- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно задание ...
Питането ми е следното до колко годишна възраст мензиса на момичетата е нередовен ? И нормално ли е на 15 години да идва все още на различни дати от тези на който трябва? Знам че само при девствените е така ако греша ме поправете..![]()
do edna godina sled purvata menstruaciq![]()
На мен ми дойде преди...хм..2-3 год.И все още не ми е съвсем редовно.Но при всеки си е индивидуално.
Няма определена възраст. Трябва да ти се нормализира до година, максимум две. Ако не се е , значи трябва задължително да се консултираш с лекар, защото има много причини, поради които менстуацията е нередовна и някои от тях не са много безобидни.
аз имам цикъл от 5 години някъде.всеки месец ми идва,но винаги ми закъснява с 2-3 денатрябва ли да се притеснявам,защото до сега не съм се замисляла
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Имам цикъл от 4 години..досега само веднъж не ми дойде...и сега пак може да пропусне..ама за всеки е индивидуално![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
До колкото знам до 2 години след като ти е дошъл за първи път е нормално да е нередовен.
da i az taka sam 4uvalaПървоначално написано от ^blue_cat
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Накарай някой да те отвори и всичките ти нередовни проблеми свършват.Първоначално написано от sandrin