- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- друго предпазване?
Здравейте!Проблемът ми е,че презервативите не ми понасят и искам да се предпазвам по някакъв друг начин.Искам да ви попитам относно противозачатъвните хапчета Диане 35,имат ли негативни странични ефекти,на билкова основа ли са?Чувала съм,че от тях пъпките намаляват,а аз имам доста,дали ще ми помогнат?А някой ползвал ли е спермицидни желета,свещички или кремове и може ли да ми даде допълнителна информация?Вярно ли е,4е в аптеките имало някакви разтвори,предпазващи от болести,предавани по полов път,някои знае ли нещо повече за тях?
Благодаря предварително за всички отговори))
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Противозачатъчни на билкова основа НЯМА! Те представляват хормони,нали това е същността на действието имМомиче,поинтересувай се малко. Гинеколог ли ти ги предписа ? Защото това е хапче,което не се взема без лекарско предписание,иначе може сериозно да си навредиш на организма.
Ето малко инфо http://www.bg-mamma.com/site/content/view/304/83/
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Не съм пила противозачатъчни досега,просто исках да попитам дали някой е пил Диане 35,понеже ми ги препоръчаха,а за сажаление не мога да разчитам на презервативите като средство за предпазване от нежелана бременност![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
неде така да взимаш "препоръчани" неща....Първоначално написано от who cares?
защото всеки организъм понася различните неща различно..преди да решиш да пиеш противозачатъчни отиди на гинеколог да прецени кои са най-подходящи за теб...
това е моят съвет...
а и наистина изчистват лицето,цикъла ти става редовен....по принцип казват че се напълнява,но не е при всички...
но не забравяй че....не предпазват от болести..така че....трябва да ги пиеш само ако човека ти е надежденако съществува такъв..въобще
thugs get lonely too...
За пръв път чувам противозачатъчни на билкова основа...
Такова животно НЯМА
То това им е цакана на противозачатъчните, че са блъскани яко с хормони..
Но имат и бая странични ефекти ...
Тъпо и гадно е, че не можеш да ползваш презервативи, но като нямаш друг избор, отиди на гинеколог, за да ти предпише някакви противозачатъчни, които да са подходящи за организма ти, не пий така препоръчани лекарства, защото това не е шега работа![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Противозачатьчни задължително предписани от гинеколог :P
Оффф,оффф,оффф!Ти защо първо не вземеш да се поинтересуваш относно противозачатъчните и тогава да ни питаш?Не се заяждам.Каквито и противозачатъчни да си вземеш,ТРЯбва да са ти предписани от лекар-гинеколог.И всичките изчистват кожата от пъпки и регулират цикълът.Това са хормони,а не билки ала-бала.Тва Диане 35 е старичък препарат.Има далеч по-нови и по-нискодозирани,така че никак не ти препоръчвам точно него.И аз съм алергична към латекса на презервативите и аз пия противозачатъчни хапчета.Не си играй със здравето си,а отиди да ти ги изпише лекар,който е учил все пак за това.