- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяла ли съм?
predi 2 dena go napravih bez prezervativ mom4eto ne e svar6valo v men no sled 2-ta dni zabo4naha da me bolqt qi4nicite i korema mojeli da e stanalo ne6to? mnogo sam pritesnena? ps mom4eto i predi e pravilo seks bez prezervativ i kaza 4e do sega ne e imal problemi...no az sam dosta upla6ena trqbva da mi doide 4ak drugiq mesec a ne mi se 4aka 20 dena za da razbera dali 6te mi zakasnee? ako nqkoi ima mnenie molq pi6ete
т.7
krem4et0
Ми ако е се съмняваш, че си бременна- апреки колкото щеш. Но може и от друго да те болят яйчниците и стомаха. Най-добре ако не се оправи в тия дни отитди на гинеколог, той ще кажа със сигурност.
П.С Тука не слушай какво ще ти кажат, че и те са били така но са се оправили от само себе си и т.н това са неща както общи така и строго индивидуални, така че аз ако съм на твое място- гонеколог...
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
по добре несе притесняваи мисли позитивно дано няма проблеми![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Направи си тест... най-сигурно е защото се отделя известно количество семенна течност преди да е свършил напълно (момчето) . Дано нищо не е станало но си направи един тест за всеки случай![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Принципно се отделя преди момчето да е свършило,но както казах в една друга тема : правя секс без презерватив с приятеля си от 3години и отгоре даже и да чукам на дърво не съм забременяла.....Първоначално написано от Virtual^Reality
Schranz music is my world !
може да имаш бебе ама нищо лошо само ако си под 16 ще е лошо
СПОКОЙНО ШТЕ СА ОПРАИШ![]()
![]()
![]()
![]()
дано си бременна
първо: НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!
за пореден път се убеждавам внушението какви чудеса прави!
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Маце за яйчниците не знам, ама корема те боли, поради погълната стока с изтекъл срок на годност. Казвай ми да бие една-две бързи преди секс, че поне стомаха да ти е наред
Болката в яйчниците НЕ Е синптом за бременност!
Едва ли има възможност от бременност, а и да има е наистина много минимална...в предсеменната течност има мн малък брои сперматозоиди, а и да не забравяме и че не се забременява много лесно, а искаш не искаш ще трябва да почакаш, защото най-сигурен тест за бременност ще получиш 14 дни след половия акт...успех !
Ne se pretisnqavai nqma veroqtnost da si bremena
Кога ти е термина?![]()
4estito! 6te stava6 maika.. zabravi da kaje6 na kolko si godini .. aide seriozno moje da si pipnala nqkoq bolest pregledai se
Lof YAaA..!
1во - не си била в овулация щом ще ти идва чак след 20 дена прави си сметка.
2ро - яйчниците могат да те болят по много други причини. :
* Наплив на хормони от секса.
* преждевременен цикъл
* Психическо напрежение.
* Пубертет
НО НЕ И ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ В ТОЛКОВА РАНЕН СТАДИЙ.
3то - Шанса да е отделил семенна течност преди Еякулацията е много малък. Освен ако не е правил секс от много отдавна и не е загорял като животно.
Surecheck дава най - точен резултат един ден след датата на цикъла !!!
съшто така Тестът с Surecheck може да направен по всяко време на денонощието с еднаква степен на надежност на резултата.
УСПЕХ.
Не бързай с изводите и опасенията тъй като ще ти доведе до психоза(параноя) и най - малкото наболяване по тялото причинено от каквото и да е било ще те кара да си мислип, че си бременна.
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
iskam da popitam az sym na 15 godinii i pravihme s moq fr sex po vreme na sex se poly4avashe ne6ty bqloo spored nego ne se e izpraznil....vazmojno li e da e ot men ii kakfoo ee ??? moga li da zabremenneq ot negooo yplashena sam kajete mi ;xx
Не си бременна, а си тъпа! За да сътворите още 1 идиот ,щото идиоти на тоя свят бол, правете секс с презервативи. Даже най-добре хич не правете! Кирилицата е задължителна btw!
maDamn