Хора,случва ми се нещо мн странно. От няколко дена,докато чета виждам всички букви щ в лилаво,з в зелено и понякога о в червено. Просто поглеждам към някой текст и дори не съм го прочела,а се отличават. Психясвам ли?...![]()
да![]()
...
Винаги ли е така?Понякога ми се случва,но това е мн рядко.
Ами нали ви казвам,от няколко дена. Първия ден викам"Аде пак ми се спи или нещо просто ми е уморено и за тфа ми се привиждат."ама то...Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Moje i da ima6 problem s o4ite konsultirai se s lekar za po sigurno!!!
тфа е от амфета...колкото и да отричаш,че не шмъркаш...жестоко ме съмняваш :P на мен ми се е случвало нещо подобно преди време,когато перках : не само буквите ми се виждаха в лилаво или зелено ами и отделни предмети около мен
Schranz music is my world !
otidi na lekar
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Човече ако разбереш как става номера ,обади ми се/драсни ЛС/ и аз искам така
ААААА,колко пъти ще обяснявам,че не смъркам беее! аз съм на 13 и то момиче! Деба,и в даскало ме обвиняват,че смъркам,вкъщи баща ми вдигна скандал,че съм пушила масе,което не е вярно,просто смърдях така,щото бях с едни дето пушиха. Абе я,аз да взема наистина да се нашмъркам тъй тъй ме обвинявате!Първоначално написано от schranz
![]()
![]()
Е какво чакаш?![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Mnogo si se filmiral neshto![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
+1Първоначално написано от dark_sw
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хехе.. Може и да е от прекалено стоене пред компютъра или пред тв-то и на мене ми се случва. Ако толкова много се притесняваш - отиди на очен. Хубаво е да се ходи на преглед..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Смени дилъра![]()
Консултирай се с лекар...![]()
Братле, и аз съм така, а нищо не взимам, въпреки че се мотам с такава компания..Дори цигари не пуша..Първоначално написано от shmurkam
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
можеби цветна недостатъчност имаше един тест във интернет за очи
Tova e mnogo qko kakvo se oplakvash![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Първоначално написано от shmurkam
ми тогаа защо си с тоя ник ве![]()
![]()
въъъъъъхх ...
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
moje da e ot nisko kryvno.na men taka mi se vyrtqt edni bezcvetni spirali pred pogleda ili vijdam samo tova,koeto iskam (napr.samo 1 chast ot dumata mi se nabiva v pogleda,drugata ne q vijdam).Tva e ,kogato mi e nisko kryvnoto.