.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Едно задание ...

Питането ми е следното до колко годишна възраст мензиса на момичетата е нередовен ? И нормално ли е на 15 години да идва все още на различни дати от тези на който трябва? Знам че само при девствените е така ако греша ме поправете..

do edna godina sled purvata menstruaciq

На мен ми дойде преди...хм..2-3 год.И все още не ми е съвсем редовно.Но при всеки си е индивидуално.

по принцип казват,че до 18г възраст трябва да се нормализира,обаче на 16-17 би трябвало да имаш г/д редовен цикъл .. ако нямаш такъв най-добре иди на гинеколог да те изследва за хормонален дисбаланс

hottie
    Guest
    Няма определена възраст. Трябва да ти се нормализира до година, максимум две. Ако не се е , значи трябва задължително да се консултираш с лекар, защото има много причини, поради които менстуацията е нередовна и някои от тях не са много безобидни.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз имам цикъл от 5 години някъде.всеки месец ми идва,но винаги ми закъснява с 2-3 дена трябва ли да се притеснявам,защото до сега не съм се замисляла
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

На мене вече 5-та година ми е нередовен. Неэнам колко e нормално
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Имам цикъл от 4 години..досега само веднъж не ми дойде...и сега пак може да пропусне..ама за всеки е индивидуално
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    До колкото знам до 2 години след като ти е дошъл за първи път е нормално да е нередовен.

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    До колкото знам до 2 години след като ти е дошъл за първи път е нормално да е нередовен.
    da i az taka sam 4uvala

Е да ама има една подробност аз съм МОМЧЕ

"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
    бившата ^KonI^

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: Едно задание ...

Цитирай Първоначално написано от sandrin
    Питането ми е следното до колко годишна възраст мензиса на момичетата е нередовен ? И нормално ли е на 15 години да идва все още на различни дати от тези на който трябва? Знам че само при девствените е така ако греша ме поправете..
    Накарай някой да те отвори и всичките ти нередовни проблеми свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си