.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Родителите ми ..

Хора .. помагайте.На 15 години съм и днеска споделих с майка ми, че утре имам среща с едно момче.До сега не съм имала връзка.Тя това момче не го познава и е ужасно притеснена .. ту можел да бъде някои циганин, ту някой си наркоман .. не знам си какво .. баща ми щом разберел щял да й мели на главата и такива работи ..Много се страхува да не ми направи нешо .. пф.Знам че е нормално ама не издържам от както съм и казала се някакъв кусур му намира..не бил от хубаво училище следователно бил някакъв глупак! А аз даже не съм тръгнала с него.., а просто кафе.Не знам какво ще се случи.Дайте съвети да я успокоя нещо .. кажете при вас така ли е било?Притесняват ли се и вашите родители толкова много?Та на мен вече ми е гузно да изляза с него..

не че имам много опит в това с излизането с гаджета.но съм чул,че не трябва всичко да се споделя с родителите..ти може би си направила грешка но спокойно кажи им,че едва ли ще излезне нещо сериозно от това и може би ще те оставят намира

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Много ми е интересно къде си тръгнала да успокояваш майка си, имайки се предвид, че ти самата се страхуваш от това, което ти предстои....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Когато майка ти тръгне с него,тогава я успокоявай.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кажи й, че няма да правите секс на първата среща а, и че знаеш за болестите предавани по полов път разбира се, носи си и нож за всеки случай

hottie
    Guest
    Добре де ама това момче познаваш ли го по принцип или сте се запознали във виртуалното пространство. Защото ако е последното е нормално да се притеснява толкова и не те съветвам да ходиш на среща..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Еми, ти си на 15, не очаквай майка ти да се кефи, защото 15 годишната й щерка тръгнала по срещи. Естествено, че ще се притеснява да не попаднеш на лош човек, който може да те нарани. Да, от една страна ти е гадно, защото мислиш, че това е твоят живот, че тя не може да се бърка, но грешиш, майка ти е, има право да се притеснява. А ако ще става нещо по - сериозно, може да ги запознаеш. Щом е добър, едва ли ще има проблеми.

А пичът на колко е?

Супер фен Аватара на maybelline
    Нашите не се притесняваха, защото първите си срещи просто не ги обсъждах с тях (бях на 14), а си излизах и готово. Нашите не ме питат къде и с кого, най-много от любопитство да питат с кого, но не и за да ми държат сметка и най-малкото - за да решат дали да ме пускат. Пускат ме навсякъде откакто станах на 9-10 години. После то от само себе си се разбра че ходя с някое момче и т.н. (като започна много да споделям ). Иначе обикновено казвам че излизам (ако има някой вкъщи, което е рядкост), майка ми пита с кой (от любопитство) и аз казвам "С един приятел от айкидото" или "С едно момиче от съседния клас", нещо такова. Всичко, което ме попита по принцип е просто от интерес.

Град
    Враца

Re: Родителите ми ..

Цитирай Първоначално написано от проблемна
    Хора .. помагайте.На 15 години съм и днеска споделих с майка ми, че утре имам среща с едно момче.До сега не съм имала връзка.Тя това момче не го познава и е ужасно притеснена .. ту можел да бъде някои циганин, ту някой си наркоман .. не знам си какво .. баща ми щом разберел щял да й мели на главата и такива работи ..Много се страхува да не ми направи нешо .. пф.Знам че е нормално ама не издържам от както съм и казала се някакъв кусур му намира..не бил от хубаво училище следователно бил някакъв глупак! А аз даже не съм тръгнала с него.., а просто кафе.Не знам какво ще се случи.Дайте съвети да я успокоя нещо .. кажете при вас така ли е било?Притесняват ли се и вашите родители толкова много?Та на мен вече ми е гузно да изляза с него..

аз пък редовдно им казвам че съм на среща с момиче щот ми дават повече пари
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Аз за това не казвам, че излизам с момчета ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си