- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първият секс
какъв беше пъвият ви секс ?
qko mi e
mi tai kato togava bqh o6te polovo ne sazrql i neznaeh kakvo to4no predstoi a i bqh leko pritesnen i 4estno kazano neznaeh kakvo to4no da pravq, no za moq radost tq ne6e dosta navutre v zanaqta ta vze "ne6tata v svoi race" sled koeto gi sloji kadeto im e mqstotota spasi situaciqta
ta udovolstvie ima6e bez mn muki
![]()
Pesho Kuro
с маикъл джексън как мисли6![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
mi......razo4arova6t!!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
аз май мога да се похваля, че ми остана хубав спомен.
болезнено беше, но винаги като се сетя се усмихвам ..
Леко болезнен и малко комичен,защото и 2мата бяхме девствени.Но и за миг не съжалявам,че се оттдадох на него,защото и до днес ние все още се обичаме![]()
Schranz music is my world !
Първоначално написано от kocko
![]()
Хареса ми!Ама,ако беше момиче,по-добре!
![]()
Моя първи път беше и забавен и болезнен.С момче,в което бях влюбена!И няколко години бях само с него,нищо че не бяхме гаджета.Не съжалявам,бих го повторила по същия начин!![]()
Надеждата умира последна!!!
първият ми път беше анален.......не ми хареса много,но момчето с което излизах тогава много искаше да опитаме,а аз исках да се запазя "непокътната" до свадбата(тя е през май).след това не сме опитвали още много пъти(само 4 или 5).
Много беше зле![]()
Страхотно...![]()
Смешно, смущамащо(2-ма девствени), леко комично и много емоционално. Не помня да ме боля много, не помня и да ми харса много.....
na kolko godini si i o6te si devstvena ?!Първоначално написано от Zanzibar
![]()
aa az sum devstvena![]()
Добре беше ... не се притеснявах ... тя го беше правила 1-2 пъти .. и най-важното беше с човек, който обичам и наистина беше яко;]
xex i moq kakto gledam na pove4eto koita sa pisali po temata be6e meko kazano sku4en... moje bi 6ot i tq be6e destvena i az i se polu4i....be shit be6e
При мен всичко беше чудесно и мнооооого страстно![]()
bolezneeeen...a im6e mn lubovna igra i vsi4ko priqtelq mi be6e mn vnimatelen no bole6e mngo.....
Беше само 1 проникване. Доста кръв, но и доста страст.
destven symПървоначално написано от crazy_didi
![]()
BMW -> Beautiful car!!!