- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тийн ТВ предаване
ЗдравейтеИскам да ви питам нещо.... Трябва ми име за Тийн ТВ предаване ... нещо което да грабва от първото чуване ....да поражда любопитство...
Моля ви дайте предложения ....и да уточня,че трябва да е на Български ...
![]()
Няма ли да ни примамиш с нещо?
Всеки креативен процес заслужава своето възнаграждение. :P
Естествено, че няма да ни примами с нищо. Свикнала е всичко да й е на готово и в единствения случай, когато някой (предполагам заглавието й трябва за училище) е поискал от нея да произведе една оригинална, макар и простичка мисъл, тя се е регистрирала във форума и иска някой да свърши работата вместо нея! Ако беше пред мен, щях да й ръкопляскам!
Леле че ти си цял психолог бе пичПървоначално написано от Здравият разум
![]()
![]()
Въобще няма да се занимавам да отговарям на заядливи съобщения ....
А иначе за примамката ...събрали сме се няколко души и правим предаване и целта на въпроса ми е да разбера какво би било любопитно на останалите ...не само на нас от екипа![]()
Така по бива. Явно съм прибързал. Но ако целта ти е да разбереш какво ще им е любопитно, не питай за заглавие, а за това какво ще им е любопитно! А ако искаш предложения за заглавия, трябва първо да изложиш някаква концепция за самото предаване.
До колегата левскар:
Леле, пич, копеле, как става тоя фенски номер да слагаш повече емотикони, отколкото препинателни знаци в изречението бе, мен?! Малоумник.
Са за една запатая ше се убиждаме ли?Първоначално написано от Здравият разум
![]()
![]()
ПАНОРАМА ама не го пиши тва тийн ще ти ходи повече ПУБЕР![]()
М, на гавра го обърнахте ....а към Здравия Разум ...ние концепцията сме я измислили ....всичко е ОК въпроса е че без заглавие няма как да ни пуснат ON AIR![]()
И как се измисля заглавие без да ти е известна концепцията бе, скъпа?
Гениално просто.
по кое време на деня ще се излъчва ?
we give it all.
събота или неделя, за да може да има повече гледаемост![]()
заглавие:
прости сме като аптекари и искаме всички да ни ебът майката.
аз бих го гледал
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
офф, бас хващам че предаването ще е тъпо като останалите които ги пускат по телевизията... Все пак е БГ производство...
PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...