivi dumi tam kolko sujalqvam kolko gi obi4am kak sa edinstveni ii te momi4eta haha vqrvat
оффф,ако такъв кат тебе ми се беше паднал до ся да съм те смелила на кайма и да съм си нахранила ку4етожалко 4е не те познавам
Първоначално написано от СмърФ
+1...Така е като се опитва да се прави на играч....ееее момче... колко хлЕб тре'а да изядеш докато в1рвиш по п1теката, в която в края вече ще си се прев1рнал в играч/женкар...