.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Голям фен

Как да я елиминирам тая тъпачка?

Има една мноо ЦЕНЗУРА в моя клас(с извинение),която се мисли за кой-знае какво. А е грозна,грозна,с крив нос,не представлява нищо интересно. Само че е доста отворена и доста й знае устата. Не си трае и общо взето доста бучи,аве пълен нахалитет(и курволяк,предполагам). Аз съм добро момиче,по-мълчалива и сдържана. Тя на моменти си позволява да прави разни изказвания по мой адрес,до момента не съм й отвърнала,ама много ме дразни,защото се мисли за кой-знае каква,а не представлява нищо интересно. И искам някак си поне веднъж да я поставя на мястото й,да млъкне,да не се мисли,че е шефка на всички и да види,че и аз не паса трева. Някви съвети как?

2 точка от правилата
    moderated by Coki

Град
    Ha MopeTo (sun)
    не бъди сдържана и й кажи всичко,което написа в поста отваряй си и ти устата,за да разбере че наистина не е кой знае какво.и в моя клас имаше един такъв период с някои индивиди,но видяха че не трябва да ми се правят на кой съм аз и "света се върти около мен" ...като се замисля едното момче 2ра година ми прави път да мина
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    не бъди сдържана и й кажи всичко,което написа в поста отваряй си и ти устата,за да разбере че наистина не е кой знае какво.и в моя клас имаше един такъв период с някои индивиди,но видяха че не трябва да ми се правят на кой съм аз и "света се върти около мен" ...като се замисля едното момче 2ра година ми прави път да мина
    тя да си отваря устата, пък аз знам какво да правя
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Доизкриви и носа
    The Spark

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Доизкриви и носа

Град
    \/!|)!|\|
    Цитирай Първоначално написано от Cukata
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Доизкриви и носа
    1+

Ъ .. това, че си сдържана си е част от характера си. Няма смисъл да се променяш. Просто ако в един момент усетиш, че говори пълни глупости, започни да я иронизираш, да я имитираш, за да разсмееш другите си съученици и по този начин да ги спечелиш на твоя страна. Ако се научиш на сарказъм и ирония, такива хора като нея ще ти бъдат много забавни и даже сама ще си търсиш такива индивиди. Поне аз ... понякога се побърквам от кеф. Бъди винаги спокойна като спориш с нея за нещо, давай си вид, че не ти лази по нервите, щото това, че тя не може да ти лази по нервите я нерви още повече. Ако й доизкривиш носа, ще си проличи, че те интересува каква е тя и какво прави.
    Memento moriendum esse!

Не обръщай внимание на такива боклуци,а в крайна сметка и доизкриви носа.
    ne se 6eguvam

Отвръщай й! Как може да позволяш някой да те обижда и то пред теб?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

как може да позволяваш някой да ти се ка4ва на главата!!!!!!!!като говорипо твой адрес веднага я слагай на мястото и кво 6 търпиш някой да те обижда ако съм на твое място 6 я напрая на нищо

тва с доизкривяването на носа не е хи4 лоша идейка
    I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Ъ .. това, че си сдържана си е част от характера си. Няма смисъл да се променяш. Просто ако в един момент усетиш, че говори пълни глупости, започни да я иронизираш, да я имитираш, за да разсмееш другите си съученици и по този начин да ги спечелиш на твоя страна. Ако се научиш на сарказъм и ирония, такива хора като нея ще ти бъдат много забавни и даже сама ще си търсиш такива индивиди. Поне аз ... понякога се побърквам от кеф. Бъди винаги спокойна като спориш с нея за нещо, давай си вид, че не ти лази по нервите, щото това, че тя не може да ти лази по нервите я нерви още повече. Ако й доизкривиш носа, ще си проличи, че те интересува каква е тя и какво прави.
    Много правилно казано. Явно това момиче е просто една комплексарка,която си търси ( и явно е намерила ) човек,върху когото да си избива комплексите.Най-добре ( според мен ) ще бъде нейните нападки да ги обръщаш на шега,вкарай малко ирония в разговорите си с нея и не обръщай кой знае какво внимание на обидите й.Така на нея ще й омръзне да се занимава с теб. Успехи.

Цитирай Първоначално написано от malkoto eli beli
    как може да позволяваш някой да ти се ка4ва на главата!!!!!!!!като говорипо твой адрес веднага я слагай на мястото и кво 6 търпиш някой да те обижда ако съм на твое място 6 я напрая на нищо

тва с доизкривяването на носа не е хи4 лоша идейка
    \/

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Системен терор му е майката

Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    От женски съества...какво друго да се очаква

Цитирай Първоначално написано от Winter Madness

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Много правилно казано. Явно това момиче е просто една комплексарка,която си търси ( и явно е намерила ) човек,върху когото да си избива комплексите.Най-добре ( според мен ) ще бъде нейните нападки да ги обръщаш на шега,вкарай малко ирония в разговорите си с нея и не обръщай кой знае какво внимание на обидите й.Така на нея ще й омръзне да се занимава с теб. Успехи.

+1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Кажи и просто: Ей ку*рво гноясала... Мислиш се за голяма работа а? По-добре си дръж смръдливата уста затворена , че такава вуня от нея излизаааа.... Скункс да се изп*рди ще мирише по хубаво... И моля ти се не минавай покрай огледала... Щото ще пукаш всичко подред.... Ако се мислиш за голямата работа рипай през прозореца... Не ги щеме тука такива мухлясали кифли като тебе... аре май*а бегай че праиш смех...

/ Кажи и нещо по-различно.... Това е пример но ако искаш го използвай... Най важното е да си дадеш самочувствие и да си нахакана като и го кажеш че тя да загуби ума и дума и да не смее да ти каже нищо повече... покажи и че за нищо не става успехииииии /

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Трябва ти пример за подръжание темринираи га калсически

Супер фен Аватара на Di
    амиии аз не съм със сдържан характер и за тва си имам пробеми последния път когато някой ми каза кво да правя беше учителката по рисуване .. свърши със разтърване от охраната на училището .. а тя повече не ми каа нито дума .. но си остани каквато си и просто не и отговаряй .. нали има една приказка " УБИЙ ИДИОТА С МЪЛЧАНИЕ "
    не се изказвай неподготвен,прасе

I az imam su6tite problemi s naduti sau4eni4ki,no az smqta,4e nikoi ne trqbva da ti kazva kak da i go vurne6.Tova trqbva da ti doide ot vutre.Az dosta 4esto imam sa6tiq problem i prosto kato nqkoi se zaqde s men dori i az ne znam kak 6te reagiram i dali izob6to 6te ima nqkakva reakciq ot moq strana,no v pove4eto slu4ai mi kipva i ne pozvolqvam na razni da mi se pravqt na interesni!!!tova e ot men

Град
    In the middle of Nowhere
    tegli i edna maina i ne q otrazqvai puk kakto kazaha moje i da i doiskrivish nova
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

К'во й се чудиш?Бой бе!
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Kato napravi porednoto izkazvane otivash pri neq s mazna usmivka i q postavqmsh na mqstoto i ! Uspeh !

Елиминирай я с 2 шамара 1 шут с отскок и настъпване по кривия нос и е готова елиминацията
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си