- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво смятате да правите през ваканцията?
Na 15 sum![]()
Na Velikden sigurno sam na selo, kato se pribera shte obikalqm kafetata s fr, na uroci po matematika, pred kompa, po magazinite, na ekskurziq i na 6-ti sigurno pak na selo- nishto osobeno.
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
На 13г. съм. Ще уча за изпита за ПЧАГ. Но разбира се няма само това да правя. Ще си купонясвам и кви ли не неща.
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
На 15 съм. Смятам да спА до късно, да прочета някоя книга и да направя някои други неща, които планувам от доста време, но просто бях много заета и не съм ги направила, но не мисля, че ще ви бъдат интересни. =) Общо взето смятам да си почина!
ami da boqdisvam qica xah po magazinite na kupon4e posle na sbor na selo da u4a za izpta si mai mesec po nemski i za iuni po matematika da izlizam se shatkam (: i mai tui kato nqmame taq godina tarla![]()
leko sku4na vakanciq ama ;[
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Смятам да си почина.![]()
mi u4ene i u4ene i u4ene i u4ene a i fr i izlizaniq ...
Голям размер на картинката! /machoka/
Ще си правим купон ако има свободен апартамент/къща.Ако няма пак ще се напием няма да останем така...ще ходя на фитнес ще ям,ще пия и те така...а да щях да забравя на 17 съм![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
am moita vakanciq 6te byde sku4na...razvali ni se grupi4kata deto se sybirahme i se o4ertava re6avane na zada4i kompiutyra i izlizane s nqkoi ot 4lenovete na biv6ata ni kompaniq poneje vsi4kite na 1 mqsto.... nemojem da se tream vzaimno v taq kombinaciq![]()
Хоу хоу, довечера заминавам на хижаПък като се върна ще бъде стандартното - да обикалям до припадък
![]()
На 18г. съм![]()
Понеже сме си кореняк софиянци, няма да обикалям роднини по градове и села, защото всички са си тукТакаче май ще си седя тук, най много да отида за 2-3 дена до селото на гаджето ми
![]()
Иначе по София.. размотаване насам - натам, на няколко РДта съм и.. за сега това ев общии линии, но все ще изникнат още непредвидими неща![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми на тренировки(да вляза малко във форма) даскалите обаче се възползваха от уж огромната ни ваканция и ни дадоха за домашно кой каквото се сети,и така очертават се дни на безвъзмезно учене![]()
![]()
Аз искам да ви се оплача... Нямам си ни най малка представа какво ще правя, защото времето е ОТВРАТ! Писна ми да се навличам с якета и пуловери... Егаси, докато не бяхме във ваканция времето си беше суперско ама ние по класните стаи... Сега сме във ваканция, времето е ужасно... Така де, мерси, че ме изслушахте![]()
Животът е адът описан в Библията!
Охх верно си е .. отврат е времето..Първоначално написано от MiMcHeToOo
Ама това не ми пречи да отида на село и да се видя с моите най-готинки приятели и да се изкефим яко на ваканцията
![]()
![]()
![]()
бири, учене за изпити, Видин и после пак бири.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
от Видин ли си еПървоначално написано от ЕPu
![]()
ебаси ташака
6to biri vodka ne e li po hubu :PПървоначално написано от ЕPu
Такааа:
1. Ще си чета книгите, които имам.
2. Ще изгледам филмите, които искам.
3. Ще изчистя най-сетне прах (понеже умирам).
4. Ще си наваксам с ученето.
5. Колкото и странно да звуви, ще се подложа на мазохистка диета.
6. Ще се опитам да вляза във форма...
И майче е това... Е, естествено, че ще излизам и с приятели... След ваканцията ще видим колко ще издържа...
П.П. На 16 съм...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Ще излизам със сестра ми и с мама .Може и да се позабавлявам с хората от моя клас ...И естесвено да си попълня учебната тетрадка по география , защото последния урок забравих , че го имаме ...![]()
6te si praznuvam rojdeniq den,6te izlizam,6te patuvam i 6te si po4ivam
На 14 съм и мисля да ся шматкам с приятели навънИ да си ходя на уроците
![]()
на 14 съм...смятам да поскиторя с приятели,може да идем да разпуснем за ден-два на село и такам![]()
6te rabotq :# :S :# ,za6toto iskam da si izkaram malko pari.ina4e ni6to 6e si sedya tuka ,molya se na Gospod da si zamina za BG ,ama edva li 6te stane.
На 13 съмЕмии с компанията ще правим кфото си правим обикновенно само че цял ден
иначее и аз ще си спя до късно мм имам и да уча мн
![]()